Alkohol
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Alkohol
- This topic has 452 replies, 234 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
tereummikust.
-
AutorPostitused
-
märts 17, 2003 at 10:52 e.l. #32664
vambola
Membervaielda pole siin midagi. Lastel ja noorukitel ei tasu alkoholi manustada. kui aga tegu on täiskasvanud inimesega(alates 21 .a.) ei tee pudelike õlut saunapäeval kyll midagi kurja. Mina ntx joon vast 2 pudelit lahjat heledat õlut nädalas. Loomulikult mitte treenigpäeval ja vahest võtan ka mõningad pitsid hundijalavett. Kui ma võrdlen ennast enda jõusaalis ykskõik kelle arenguga pean mainima et minu areng on yks paremaid. nagu iga asjaga on võti mitte aine tarbimises või mittetarbimises vaid kogustes.
märts 18, 2003 at 11:39 e.l. #32665muksel
MemberEks ta ole, alkoholiga peab ennast samamoodi vormis hoidma nagu muude asjadega. Mul jäi siin alkoholiga paari aastane sunnitud paus sisse ja võib öelda, et vormi pole ollagi. Paarist pudelist õlust võtab juba rooberdama. Pean nüüd kõvasti harjutama hakkama. Kui pidevalt tipsutad, siis arvatavasti trenni ei sega, aga kui harva võtad, siis on paar kolm päeva pärast joomist veel õõnes tunne sees ja trenni tegemisest küll midagi välja ei tule.
mai 21, 2003 at 8:25 p.l. #33442squash
MemberKas keegi oskab lahti seletada, mis konkreetselt toimub organismis ja kuidas see minu tervisele mõjuma peaks kui võtan korralikult alkoholi, peale seda magan u 6 h, joon korralikult vedelikku (vesi, spordijook jms) ja siis lähen sõidan jalgrattamaratoni (55 km) suht normaalse kiirusega ikka. Enesetunne sealjuures on väga hea ja tulemuski pole laita. Aga väidetavalt on see täielik enesetapp. Pärast sõitu on tunne väga hea, täiesti väljapuhanud tunne ja justkui poleks alkoholi joonudki. Aga ikkagi pidi see väga julm olema. Usun, et see võib nii olla aga, kuidas ma seda täpsemalt teada saaksin, just mis mul siis nii halvasti juhtub tervisega ???
mai 22, 2003 at 3:49 e.l. #33444hele-riin
Memberalkohol laiendab veresooni ja süda on sunnitud topeltkoormusega töötama
mai 22, 2003 at 5:40 e.l. #33443Rebane
KeymasterKusjuures, alkoholi ning spordiga on seotud väga huvitavad asjad.
Esimene mees, kes jooksis 1 miili alla 3 minuti (kui ma nyyd ei eksi, oli see ikkagi 3 minti), oligi üks austraalia kutt, kes eelmine õhtal käis läbustamas ning järgmine homik pohmakaga tõmbas kohe võistlustele ja pani plärtsti kinni.
Ise kah samasugused lahedad kogemused – võistlustel 800 meetrit enda rekordajaga peale head läbustamist – mine võta kinni, kas ta on siis hea või halb.. =oP
mai 22, 2003 at 9:33 e.l. #33445Loon
Memberhmm… mul kasvab hüppevõime meeletult… peale punumist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)mai 22, 2003 at 9:56 e.l. #33446Anonüümne
GuestErand kinnitab reeglit, aga enamasti mõjub alkohol halvasti enne treeningut ja kui rääkida veel rekortitest siis need sünnivad tavaliselt ikka siis kui inimese organism on maksimaalselt puhanud. Alkohol treening perioodil : Sõelaga annad aga kulbiga võtad
august 26, 2004 at 10:30 e.l. #40401thunder
MemberKas olete täheldanud, et regulaarne treening vähendab “isu” tarbida alkoholi.
