Skip to main content

Allakäik

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
    -TANK-
    Member

Ei tea… Endal 5 kuud pausi. Päevas sai max ühe korra söödud ja ainult alkot tarbitud ja suitsetatud (seda tegin nagunii). Kaal ei langenud, kuid jõud on raugenud. Rinnalt max on langenud 5 kg võrra. See on positiivne. Siiamaani pole jõudnud jõusaali tagasi.

Endal tekkis ka selline küsimus, et alguses võtan siis kergemalt ja kava järgi, kus ma töötlen ühe jõusaali külastusega mitu lihasgruppi ning mingi kuu aja pärast võin oma vana jaotatud kava tagasi võtta.

Mida kõrgemal oled seda rohkem on kukkuda.

Endal muutus ainult söömine veidi vabamaks ja võtsin s.v.-kuid veidi vähemaks rasva ja valku juurde…

ikka kukkusin jõus u. 10kg.

kaalus kukkusin 6-7kg

samas välimus paranes ka oluliselt.

Olen rahul – küll jõud tagasi tuleb.

elfjelinek
    Member

Ma ei ole kunagi mõistnud, mille poolest see suvi nii eriline aeg on, et trenni teha ei saa.

kuna Eestis on ilusat ilma kolm kuud asendatakse umbses saalis rassimine muude spordialadega nagu jalgratas, rulluisud, rannas lesimine on minu lemmik,võtab jumala läbi kohe

Alfonze
    Member

Kus see 3 kuud ilusat ilma on? See aasta ma küll ei märganud.

gmaster
    Member

Kus see 3 kuud ilusat ilma on? See aasta ma küll ei märganud.

Äkki ta jõi ilmad ilusaks

PointGuard
    Member

kas see asi nii pole, et keha vajab ikka puhkust ka vahest.tuleb selline paus sisse teha, you know, kopp tuleb ette vahepeal.sügisel siis hea uuesti tuhinaga minna. ja lisaks, suvel ju ujud,mängid mingit palli õues, sõidad jalgrattaga vms

Sarge
    Member

Põhiline on ikkagi kolmevõistlus:

1) tõstmine

2) orienteerumine

3) mälumäng

arrow
    Member

Ühel mu sõbral läks suvega rinnalt surumine näiteks 15 kg alla. Päris karm minumeelest. Endal ei muutunud midagi, aga see võib ka sellest tingitud olla, et suvel tegin suht tihti kätekõverdusi.

Alfonze
    Member

Eks see sõltub eesmärkidest ka, mis see rinnalt number ikka annab, mina olen oma elu parimas vormis ja rinnalt surun vähem 10-15kg kui jaanuaris, aga absoluutselt ei koti, ise olen 36kg kergem ka:-)

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.