algajad
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
mai 2, 2008 at 2:18 p.l. #13489
toelinekala
MemberTerkest,olen siin foorumis veidikene ringi tuhlanud.Ja tekkis mõnigi küsimus
Kui tõesti küsimused on algelised ja lollakad ärge pahaks pange
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen jõusaaliga umbs 3 nädalat käinud,väike jõukas asju palju pole aga ikkagist
Jõusaalis teen kõik asjad umbs 7-15 korda läbi kui 5 tiiru ja lõpus vähenda raskusi.kuna lihased läbi.Iga harjutuse tagant mint puhkust kah.
Olen aru saanud,et kui tahad tugevust treenida tuleb maksimumiga teha,kui vastupidavust siis mitte maxiga
Teen sooja kah umbs 10 minutit mängin korvpalli jalkat jne..
Toitumisest olen välja loopinud kartulikrõpsud,magusa söömist 2 korda vähem vähendanud,proovin üldse lahti saada
Olen proovinud hommikuti sööma hakata,jogurit jne.Olen hakanud tihemini sööma iga 2 tunni tagant umbs leiutan vorstisaia vms
Lõuna ajal söön koolis pakutavat toitu,õhtul kartul vms
Nüüd ka otsustasin jooksma hakata,aga lugesin siis et, jooksm hakkan kaob lihas?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jooksmise kohta veel et ma pole eriti vastupidav et jooksin algatuseks 3km 1,5 umbs juba puhkasin.Et kas see on kasulik et puhkan.
Jooksmisega tahaks rasva vähendada.
Siiski tahaks teada kas ma teen midagi väga valesti?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma esialgu tahaks algatuseks saad ilma treeningkavata ja toitumiskavata läbi saada.Kui umbs 2 kuud käidud jõusaalis ja trenni tehtud ja näen et tahan seda ikka teha.Üritaks needki ära teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kas seda mida praegu teen,tasub kuidagi ära kah võin tõmblen niisama ringi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2008 at 2:42 p.l. #152689oss
MemberSöö ikka iga 3 mitte 2 tunni tagant ja korralik portsjon.
Tee sellise raskusega trenni, et viimase seeria viimane kordus tuleb üli napilt ära. Seeriate vahel ära raskust muuda.
Joostes alanda tempot, kui sa ei jaksa 3 km joosta. Vahepeal puhata pole mõtet.
See lihaskadu, mille jooksmine põhjustab, on tühine.
mai 2, 2008 at 2:51 p.l. #152690maximus89
Memberparem ikka kui niisama diivanil pihendada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2008 at 5:13 p.l. #152702toelinekala
Memberparem ikka kui niisama diivanil pihendada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga ühesõnaga on see siis pask mida ma praegu teen?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Söö ikka iga 3 mitte 2 tunni tagant ja korralik portsjon.Tee sellise raskusega trenni, et viimase seeria viimane kordus tuleb üli napilt ära. Seeriate vahel ära raskust muuda.
Joostes alanda tempot, kui sa ei jaksa 3 km joosta. Vahepeal puhata pole mõtet.
See lihaskadu, mille jooksmine põhjustab, on tühine.
mis mõttes alandada tempot,kas kõndida? mingi 50 sammu ja edasi joosta?
AA see kah et veel oletame ,et sööd lõunat kell 12 siis 3 tunni pärast on kell 3 ja mida sa siis sööd?
Kuidas suhtuda toitudesse Hamburger ja Pitsa? jne
mai 2, 2008 at 5:23 p.l. #152705Paap
Memberkui jooksmas käid kontrolli pulssi, et liiga kõrgele ei läheks. Kõige kergem kaela pealt 6 sekundi jooksul ja korruta see aru kümnega.
mai 2, 2008 at 5:32 p.l. #152708 -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.