Alkohol
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Alkohol
- This topic has 452 replies, 234 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
tereummikust.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 14, 2006 at 12:33 p.l. #66770
Kuup
Memberno peale kõvat joomist on kaal ka kõvasti all, niiet vast vee viib organismist välja. Väga kurnav…
veebruar 3, 2006 at 12:26 p.l. #69224crawe
Memberkusjuures ka minul on nii, et kui oled korralikult trenni teinud siis ei taha alkoholist kuuldagi, üks õlle saunas või klaas veini on teine asi, aga mingit pummeldamist ei taha! Eks siin ole põhjuseid mitmeid, nii füüsilisi kui psüühilisi! Lihtsalt mõnus on hommikul ärgata kui pole pohmakat ja kena neiu on su kõrval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> saad kohe trenni teha, ilma et peaks peavalu põdema! Olgem ausad, eks see alkohol rikkub treeningkvaliteeti ja toitainete imendumist ka, juba sellepärast aju ei tahagi mõelda et jooks kõvasti – muidu reziim rikutud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2006 at 7:04 e.l. #69650jrx
MemberKui peale kaalu võtmist alkoholi juua siis see on veider kogemus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2006 at 11:41 e.l. #71440algaja17
MemberKuidas mõjub alkohol ja (ka haigus) treeningule? Eriti huvitab alko mõju
Ega ma mingi joodik pole aga vahest äkki õlle ikka
veebruar 17, 2006 at 11:43 e.l. #71442Vahue
MemberHalvasti mõjub, väga halvasti. Lihased hakkavad pikkamööda närbuma. Pealegi, mida varem joomisega alustad, seda suurem risk joodikuks saada.
Lahendus- tuleb loobuda joomisest ja hakkata taimetoitlaseks.
veebruar 17, 2006 at 1:11 p.l. #71466Anonüümne
GuestKõik muudki jauravad, et halb ja halb. Kindlasti on halb kuid mis määral?
Käin välja idee, et edasi võiks siia postitada ainult teaduslikult tõestatud informatsiooni ja jätta muud jutt a`la “jõusaal+alkohol kokku ei käi” siit eemale.
veebruar 17, 2006 at 1:22 p.l. #71473Oleg666
Memberhttp://gallery.amazon.ee/view_photo.php?se…sul-2005&id=acc
http://gallery.amazon.ee/view_photo.php?se…sul-2005&id=adb
http://gallery.amazon.ee/view_photo.php?se…tan-2005&id=aac
http://gallery.amazon.ee/view_photo.php?se…lud_2004&id=aae
http://gallery.amazon.ee/view_photo.php?se…lud_2004&id=aai
ega kui sa laupäeval paar õlle ära jood ei juhtu sinuga mitte midagi halba!
veebruar 17, 2006 at 1:29 p.l. #71477theONE1
MemberSellest on siin palju juttu olnud: manustades kanget alkoholi kaotate te kindlasti mingil määral LIHASMASSI!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2006 at 1:40 p.l. #71484Xero
MemberHalvasti mõjub, väga halvasti. Lihased hakkavad pikkamööda närbuma. Pealegi, mida varem joomisega alustad, seda suurem risk joodikuks saada.Lahendus- tuleb loobuda joomisest ja hakkata taimetoitlaseks.
Taimetoitlasena närbuvad ta lihased veelgi kiiremini, kui selle mõne õlle tarvitamine.
To algaja17: Kui sa tõesti võtad mõne õlle vahest, mitte end laua alla ei joo, nii et hommikul pohmell, siis OK, sest ma olen aru saan et isegi Marek Kalmusele on õlle meelt mööda ja naq näed, ei ole talle see halvasti mõjund.
veebruar 17, 2006 at 1:46 p.l. #71488Marek Kalmus
MemberHalvasti mõjub, väga halvasti. Lihased hakkavad pikkamööda närbuma. Pealegi, mida varem joomisega alustad, seda suurem risk joodikuks saada.Lahendus- tuleb loobuda joomisest ja hakkata taimetoitlaseks.
Taimetoitlasena närbuvad ta lihased veelgi kiiremini, kui selle mõne õlle tarvitamine.
To algaja17: Kui sa tõesti võtad mõne õlle vahest, mitte end laua alla ei joo, nii et hommikul pohmell, siis OK, sest ma olen aru saan et isegi Marek Kalmusele on õlle meelt mööda ja naq näed, ei ole talle see halvasti mõjund.
ABS õige elan ja kasvan siiani, vaatamata sellele, et iga õhtu ühe õlle võtan.
Endine lemmik oli” Frederik tosin”, see aga võeti kahjuks tootmisest maha, siis pidin leppima “Jääkaru 10-ga”, nüüd lihtsalt maitsevahelduseks lasen iga õhtu ühe “Saaremaa x-i”
Lahjad õlled on naistele ja lipsumeestele, et nad peale selle tarbimist väga rumalusi ei hakaks tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2006 at 1:55 p.l. #71495Oleg666
Memberei noh 10 kraadine on küll liiga kange
see ei ole enam õlu!
hele õlu peab olema max 5,4%
veebruar 17, 2006 at 5:47 p.l. #71557bohemianrhapsody
MemberIse lasen ka mõnikord Saarema X-i, lihtsalt maitseb kõige rohkem. Ma olin ka kunagi kategooriliselt alkoholi vastu. Nüüd pigem mõjub positiivselt isegi…
Loomulikult ei propageeri ma seda, et alkoholi peaks jooma.
veebruar 17, 2006 at 5:53 p.l. #71559Makaveli
MemberVäheamlt korra kuus käib see teema siit foorumist läbi.
veebruar 17, 2006 at 7:25 p.l. #71573jaan1
Memberpäris ilma ikka olla ei saa..ise joon suht regulaarselt ja väga ei kaeba vormi üle. vb oleks vorm natuke parem kui ei jooks aga siis oleks ise närvilisem..lõõgastuda on ka vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2006 at 6:05 e.l. #71589kame
Moderatorparem kui ajad ilma läbi aga vahel väike naps siiski!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.