Ise olen aasta jagu käinud regulaarselt jõusaalis ning viimased pool aastat on alkoholi tarbimine muutunud vastumeelseks.
Kui enne oli nädala lõpus ikka mõte, et teeks mõne dringi, siis viimasel ajal kohe ei lähe mitte.
Oleksin huvitatud ka teiste harrastajate tähelepanekutest sellele alal.
august 26, 2004 at 1:38 p.l. #40402joker
MemberKuna alkoholi ei tarbi peaaegu üldse, siis selle kohapealt ei oska nagu midagi öelda, aga toitumise kohapealt on küll nii, et kui pikemat aega korralikku sööki söönud, siis igasugused viinerid, pihvid ja muu sodi tundub päris räige. Samas pizza maitseb ikka hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2004 at 3:49 p.l. #40403TANK
Memberolen ise ka sama asja pannud tähele…
nüüd on vahel tegu et ennast mõnelt joomingult ära rääkida… absoluutselt vastumeelne on
august 26, 2004 at 6:54 p.l. #40404harjutaja
MemberOlukord on täpselt sama. Enne ülikooli minekut tegin kõvasti sporti ja ei joonud üldse. Ülikooli astudes jäi sport pooleli ja sai joodud meeletutes kogustes. Peale lõpetamist hakkasin uuesti sporti tegema ja mingist hetkest hakkas purjus olek täielikult vastu. Nüüd peale ülikoli lõppu olen trenni teinud jälle umbes 3 aastat, sellest viimased 2 pole üldse alkoholi tarbinud. Isegi väikestes kogustes ei meeldi.
jaanuar 23, 2005 at 8:52 p.l. #46196andkemulle
MemberTere,
mina tahan teada, kuidas seks ja alkohol (mitte, et ma neid mingil m22ral seoks, yldse mitte) trennile m6juvad. Liiga palju niksi on vist kehale kyll kurnav, aga kas see midagi head ka teeb? Alkoholiga siis niuke lugu, et kas igareedesed oravaksjoomised on trennile v2ga kahjulikud? P6him6tteliselt loetlegem m6lema head ja vead. Seksi kohta pold minu otsimist m88da midagi, niiet miks mitte arutleda.
Ait2h
jaanuar 23, 2005 at 9:02 p.l. #46198Mürakas
MemberSeksi vastu pole vist kellegil midagi igasmõttes…seks kulutab kaloreid,loob parema enesetunde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,ilma kummita pidi ka veel naise õnnelikumaks tegema nagu uuringud väidavad :PSeks on tip-top värk!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alkohol on kyll täiesti out,et kui ikka õige trennimees oled siis reedeti ennast mõneks näriliseks ikka ei joo..see kehtib ka teiste nädalapäevade kohta..aga 1-2õlut peale sauna halb ei tee..õlmaris pidi süsivesikuid ka olema mis teadupärast peaksid kasulikud olema..kui keegi arvab vastupidist siis antku teada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2005 at 9:03 p.l. #46199Vinsanity
MemberParalleelselt küsiks siia siis minu sõpra huvitava küsimuse: kui suurel määral mõjutab jõusaalitrenni suitsetamine. Kuskilt on meelde jäänud võrdlus, et suitsetamine on sama mis võtta ära tunniajasest treeningust veerand tundi, ehk siis veerandik on kaotsi läinud puhtalt tänu tossamisele. Ise arvan seksi kohta küll seda, et ta kahjulik ei tohiks olla, energiat küll võtab aga kes siis vastu ööd voodist jõusaali tormab, hommikuks ikka taastunud jõuvarud, või mis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Joomine aga mõjub negatiivselt, puhas viin vaid teatud piiratud koguses on tervisele kasulik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2005 at 9:03 p.l. #46200Klaus
Memberma ka reedeti ja laupäeviti pidutsen kõvasti aga tulemused on just viimasel ajal hakanud vaatamata sellele paranema.kui sa just tippsportlase tasemel ei tee,ei ole hullu.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.