Alkohol
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Alkohol
- This topic has 452 replies, 234 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
tereummikust.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 25, 2005 at 8:53 p.l. #46359
iluspoiss
Membermis seksi puutub, siis pakun et enamus siin pole nii kaugele veel jõudnud ja on pidanud piirduma randmele aeroobse tegemisega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2005 at 9:38 p.l. #46364Vinsanity
Memberega jah randmed siiski üheks võtmeelemendiks rinnaltsurumisel ja igal pool mujal ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> niiet ega see ka mööda külgi maha ei jookse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2005 at 11:22 p.l. #46370MacLeod
MemberÕhtul üks kerge õlu küll paha ei tee, hommikul tuleb suurem trenni isu peale. Raud kohe nutab käte vahel!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 26, 2005 at 9:35 e.l. #46378g-e-r-l-i
MemberOi, mis teemad teil siin on kah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isiklikult ma alkoholiga ei liialda… vahel ikka mõni õlu (saunas on ju nii mõnna) või nati punast veini (õlle ikkagi parem), aga seksile küll piiri ei pane !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul füüsika õpetaja kunagi ütles, et siin elus on kaks naudingut: söömine ja seks ! Tal suht õigust tegelikult, aga ma lisaksin trenni ka sinna loetellu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muide, õlu pidi piimhapet lihastest vabastama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 30, 2005 at 7:36 p.l. #46820Philyra
MemberKeegi peaks seda asja uurima rohkem:)
Äkki peitub siin mingi hea iva!
jaanuar 30, 2005 at 8:03 p.l. #46821kame
Moderatoriva selles et kui inimene treenib regulaarselt suure koormusega siis ta ei suuda seda teha kui tal pohmell on!
??:”> endal sama asi et ei saa peale joomist hästi trenni teha ja siis jääb see asi suht. ära kui just suurt põhjust pole!
jaanuar 30, 2005 at 8:26 p.l. #46823Tsaar
Membertõesti huvitav tähelepanek. olen ka enda juures sama asja täheldanud viimaselajal . kuidagi ei taha jooma hakata, teades, et järgmine päev on trenni mõttes samahästi kui nullpäev! ja kui mõtled mitu trenni jääb aastas läbude pärast ära, siis oi oi oi ….
võiksin olla juba poole suurem
??:”>jaanuar 30, 2005 at 8:48 p.l. #46831bacardi
Memberendal on mul teised tunded, igal ühel oma moodi ma arvan, kuna kui tegin endal normaalse kava ja hakkasin ka korralikult treenima tekkis just suurem isu alko järele, aga jah ei tea miks, aga see lõõgastab ka mõnusalt.
veebruar 1, 2005 at 3:27 p.l. #46867compu
Membermagage käed teki peal ikka
??:”> jäksad rohkemveebruar 4, 2005 at 10:48 e.l. #47057thunder
Membertõesti huvitav tähelepanek. olen ka enda juures sama asja täheldanud viimaselajal . kuidagi ei taha jooma hakata, teades, et järgmine päev on trenni mõttes samahästi kui nullpäev! ja kui mõtled mitu trenni jääb aastas läbude pärast ära, siis oi oi oi ….võiksin olla juba poole suurem
veebruar 4, 2005 at 11:01 e.l. #47059Kurupt
Memberminu s6nad! nii ta on et jooma ei kipu. mina p6hjendaks seda sellega et kui ikka oled endale mingid eesm2rgid seadnud ja pyydled nende poole(antud juhul j6u ja lihasmassi suurendamine), siis pyyad hoiduda k6igest mis seondub nende eesm2rkide mittesaavutamisega.loodan et k6ik ivast aru said.alkohol on muideks ikka yks t2iesti r6ve asi mis rikub k6ik 2ra! niiet valige ikka sport ja alkoholile 8elge raudne EI!
veebruar 4, 2005 at 12:16 p.l. #47062thunder
MemberTean inimesi, kes tegelesid regulaarselt spordiga. Siis aga teatud põhjustel jätsid pooleli ja nüüd on saanud tavaks napsutada nädalavahetustel. Tihti tähendab, see seda, et reedel ja laupäeval. Mõnikord alustatakse juba ka neljapäeval.
Seega nädala lõpp trenni tegemiseks ei sobi. Nädala sees aga ei leia nad enam ka väga pointi teha, sest 1- 2 korda nädalas ei anna ka suurt efekti. Aga eks inimesi erinevaid, mõnd venda kohtad regulaarselt nii jõusaalis, kui ka ööklubides.
veebruar 8, 2005 at 8:01 p.l. #47292wilson
Memberteed päevas 2h trenni ja sis kohe 0.7l viina peale sis saad kuuga suureks ja tugevaks.tegelt näha on kohe kui oled trenni teinud ja sis peale joomist on jõudu vähem.nii on minuga vähemalt olnud
juuni 13, 2005 at 10:18 p.l. #55708maza
MemberTere! Ott ma tahaks küsida kuidas on sul lood näiteks kangema alkoholiga ja pidudega,et kuidas sa nendest osa võtad?Jälgides su osavust kulturismis,vist eriti ei võiks kuna liigsed kalorid tulevnevad alkoholist ja pidudest.
juuni 14, 2005 at 5:50 e.l. #55709Razard
MemberMa pakun, et Oti aasta norm on üks pits viina, mille ta jõulude ajal lipsu taha viskab.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.