Alkohol
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Alkohol
- This topic has 452 replies, 234 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
tereummikust.
-
AutorPostitused
-
veebruar 18, 2006 at 7:50 e.l. #71591
Arnold
MemberKunagi, endistel aegadel oli kulturism ala, kus enamus võistlejaid olid laval päris johmased. Nimelt ei läinud ükski mees lavale ilma, et tal oleks 100 gr. konjakit hinge all. Üldlevinud oli arvamus, et ainult sellisel moel on võimaik oma lihased korralikult täis pumbata. Loomulikult, laienevad pindmised veresooned ja julgus – mis muidu võib kuhugi kadunud olla – seda jääb ülegi.
veebruar 18, 2006 at 8:38 e.l. #71596Marek Kalmus
MemberKunagi, endistel aegadel oli kulturism ala, kus enamus võistlejaid olid laval päris johmased. Nimelt ei läinud ükski mees lavale ilma, et tal oleks 100 gr. konjakit hinge all. Üldlevinud oli arvamus, et ainult sellisel moel on võimaik oma lihased korralikult täis pumbata. Loomulikult, laienevad pindmised veresooned ja julgus – mis muidu võib kuhugi kadunud olla – seda jääb ülegi.Kas see oli see aeg kui sa ise võistlesid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega sa vist jah muidu lavale poleks julgenud minna ka…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2006 at 12:46 p.l. #71609eintsius
MemberPärast trenni pidavat väike kogus õlut (alla pudeli) positiivselt mõjuma. Hormoone pidavat stimuleerima ja kindlasti aitab lõõgastuda.
märts 24, 2006 at 5:44 p.l. #77185T1m0
MemberAsi niuke,et üks päev hakkasime sõpradega vaidlema.
Kui tulen trennist ja hakkan viina jooma(Praktilielt kohe),kas siis lihas ei kasva?
Võib loll küsimus tunduda,aga mis kahju on kui kohe pärast trenni ennast mällarisse joon.
Või näiteks kui nädala sees teen trenni ja nädala vahetusel pidutsen ja joon.
Olen 19 ja nagu pidudelt päris puududa ei taha trenni pärast,aga kui alkoholi tarbides trennist kasu pole,siis tõmban joomise täiesti alla kohe:
Küsijale suupihta ei lööda
märts 24, 2006 at 6:04 p.l. #77249kent
Memberhttp://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…w=1&textID=2860
Pane otsingusse Alkohol ja leidad sitaks
märts 24, 2006 at 6:21 p.l. #77255norman22
MemberAsi on põhimõttes need kaks asja ei käi kokku,erinevad elustiilid,läbustamine ja sportimine,olen ise mõlemaid proovinud ja võin kinnitada viimane on parem varjant.
märts 24, 2006 at 11:41 p.l. #77306Kang08
Memberproovi järgmisel päeval trenni teha ja peaksid saama vastuse oma küsimusele
märts 25, 2006 at 7:55 e.l. #77317Kurupt
Memberkäsikäes või mitte. Kerge naps su lihastele eriliselt liiga ei tee. Arnold isegi on kirjutanud ju kuidas sai vabas looduses käija kükke tegemas ja koheselt pärast seda end suhteliselt kännukukeks joond..
märts 25, 2006 at 8:55 e.l. #77312birra
MemberJoodik on joodik. Ta valib igal juhul alkoholi ja treeniine jääb katkendlikuks ning tahaplaanile. Võtab liiga palju aega ja ressurssi.
Samas ei tasu ka kuulata puritaanidest treenimise maailmameistreid kelle ainus kange tegu on iga päev 6 tundi saalis konutada.
Viin peale treeningut toimis vene ajal vastupidavusaladel, kus tehti üks tsükkel ilget mahutrenni (näit 4 päeva) ja siis mindi sauna, joodi end pildituks ning vahepeal tehti karmi keppi. Niimoodi need vene suusakarud lõdvestusid.
Aga vahet tuleb teha, kas võtad viina kui arstirohtu või kui vaba aja sisutajat või hoopis kui eesmärki.
märts 25, 2006 at 4:02 p.l. #77361allive
Memberise olen päris suur pidutseja, tavaliselt 4 korda nädalas jõusaalis ning kui järgmine päev kohe jõusaali pärast joomist ei roni siis on minul asi ok, areneb mul suht kiiresti nii lihas kui jõud aga jahh mul ei ole ka plaanis hakata kulturistiks või mingiks rammumeheks, nii et ma olen võib õelda vb rohkem harrastaja ja ma küll enda pidutsemist ei kavatse piirata
märts 25, 2006 at 4:07 p.l. #77362Eastsider
MemberAsi niuke,et üks päev hakkasime sõpradega vaidlema.Kui tulen trennist ja hakkan viina jooma(Praktilielt kohe),kas siis lihas ei kasva?
Võib loll küsimus tunduda,aga mis kahju on kui kohe pärast trenni ennast mällarisse joon.
Või näiteks kui nädala sees teen trenni ja nädala vahetusel pidutsen ja joon.
Olen 19 ja nagu pidudelt päris puududa ei taha trenni pärast,aga kui alkoholi tarbides trennist kasu pole,siis tõmban joomise täiesti alla kohe:
Küsijale suupihta ei lööda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tahad suuri saavutusi, siis alkohol takistab.
Kui teed niisama vormishoidmiseks, siis võid võtta.
Muidugi, head ta ei tee jah, aeglustab arengut.
märts 25, 2006 at 6:34 p.l. #77380birra
Memberviin teeb targa mehe targemaks ja lolli mehe lollimaks
aga pidu pannes sporti teha jõuad kui oled 17-22
hiljem avastad, et viina saad võtta ka ilma trennita
märts 27, 2006 at 1:08 p.l. #77580maximus89
MemberAlkoholi tarbimisel lihasmass väheneb, see on kindlaks tehtud.
märts 27, 2006 at 1:30 p.l. #77582bohemianrhapsody
MemberAlkoholi tarbimisel lihasmass väheneb, see on kindlaks tehtud.Alkoholi ÜLEtarbimisel.
märts 27, 2006 at 6:11 p.l. #77625maximus89
Memberjep
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.