Alumised kõhulihased
- This topic has 22 replies, 19 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
1Dhit.
-
AutorPostitused
-
märts 20, 2007 at 2:04 p.l. #10184
BHS
Memberteen kõhulihastele ülekeha tõsteid (aeglaselt ja võimalikut hea tehnikaga ) siis sangpomm käes ja kerega.
Mure on siis selline et tundub et kõige alumised lihased ei saa piisavalt koormust, kuna kuus pakist on normaalselt näha 4 ülemist ja 2 alumise kohapeal on punnis kõht
märts 20, 2007 at 2:08 p.l. #110103-aron-
Memberteen kõhulihastele ülekeha tõsteid (aeglaselt ja võimalikut hea tehnikaga ) siis sangpomm käes ja kerega.Mure on siis selline et tundub et kõige alumised lihased ei saa piisavalt koormust, kuna kuus pakist on normaalselt näha 4 ülemist ja 2 alumise kohapeal on punnis kõht
märts 20, 2007 at 2:26 p.l. #110105BHS
MemberNeed 2 alumist ei paista,sest seal on kerge rasvakiht peale.Sellest saad lahti õige toitumise ja aeroobsega.oskad sa mu mälu värskendada mida peab rohkem tarbima et rasva alla saada ja sixpack nähtavale tuleks?
märts 20, 2007 at 3:09 p.l. #110111smack
Memberoskad sa mu mälu värskendada mida peab rohkem tarbima et rasva alla saada ja sixpack nähtavale tuleks?Õige küsimus oleks, et mida peaks vähem tarbima?!
märts 20, 2007 at 3:55 p.l. #110119tomster
MemberTundub, et kui teed pidevalt kõhulihastele ainult keretõsteid, siis saabki ülemine osa kõhusirglihasest rohkem vatti, kui alumine. Seepärast proovi vahelduseks ka alumise osa eelisarendamist – alati, kui hakkad kõhulihaseid tegema, tee esimesena harjutus, mis mõjutab rohkem kõhusirglihase alumist osa.
märts 20, 2007 at 3:55 p.l. #110120BHS
MemberÕige küsimus oleks, et mida peaks vähem tarbima?!mida vähem , mida rohkem ? just seda ma mõtlesin ise kah
märts 20, 2007 at 4:21 p.l. #110123MEE
Membermida vähem , mida rohkem ? just seda ma mõtlesin ise kah
märts 20, 2007 at 6:37 p.l. #110141Xero
MemberKohe kindlasti ei ole asi toitumises. Küsimus peitubki selles, et alumise 2 kõhulihast pole piisavalt suured, kui 4 ülemist. Mul sama lugu, 2 alumist ei paista välja. Muidugi mul on rasvakiht küll peal, kuid katsudes on nad tunda vaevaliselt, samas, kui 4 ülemist on enam-vähem arenenud. Proovi vahelduseks ülakeha tõsted välja jätta või siis alusta jalgade tõstetega, mis paneb suurem rõhu allapoole.
märts 20, 2007 at 6:43 p.l. #110143zudokorn
MemberVäga hea alumiste kõhusirglihaste treenimise harjutus:
selili maha..jalad taeva poole..kätega võid toetada ning hakkad puusi maast üles rõstma.
aprill 3, 2007 at 5:10 p.l. #111199eintsius
MemberTavaline istesse tõus on teada harjutus, mis treenib alumisi kõhulihaseid väga vähe. Ülihea harjutus on toru küljes rippudes võimalikult sirgete jalgade vastu toru tõstmine. Tegelikult isgasugune jalgade tõstmist hõlmav harjutus treenib alakõhtu.
aprill 3, 2007 at 5:50 p.l. #111202ROtter
MemberTavaline istesse tõus on teada harjutus, mis treenib alumisi kõhulihaseid väga vähe. Ülihea harjutus on toru küljes rippudes võimalikult sirgete jalgade vastu toru tõstmine. Tegelikult isgasugune jalgade tõstmist hõlmav harjutus treenib alakõhtu.See ei ole küll hea soovitus.
See harjutus tugevdab eeskätt puusapainutajalihast niude-nimmelihast ja vaid minimaalselt kõhulihaseid. Paraku kaasneb selle harjutusega ülepinge ja valu alaseljas. Kõhulihased väsivad kiiremini kui puusapainutajalihased ja seetõttu kandub pinge peamiselt puusapainutajalihastele ja kutsub esile nimmelordoosi süvenemise.
aprill 3, 2007 at 6:40 p.l. #111207theONE1
MemberSee ei ole küll hea soovitus.See harjutus tugevdab eeskätt puusapainutajalihast niude-nimmelihast ja vaid minimaalselt kõhulihaseid. Paraku kaasneb selle harjutusega ülepinge ja valu alaseljas. Kõhulihased väsivad kiiremini kui puusapainutajalihased ja seetõttu kandub pinge peamiselt puusapainutajalihastele ja kutsub esile nimmelordoosi süvenemise.
Täiendaks natuke ainult, et puusapainutajal on ka väga suur omadus lüheneda, mis aga tähedabki valusid mainitud piirkondades. Kunagi ärge tõstke sirgeid jalgu, põlvest alati kerge nurk sees, seda enam kui te ei tea kui tugevad on teie alaselg ja kõht.Alaseljale langeb väga suur pinge! Tugeva korseti puhul võib seda lubada kuid jah, jälle väga palju agasid on seal.
aprill 3, 2007 at 6:41 p.l. #111209testuser3
Memberise olen hakanud tegema jalgratast, ehk siis selleist

kui nt nii 30 sec teha õigesti ,siis pärast on nats valu isegi tunda (mis küll kohe möödub)
järelikult mõjub. Üritan ka jalad seinal harjutusi teha võimalikult aeglaselt, ja hoida nii 3-4sec iga korduse ajal pinget lihastes.
aprill 5, 2007 at 8:27 p.l. #111424eintsius
MemberSee ei ole küll hea soovitus.See harjutus tugevdab eeskätt puusapainutajalihast niude-nimmelihast ja vaid minimaalselt kõhulihaseid. Paraku kaasneb selle harjutusega ülepinge ja valu alaseljas. Kõhulihased väsivad kiiremini kui puusapainutajalihased ja seetõttu kandub pinge peamiselt puusapainutajalihastele ja kutsub esile nimmelordoosi süvenemise.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seda ei teadnudki. Njah nüüd siis targem.aprill 6, 2007 at 6:51 e.l. #111430Raul23
MemberMinuarust teeb väga hästi alakõhtu ka selline harjutus kui oled selili kaldpingil(kalle võiks siis ikka jalgade poole jääda et ülakeha kõrgemal natuke)ja siis tõstad jalgu üles ja lõppligutusena ka puusad üles.Omas kogemusest ütleksin et see on alakõhule isegi väga hea harjutus.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.