Skip to main content

Algajakava raskused

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Algajakava raskused

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Klaups
    Member

Olen siis mingi aeg nüüd ringi vaadanud ja kavasid uurinud, kuid kuskil pole kirjas, mis raskustega ma neid tegema peaksin. Olen jõusaali suhtes algaja, ehk siis alles alustan selle asjaga. Muidugi oleks raskusi tark küsida treenerilt, aga veidi võiks enne minekut isegi asjast teada. Küsimus siis seisneks selles, et mis raskused algaja kaval olema peaksid? Ise kaalun 60kg. Kas näiteks rinnalt surumise raskuseks peaksin ma võtma sellise raskuse, mida ma vähegi seeriana teha suudaksin?

Ette tänades:)

PS. Oh mind, kirjutasin algaja kava kokku. Sellega vist alustuseks head muljet ei jätnud. Kahjuks ei saa seda ka enam muuta.

timo116
    Member

Esimesed nädala 2 võiksid teha kergemalt natuke, hiljem tuleb võtta raskuse selline millega jõuad kavas ette nähtud korduse vaevaliselt ära teha. Muud tehnikat nagu seal pole.

PumaZ
    Member

Esialgu jah võta kergemad raskused, tee endale korralik tehnika selgeks, et vältida vigatsusi, järgmiste trennidega saad raskusi suurendada.

Capricorn
    Member

Ega kilogrammides ei saa sulle interneti kaudu keegi ette öelda millise raskuse pead võtma.

Klaups
    Member

Suured tänud:)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.