algaja, vajan kaalust juurde
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust juurde » algaja, vajan kaalust juurde
- This topic has 20 replies, 13 voices, and was last updated 13 years, 7 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
mai 15, 2012 at 12:03 p.l. #107084
JungaTroll
MemberHuvitab, et mis see tähendab? Et sisuliselt ei seedi toitu ära ja lased selle ilusti endast läbi?
Mul tuttav on, sööb nagu loom, pakun välja kusagil 4000-5000kalorit ja ikka ei tule kaalu juurde. Tee mis tahad. Töö rahulik +trenn (ilma aeroobseta).
Varem arvasin samuti, et küll kaal tõuseb, kui piisavalt süüa.
Huvitav video. Mul on täpselt vastupidi. Viimaste aastatega 120 kilo pealt alla tulles on kaal jäänud 85 peale. Sixpack on normaalselt väljas, parematel päevadel jalgadel ja rinnal triibud näha. Aga sellest allapoole minek tundub hetkel võimatu. Hiired söövad ka varsti juba rohkem. Ja seda 2x päevas trenni juures. Jah, kõik ütlevad et oled oma ainevahetuse aeglustanud bla-bla. Kuid selle kiirendamiseks võin vehkida kõike teha. Aeroobne, HIIT, jõusaalis vaid suured baasharjutused – kükid, lõuatõmbed lisaraskusega, surumised. Ratas, jooks, mida iganes. Hommik: puder või täisteravõileib lihaga. Lõuna – 100g kohupiima või 50g liha. Õhtul peale trenni hunnik köögivilja esmalt. Siis 200g liha või 200g kohupiima. Süsivesikuid ka veidi. Igasugu koogid, kommid, mahlad ja isegi magusamad puuviljad on ammu unustatud. Päev otsa võin lisaks möllata kive tassides või metsas lisaks täiesti söömata seni kuni sõrmed enam ei paindu. Õhtul ilmselgelt ei suudagi isegi tahtmise korral sisse ajada teoreetiliselt kulutatud kaloreid. Ja siis ka kaal grammhaaval kukub. Aga kohe kui lasta veidi tagasi, süüa veidigi rohkem siis lendab kaal üles nagu rakett.
mai 15, 2012 at 12:58 p.l. #106998Rambo vend
MemberMul praegu sama seis, mitte küll nii suur kukkumine, aga -8kg ja nüüd seisab või tuleb juurde toitumist isegi vähendades. Internetidiagnoosisin endale liiga liigse kortisooli tootmise, kõik klapib, nüüd proovin seda ravida.
juuni 25, 2012 at 2:00 p.l. #47933SiLo
MemberAga osta endale valgupulbrit, viska enne ja pärast trenni koks sisse. Trennivabal päeval võid ka endale sheigi teha, kui tunned söögikordade vahel, et mahub. Või mis mahub… Tahad juurde võtta siis joo ära, vahet pole kas mahub või mitte. Kuigi minu teadmised ei ole tea, mis head, siiski mingi tõde selle taga peitub.
juuni 25, 2012 at 3:18 p.l. #47906AlanBStard
ModeratorInternetidiagnoosisin endale liiga liigse kortisooli tootmise, kõik klapib, nüüd proovin seda ravida.
Millega?
Kortisooli mõõtmine iseenesest ei ole kallis. Aga ma ei tea kus praegu mõõta saab. Diagnostikakeskus kadus ära. Quattromedis ikka vast saab.
juuni 25, 2012 at 3:52 p.l. #47762Rambo vend
Membervõtsin 10 kilo alla (17kg ülekaalu on kokku), aga vööümbermõõt jäi samaks. Mineviku kaalualandamisi meenutades oli vöö kokkutõmbamine esimene asi, mida tuli teha.
juuni 25, 2012 at 4:19 p.l. #47662renku
MemberHuvitab, et mis see tähendab? Et sisuliselt ei seedi toitu ära ja lased selle ilusti endast läbi?
Mul tuttav on, sööb nagu loom, pakun välja kusagil 4000-5000kalorit ja ikka ei tule kaalu juurde. Tee mis tahad. Töö rahulik +trenn (ilma aeroobseta).
Varem arvasin samuti, et küll kaal tõuseb, kui piisavalt süüa.
Oleneb, kui palju ta kaalub? Ma langetan ka kaalu ~4000 kcal juures, kusjuures aeroobne 0 ja liikumist vähe.
Aga kui kaalu ei tule, siis tuleb veel rohkem süüa. 2010. a võistluste eel sõin 3 kuud järjest kusagil 8000+ kcal päevas ja kaalu tuli juurde iga nädal 1 kg (mis osa sellest lihas, mis osa rasv oli, on teine küsimus ja ei puutu hetkel teemasse).
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.