Alkohol
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Alkohol
- This topic has 452 replies, 234 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
tereummikust.
-
AutorPostitused
-
august 6, 2007 at 4:32 p.l. #121128
ROtter
Membermõtlesin just sama teema ülesse võtta, et nu meeldib ka õlu ja viin
õhtuti umbes 4 õlle ja nädalavahetusel 10
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja siis viina ka väheke kuskil väljas . kui ma tippvormi ei taha siis ju võib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või on see enesepetmine ?See ei ole enesepetmine, vaid enese tapmine pikaldaselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 8, 2007 at 11:29 p.l. #121544smurff
Memberja jah…pealtnägijas see 102 aastane vend ütles, et põhjus miks ta nii kaua elanud on, on see, et nädalavahetusel väike 100g viuna läks ikka hinge taha …inimesed on erinevad
august 9, 2007 at 6:16 e.l. #121549Alexander Andrusenko
Moderator100g viina nädalas ja 30 pudelit õlut + viin nädalas on vist natuke erinevad asjad, mis?
august 9, 2007 at 12:12 p.l. #121578tiiger112
Memberkerge õlu on vahepeal ikka hea:)
august 9, 2007 at 3:14 p.l. #121605-antero-
MemberNädalavahetusel kerge õlu + saun on võrratud kaaslased puhkamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 9, 2007 at 8:48 p.l. #121661Rossbach
MemberNii subjektiivse tunde järgi üks selline keskmine peatäis, kus siiski viisaka inimesena ikka omal jalal ja suhteliselt aegsalt magama lähed, tähendab umbes 4-5 päeva pikkust alavormi. Nüüd ongi mul ajus plõks käinud, et alkoga tuleb pidudel olla tagasihoidlik ning seda mitte niivõrd surnud ajurakkude pärast, vaid eelkõige seetõttu, et vältida sportliku vormi drastilist langust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 9, 2007 at 9:23 p.l. #121670august 9, 2007 at 9:40 p.l. #121671Kuup
MemberMõnel on tervist antud, mõnel mitte. Tean ühte 75aastast venda(töötasime koos), kes on praegu ehitaja(pole just kõige kergem amet) tassib agaralt suuri fiboplokke ja on maru hea tervise juures. Ja vend joob iga jumala päev – Viina! Ta on ka siberis aega veetnud kui noorem oli. Mis selle peale kostate?
august 14, 2007 at 4:42 p.l. #122237Kreks
MemberKui varem juba palju joonud (mingi joodik vms) et siis kui joomise lõpetab taastub keha ja hakkab taas proteiine normaalselt sünteesima jne?
august 14, 2007 at 5:06 p.l. #122240matti
MemberNoh,ma ise olen küll aru saanud ,et 1-3 õllet vahest nüüd küll halvasti ei mõju,vahepeal võtsin iga õhtu ühe 0,33 liitrise A.Le Coq premiumi,ja teate,tuli see nüüd sellest või siis millestki muust,aga vorm paranes silmnähtavalt,tuli juurde lihast,lihas pumpas end paremini üles jne jne jne.
Mitte mingil juhul ei propageeri end järgima,minulgi oli see nn. eriolukord,kus olin võitnud kasti õlut ja kahju oli lasta sel raisku minna.
august 26, 2007 at 1:45 p.l. #123506Samakamees
MemberNoh,ma ise olen küll aru saanud ,et 1-3 õllet vahest nüüd küll halvasti ei mõju,vahepeal võtsin iga õhtu ühe 0,33 liitrise A.Le Coq premiumi,ja teate,tuli see nüüd sellest või siis millestki muust,aga vorm paranes silmnähtavalt,tuli juurde lihast,lihas pumpas end paremini üles jne jne jne.Mitte mingil juhul ei propageeri end järgima,minulgi oli see nn. eriolukord,kus olin võitnud kasti õlut ja kahju oli lasta sel raisku minna.
“>august 26, 2007 at 2:51 p.l. #123510eintsius
MemberKui varem juba palju joonud (mingi joodik vms) et siis kui joomise lõpetab taastub keha ja hakkab taas proteiine normaalselt sünteesima jne?Joodikutel on tüüpilised siseelundite kahjustused, need ei taastu. Samas joodik on juba päris tõsiselt allakäinud inimene.
september 11, 2007 at 8:35 p.l. #125032pintje
Memberega mul miskit küsimust ei olegi, aga tahtsin lihtsalt jagada huvitavat soovitust oma perearstilt: mul on elu aeg olnud madal vererõhk ja üsna aeglane ainevahetus, millega muidugi kaasnevad lisakilod ja energiapuudus ja viitsimatus trenni vms teha. paar kuud tagasi soovitas arst regulaarselt mõnd “pahelist” toodet tarbima hakata, ja kusjuures 5 kilo on alla läinud. Kohv mulle maitse poolest ei meeldi ja seetõttu proovisin parem väikestes kogustes alkoholi juua ja suitsu teha (eks ma varem tarbisin ka vahel, aga pigem õhtuti-öösiti kuskil peol, mitte päeva ajal). Kohe peale hommikusööki teen 1-2 suitsu, lõuna- ja õhtusöögi kõrvale katsun klaasi veini juua, kui see võimalik pole (nt ülikooli sööklas) siis teen peale sööki jälle 1 sigareti. Igaühele sellist “dieeti” muidugi soovitada ei saa, aga madala vererõhu puhul mõjub see küll suurepäraselt:) energiat on tunduvalt rohkem, ainevahetus toimib vähemalt wc-s käimise sagedust vaadates 3 korda kiiremini ja isegi tähelepanu- ja töövõime on justkui parem. niiet pole see asi nii üheseltvõtetav midagi:)
september 11, 2007 at 8:48 p.l. #125037Hellboy
MemberMul ka ainevahetus suht aeglane ja lisa kilodega peab vaeva nägema, et lahti saada, aga jah leian muid viise kuidas asjaga toime tulla. Alkot tarbin harva, suitsu ei tee ja kohvi muidu ei joo, aga olen kaalu langetamise eesmärgil kasutanud dieedi ajal. Aga jah see perearsti soovitus on küll väga imelik, arvan, et ikka leiab mingi parema lahenduse, kui suits ja alko koos mõjub veel hullemini ja tekitab pikema aja jooksul pöördumatuid kahjustusi tervisele ja lahendus on IMO ainult lühiajaline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 12, 2007 at 3:26 e.l. #125048rainisk
MemberAga siis võib ju narkot ka proovida, mõjub nii hästi, et mõne aasta pärast on sul kaalumure igaveseks läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.