Alkohol
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Alkohol
- This topic has 452 replies, 234 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
tereummikust.
-
AutorPostitused
-
juuni 20, 2007 at 9:27 e.l. #118021
Capricorn
MemberEga ei tee midagi küll jah, ainult pead arvestama, et õlu annab ka tublisti kaloreid. Loodetavasti sa pead silmas, et see 2-4 liitrit on enam-vähem võrdselt ära jagatud nädala peale, mite ei pane ühel päeval korraga 2-4 liitrit ära?
juuni 20, 2007 at 9:27 e.l. #118022scorpion666
MemberSaad oma B vitamiinid kätte, kui mõõdukalt tarbid
juuni 20, 2007 at 11:34 e.l. #118033Asjalik
MemberKui õlut tarbida, siis pigem peale trenni.
juuni 20, 2007 at 3:20 p.l. #118048MEE
Memberei pole sel õlletarbimisel hullu midad, loe Kalmuse kommentaare selle koha pealt
juuni 20, 2007 at 3:31 p.l. #118049Hi
Memberei noh… ikka iga korduse peale tuleb võtta, ega muidu ei saa…
juuni 20, 2007 at 8:05 p.l. #118071argonaut
MemberTahtsin küsida kas alkohol mõjutab treeningut, nt nädala jooksul jood mingi 2-4 l õlle?Ole hea ja kasuta vahelduseks näiteks siinset otsingut vastavate märksõnadega nagu näiteks “viin” või “kas suitsetate” (antud on parasjagu ühtlasi ka ühed konkreetsed teema pealkirjad näiteks).
Üldiselt rääkides, ei ole vaja ratast leiutada, seda on tehtud küllalt (paraku tehakse ka edaspidi tulevikus, sest on selline ütlemine, et rumal õpib enda vigadest, tark seevastu teiste omadest; samuti on ka näiteks ütlemine, et ajaloo viga on see, et ta kordab ennast). Mainides “ratta taasleiutamist”, siis selle ehedaks näiteks on kasvõi veidi aega tagasi (22:50) alanud dokumentaal ETV-s:
Ülisuur mina (Super Size Me, USA 2004), kus see eksperimentalist teeb puust ja punasest ette kiirtoidupõhise dieedi tagajärjed iseenda peal….
juuni 21, 2007 at 11:54 e.l. #118104theONE1
Memberno õlu on alkohoolsetest jookidest üks ” süütumaid”
juuni 22, 2007 at 5:46 p.l. #118179Bulletproof
Membermina võtan ka õlle v paar peale sauna. elu peab mingil määral nautima ka.
kuid peale kõva joomat ei ole mitu päeva jõudu jõusaalis ja poksitrennis saab ka surra
juuni 22, 2007 at 5:50 p.l. #118180MEE
Memberimelik, mul on traditsiooniks kujunenud juba, et “pohmapäeval” teen ma kas jõutrenni või MMA-d. Taastumine on jubekiire…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
august 5, 2007 at 9:07 e.l. #120968hereiam
MemberOlen mingi 180cm ja kuskil 105kg kaaluv 26a.mehehakatis,kelle vorm pole just kiita..Seega otsustasin ennast veidike korrigeerida jõusaali ja toitumisega..Kuna ndlavahetused mööduvad tavaliselt suhteliselt alkoholiga sinapeal,siis tekkiski küsimus,et kui suur mõju on alkoholil keha kujundamisel,samal ajal kui teen trenni ja pean näiteks dieeti?
august 5, 2007 at 9:12 e.l. #120970AndresT
MemberVäga suur.
Alkohol vähendab suuresti proteiini sünteesimist, tekitab dehüdratsiooni, soodustab estrogeni tootmist jne
august 5, 2007 at 9:34 e.l. #120975hereiam
MemberTnan..Kui palju probleemi ei tee,kas siis saaks äkki “eesti keeles”,nii,et lihtinimene ka aru saaks:)
august 5, 2007 at 10:19 e.l. #120981Archangel
MemberTnan..Kui palju probleemi ei tee,kas siis saaks äkki “eesti keeles”,nii,et lihtinimene ka aru saaks:)Lihtsalt öeldes, kasuks see kohe kindlasti ei tule.
Samas kui terve nädal korralikult trenni teha ning toitumist korras hoida, võib nädalavahetusel kuskil baaris täitsa vabalt mõned õltsid võtta ning tüki kangematki.
Eeldan, et tipptasemel vorm ei ole eesmärk.
Aga kenasti vormi, nii et pekk enam ei voltidena ei avaldu ning lihastel mingi definitsioon ja jõud tärkab on täiesti võimalik ka kerge patustamisega nädalavahetustel.
Igal juhul tee endale teene ning osta siit lehelt toitumis ja treeningkava. Usu mind, tasub igal juhul ära. Omal algatusel ei pruugi kunagi isegi põhitõdesid selgeks saada ning kokkuvõttes on areng null ning endal sitt tuju veel otsa.
Edu!
august 5, 2007 at 10:26 e.l. #120983Karu
MemberSeda küll, et kindlasti on võimalik alguses tõsiselt palju alla võtta, isegi kui kord nädalas sellise joomise teed.
Samuti on rasvapõletusperioodil toitumiskavas mul üks päev nädalas, kui luban midagi muud. Seda siis selleks, et keha varusid kinni ei hoiaks.
Alkoholist loobusin aga mina täielikult. Mõni õlu või veiniklaas ei tee tõesti paha, neid on isegi kasulikke aineid.
Aga noh… suurest alkoholikogusest soovitaksin loobuda. Seda juba puhtalt tervislikul eesmärgil. Ühe joomaõhtuga kaasneb ka järgmine nullpäev, kui sul on pohmell, ei toitu korralikult ning ei saa mingist normaalsest trennist mõeldagi.
Seega lühidalt, minu soovitus oleks alkoholi kogust tõsiselt piirata, kui tahad alla võtta ja vormi parandada. Mis kasu sa sellest alkoholist ikka saad?
august 6, 2007 at 3:52 p.l. #121118teedukas
Membermõtlesin just sama teema ülesse võtta, et nu meeldib ka õlu ja viin
õhtuti umbes 4 õlle ja nädalavahetusel 10
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja siis viina ka väheke kuskil väljas . kui ma tippvormi ei taha siis ju võib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või on see enesepetmine ?AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.