Skip to main content

Alkohol

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 453 total)
  • Autor
    Postitused
    vambola
    Member

Mis tasemel viga on ? täitsa korralik tase on. ei tasu võrrelda taset nendega kellel dop. kontrolli pole. ja veel. kuidas su enda tase ka on ? oled ennast vahelduseks võrrelnud oma eakaaslastega ? et oma jutule kaalu lisada võiksid oma pildi nurka lisada. siis hea muskleid vaadata.

Anonüümne
    Guest

Korralik tase? Loomulikult on siin tegijaid, kuid palju neid on?

“kuidas su enda tase ka on ?”

Madal tase, kuid seda enam hoidun ma alkoholist.

vambola
    Member

no näed. su tase on kehva. trenni teed aga kehva oled ikkagi. sinusuguste pärast see tase polegi parem. ja enne kui tuled siia taset määrama tõsta enda tase kasvõi keskpärasele tasemele. siis on nagu põhjust nuriseda/kritiseerida. e. kui oled ise pasa ära teisi arvusta. ja see et sa alkoholist hoidud tuleb ehk seepärast et keegi ei raatsi sinusuguse tolvani peale hyva kraami kulutada.

Sten
    Member

Eks iga üks teab, mida teeb. Ja millest on valmis loobuma, et saada ilusam ja tugevam keha. Ühes asjas olen kindel, see õlu kohe pärast trenni küll head ei tee, iseasi, palju ta halba teeb, seda ei tea.

Anonüümne
    Guest

Mulle tundub nii, et ma olen vist ainuke siin, kellel on eesmärgid natuke kõrgemale seatud. Eks näis…Praegu võin ma ju pussukott olla.

Inimene, kes ei suuda pidutseda ilma alkoholita on lihtsalt nõrk. Vaimselt nõrk. Ja selliseid(Vambolaid) on liiga palju. Seda ma tahtsingi öelda tegelikult nende kommentaaridega.

Tänan tähelepanu eest.

tripl eks
    Member

olen ka ise pohmas peaga trenni üritand teha ja täiesti lollikindla raskusega end jõusaalis lolliks teind mees,kui sul eesmärgid on siis jäta alkohol ja treeni,treeni…

muc
    Member

mees, see on juba su enda probleem, et end käid saalis lolliks tegemas. bohemianile veel nii palju, et ikka kuradi kõrgel arvamusel paistad endast olema. tegelikult vist oled ikkagi jah üks paras pusskott, nagu ennast kirjeldad.

Sacatini
    Member

vana sa üldse oled bohemianil…?

Anonüümne
    Guest

Te olete ikka jube tõsised vennad küll. Ei saa küll aru, mis te minu kallal nokite?

oletan, et olen noorem, kui enamus rahvast siin.

andy
    Member

Suured poisid kiusavad väiksemaid, ja hiljem saavad ise… bohemian, hoia oma joont – las jutustavad !!

T2S
    Member

Ma ei saa enam aru mis toimub kõik on nii ülbeks muutunud siin? See koht peaks olema ju tehtud selleks et üksteisele nõu anda mitte möliseda minge mölisege tänaval kui ennast nii väga välja on vaja elada…

vambola
    Member

see kes arvab et alkohol ja pohmakas on nagu sukk ja saabas on kas ise joodikud või ei tea alkoholist midagi. ja nendest eesmärkidest niipalju et neid pystitada võib iga mees aga nendeni jõuab mõni yksik. ennegi nähtud kevadeti megaeesmärkidega jõusaalikylastajaid. mõni kuu ja nad on kadunud.

To: T2S. Siin antaksegi nõu. Kismaks kisub see teema seepärast et osad foorumikylalised kommenteerivad teemat millest nad midagi ei jaga. Ehk seepärast et nad nii noored on.

vambola
    Member

sa siin väidad et ma olen nõrk. mille alusel sa seda väidad ? kas sellepärast et ma mõnikord väikese dringi teen ? vaata, bohemia, jõutrenn nõuab eelkõige just vaimset pingutust. lihasjõud suureneb just vaimse töö tulemusel e. jõutrenn on suhteliselt yksluine ala ja seal suudavad häid tulemusi saavutada just vaimult tugevad. ja sa väidad et ma olen nõrk. ok. sa võid arvata mida sa tahad. sa võid omada ka suuri eesmärke. sa võid olla usin treenija. sa oled ka kindlasti tore mees.

Aga niikaua, kui sinu kõige suurem raskus kaalub sama palju kui minu hambaork, ei sobi sinul kyll minu vaimutugevust hinnata.

Igastahes edu sulle.

Anonüümne
    Guest

aitäh

Anonüümne
    Guest

Tahaks veel natuke vaielda (konstruktiivselt), kuid asi läheb vist teemast mööda juba.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 453 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.