Skip to main content

Alkovaba õlu

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Alkovaba õlu

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    Erts
    Member

Pulsi tume alkoholivaba õlu! (y)

Mina olen Mareki jutuga ühel samal meelel,et siin on ka see teema ,et õlu üksi ei tekita midagi,just see mida sinna kõrvale näksitakse ja see on normaalne,kuna alkoholi juues tekkib söögiisu ja siis kui oled juba nats vindine siis mõtled ah mis see kerge kalori laks mulle ikka teeb.On ju täiesti normaalne ,et eesti mees teleka kõrval õlut joob.

Aga tean ka seda et kui alkoholi juues teatud kogus on sees,siis kõik mida sa sööd läheb otse rasvaks!!

head lugemist minu arust päris hea kui keegi lugend veel pole. Õlu on tervisele kasulik

Lisaks sellele veel arvuta, kui palju õllest endast kaloreid ja süsivesikuid tuleb. Kui sa oma söögile liitri õlut lisad, siis need mitusada lisakalorit ja mõnikümmend grammi süsivesikuid võivad kaalu juurde anda küll, isegi, kui sa pähkleid ja vorste juurde ei söö kilodeviisi.

Madis232
    Member

Mina arvan küll, et kui Marek vähem õlut jooks, oleksid tulemused palju paremad.

Ära solvu.

isiklikult mina nii ei arva- kui see on 1 hea viis lõõgastumiseks ! ei tohi alahinnata vaimset osa näiteks taastumisel, tulemuste saavutamisel, üldse, spordis- mis iganes alal

isiklikult mina nii ei arva- kui see on 1 hea viis lõõgastumiseks ! ei tohi alahinnata vaimset osa näiteks taastumisel, tulemuste saavutamisel, üldse, spordis- mis iganes alal

jep , tsitseerides marek liivat : ”..ega muidu lihas ei kasva”

Taavi701
    Member

Võib tuua suht pika nimekirja toodetest,kus on 0,01% alkoholi
    Autor
    Postitused
Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.