Alkohol
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Alkohol
- This topic has 452 replies, 234 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
tereummikust.
-
AutorPostitused
-
august 21, 2008 at 6:53 p.l. #163832
oss
MemberMa viinast lahjemat ei joo. Viin on ikka puhas värk! Poolese lauaka joon ühe korraga ära ja kümme tundi olen härga täis!
august 21, 2008 at 6:55 p.l. #163833tychoon
MemberMa viinast lahjemat ei joo. Viin on ikka puhas värk! Poolese lauaka joon ühe korraga ära ja kümme tundi olen härga täis!ja selle poolese paned ikka ühe laksuga ära, eks.
“> et mis siin ikka mängida…august 21, 2008 at 7:06 p.l. #163835AlanBStard
Moderatorega saagi maailma parandada aga ma raskelt vihkan lällavaid joodikuid, kes labaselt käituvad, ropendavad, karjuvad räuskavad, eriti jube kui naised ropendavad, litsi mulje jääb, ja kõigehullem, roolijoodikud, mida viimasel ajal eriti palju.Rändi sina või ?
“>Sellist juttu suudab ainult üks inimene ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2008 at 7:08 p.l. #163836Amarillo
MemberMa viinast lahjemat ei joo. Viin on ikka puhas värk! Poolese lauaka joon ühe korraga ära ja kümme tundi olen härga täis!õige peovend
august 21, 2008 at 7:16 p.l. #163843AlanBStard
Moderatorkas pole mitte imeline. terve teema peale on 1 vastus, mille koht tegelikult on siin teemas. ülejäänud on suht pointless bs!mõni hea mode võiks teemast postitusi kustutada natukene.
Siis tuleks ainult see 1 post järgi jätta. Arvad et on mõtet ?
august 21, 2008 at 7:19 p.l. #163845oss
Memberõige peovendPealejooki ma ka ei võta.
august 21, 2008 at 7:33 p.l. #163847Stackhouse
Memberno arvata on et alkohol paneb trennile kerge tagasilöögi vähemalt… pole nagu eriti vahet mis jooki ju jood!
august 21, 2008 at 7:54 p.l. #163851bumer325i
Memberno arvata on et alkohol paneb trennile kerge tagasilöögi vähemalt… pole nagu eriti vahet mis jooki ju jood!samas ka kalmus joob igapäev õlut… õlu põletamiseks kulub rohkem kcal kui õlle sisaldab. ega kange jah vist eriti hästi ei mõju trennile.
august 21, 2008 at 8:03 p.l. #163852PowerhouseGym
MemberRändi sina või ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sellist juttu suudab ainult üks inimene ajada
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuda sa mu ära tundsid? ise ei saa aru mis mu jutus imelikku?! kõigile teistele peale minu siis meeldivad lällavad räuskavad jotad? spordifoorumis peaks karsklased olema!august 21, 2008 at 8:12 p.l. #163853Indrek K
Memberjah võib teha omakehaga mida tahes. aga joomisega teistele käib närvidele kui karjutakse kellegi aknaall, lällamine. veel hullem need kangelased kes uhkustavad kuda nad täispeaga sõitsid ja vägitegusid tegid…teiste tervisele ja varale ohtlikud jusiin on spordifoorum, ma teen alko joomist maha! õige mees on see kes heaks kiidab?
Seda teemat on siin varem ka lahatud ja alati on arvamused kaheks jagunend, arvad, et Sa suudad siin oma suht räpaka tekstiga kedagi ümber mõtlema panna we???
august 21, 2008 at 8:14 p.l. #163854undisputed
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuda sa mu ära tundsid? ise ei saa aru mis mu jutus imelikku?! kõigile teistele peale minu siis meeldivad lällavad räuskavad jotad? spordifoorumis peaks karsklased olema!Huvitav, miks peab sportlane karsklane olema. Mind ajavad sellised inimesed tõsiselt närvi, kes ütlevad, et ise teed trenni aga samas suitsetad ja jood. Nendel sitaratastel pole endal pooldki sellist füüsist, kui mul. Aga targutama on küll kõvad
“>august 21, 2008 at 8:56 p.l. #163866Indrek K
MemberJa seda kaa, et olen ka varem näind neid äärmuslikke kainureid, pole nad targemad kui äärmuslikud usuhullud!!!
Küll vist ei lase nad end keset süütuid rahvamasse taeva alla, aga oma teistele päheistumise himu poolest on küll nad võrreldavad!
Mul tekkis siinkohal küsimus, et kuidas mõjutab lihaskasvu, kehalist arengut üldse auto sumbutajatest tulev saast, äkki peaks kuhugi mägedesse ära põgenema ja sinna jõusaali püsti panema! Muidu lihas ei kasva juuuu….
august 21, 2008 at 11:07 p.l. #163871Henritamm
Member
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuda sa mu ära tundsid? ise ei saa aru mis mu jutus imelikku?! kõigile teistele peale minu siis meeldivad lällavad räuskavad jotad? spordifoorumis peaks karsklased olema!Mis sa arvad, et kõik, kes joovad kangemat alkoholi, kui õlu, on kohe lällavad ja räuskavad jotad? Nendeks on võibolla mõned tänapäeva noored.KUid siiski saab ju ka juua omas kodus väikeses seltskonnaga. Visata nalju ja veeta niisama koos juues.
Minu arust pole midagi halba selles, kui inimesed joovad. Lihtsalt piiri tuleb osata pidada.
august 21, 2008 at 11:57 p.l. #163872AlanBStard
Moderatorõlu põletamiseks kulub rohkem kcal kui õlle sisaldab.Ära aja jama.
Vbl vett viib rohkem välja kui sisaldab… ehk siis janu kustutamiseks tegelikult üsna mõttetu.
august 22, 2008 at 6:09 e.l. #163875Kratos
MemberOskak keegi valgustada mind Alkoholide jookide poolestOn see tõsi,et Puhas viin peatab lihase kasvamist ja siis näiteks Vana Tallinn võtab jõudu vähemaks.Õlle ei kahjust eriti peale maksa midagi..?
Krt ma ise ka suve otsa jõin ning panin pidu, aga kui jõusaali uuesti läksin olid jõu näidud suht samad, aga võhma pold ja sixpack kadus ära
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.