Alternatiiv sõjaväele ?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Alternatiiv sõjaväele ?
- This topic has 45 replies, 28 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
birra.
-
AutorPostitused
-
mai 15, 2006 at 9:01 p.l. #83427
jrx
MemberSekundeerin Pärnust rääkijatele. Sai ka ise seal aega teenitud. Kahjuks ainult ma tollel ajal ei teadnud treeningust midagi… hea oleks olnud trenni teha viimased 6 kuud… väga hea… nii jõudu kui võitlemist… Siiski oli see sõjavägi iseenesest nii mõttetu kui ta oli, mu praegune füüsiline vorm sai alguse just seal.
mai 15, 2006 at 9:04 p.l. #83429desmond5
MemberKui koht Pärnus ära likvideeritakse, siis kuhu tundub mõttekaim ronida siis nüüd, sügisel ?
mai 16, 2006 at 6:09 e.l. #83438Ask4more
MemberTe poisid minge käige ära siis hakake rääkima. Ja trenni tegemist ei ole sõjaväes keegi keelanud. Oma viga kui seal ennast paksuks õgid ja trenni ei tee. Selle asemel ,et jalad seinal lebotada tee trenni . On veic mõtlemis ainet? Kui endal tahtmist pole ei saa sind keegi ka sundida enam(KAHJUKS)
Ja Võõrleegioni leping tehakse 5 aastale mitte 1,5 le aastale. Aga sinna oleks vaja enne sisse saada sest iga meest sinna ikka ei võeta.
mai 16, 2006 at 6:50 e.l. #83440jrx
Membertra kirjutasin eile posti aga see ei ilmund
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes sekundeerin nendele, kes Pärnust räägivad. Söök oli hea ja elu oli kohati raske. Samas viimased kuud olid mõttetud ikka. Keda raskused huvitavad nendele oli seerukursus. Pean ausalt ütlema, et jumal tänatud, et ma ei lasknud ennast sinna toppida (ei tahtnud 11 kuud olla), sest talvel ei oleks ma seda vastu pidanud. Trenni oleks ka tahtnud teha aga tollel ajal ma ei teadnud trennist veel suurt midagi. Siiski… alus mu tänasele füüsilisele vormile sai just sõjaväes.
mai 17, 2006 at 4:38 p.l. #83551Kuup
MemberKrt kardan ka ise sellepärast seda sõjaväge, et kuna ma niigi kiire ainevahetusega ja kaal kiire kaduma, siis seal võib vapsee ilma jääda kaalust. Eks vaatab, võibolla saan välja viilida sellest..
mai 17, 2006 at 4:49 p.l. #83553koomik
MemberEi saa öelda et oma viga et trenni ei tee.Meil näitex ei lubatud üldse jõusaali kasutada.Jõudsid jõuka uksest sisse kui juba käsutati rivvi et minna näitex territooriumi koristama ja nii iga kord.Kohustuslikud trenni korrad jäid ka ära sest ülemused ei viitsinud meiega metsa jooksma minna.Passisime toas ja ei tohtinud ninagi õue pista,muidu keegi veel näeb et me ei jookse.Kaitseväes sõltub paraku kõik ülemustest.Kui on normaalsed siis veab kui mitte,kannata ära.
mai 17, 2006 at 5:08 p.l. #83558gmaster
MemberKrt kardan ka ise sellepärast seda sõjaväge, et kuna ma niigi kiire ainevahetusega ja kaal kiire kaduma, siis seal võib vapsee ilma jääda kaalust. Eks vaatab, võibolla saan välja viilida sellest..mis sa kardad, ma sain seal kõvasti kaalus juurde, oma asi kuidas ja mida sööd ju
mai 17, 2006 at 6:07 p.l. #83562siimi1
Memberteenisin ise jõhvis ja minu arust väga normaalne koht.trenni sain teha niipalju kui ise tahtsin. kuna tegelesin poksiga siis võimaldati isegi väljaspool pataljoni trennis käia.sõjavägi andis ka palju huvitavaid kogemusi ja sain ka oma võimete piire tunda.ei tahtnud ise ka alguses sinna minna ja esimesed 2 nädalat oli hull masekas aga kui ära harjusid siis oli kõik ok.ja tagantjärgi vaatates vägagi positiivne.soovitan kõigil seal ära käia.
mai 17, 2006 at 6:13 p.l. #83564Kristjan-Johannes Konsap
MemberTore, et seal nälgima ei pea.Ma juba kartsin, et pean sinna šokolaadihunnikuid kaasa tirima, et metsas istudes salaja nosida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas sõjaväes muidu on- nädalavahetustel saab mõnikord koju ka?Siis saaks kana ja proteiinivarusid täiendada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 17, 2006 at 6:34 p.l. #83566gmaster
Membersokolaadi ja magusat läheb kõvasti, sugulased hakkavad seda sulle suurte kottidega tooma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuidas see kanavarude täiendamine seal käib?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et võtad oma kana sõjaväkke kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?mai 18, 2006 at 6:49 e.l. #83585Mesku
MemberProteiinipulbri peaks ikka kaasa võtma. Süüa saab küll palju korraga ja 3x päevas aga toitude valgusisaldus on kordades madalam, kui teile vajalik 30…40g ja rasvade sisaldus reegline paar kolm korda üle normi.
mai 18, 2006 at 7:13 e.l. #83587muskel12
MemberIse küll ei jõuaks valgupulbreid sõja ajal osta, palk on ju nii väike. Kui kellegil on head vanemad, siis jah võiks vabalt valgupulbreid süüa.
mai 18, 2006 at 7:30 e.l. #83588wicked
Membersöjavägi peaks olema vabatahtlik!
midagi pönevat meiega ei tehtud, ning üldiseltki oli igav!
isegi seerukursustele ei saadetud, kuna teenistusgraafik seda ei vöimaldanud.
EMV 2002-2003
mai 18, 2006 at 10:37 e.l. #83591Kristjan-Johannes Konsap
Memberkuidas see kanavarude täiendamine seal käib?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et võtad oma kana sõjaväkke kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Mingi valgukoti peaks küll kaasa võtma ma arvan. Kanaga läheb vist raskeks jah.
mai 18, 2006 at 10:41 e.l. #83592gmaster
MemberProteiinipulbri peaks ikka kaasa võtma. Süüa saab küll palju korraga ja 3x päevas aga toitude valgusisaldus on kordades madalam, kui teile vajalik 30…40g ja rasvade sisaldus reegline paar kolm korda üle normi.ei ütleks et ikka kordades madalam, kuna seda toitu sai ikka nii palju süüa kui jaksasid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.