Algaja vajab pistu abi.
- This topic has 47 replies, 18 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
razor.
-
AutorPostitused
-
veebruar 15, 2009 at 9:28 p.l. #183955
Löömamees
MemberEndal sama asi olen korraga ka mingi 500g liha söönd.Liha on hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2009 at 9:34 p.l. #183956sigaloom
MemberPealegi ma pole mingil dieedil vms , ta tahtis lihtsat näidet päevasest toitumisest ja ma tõin enda oma , on selles mingi probleem?Ei, aga ma tooks enda oma ka siis juba:
Tavapäraselt:~0700 moosisaiakesed + 50:50 veega lahjendatud pirnisiirup (võtan külmkapist oma voodi kõrval)
~0800 2 viilu leiba koos või ja maasikamoosiga, vahest ka banaan (söön bussis, kui hommikul tööle liikuma hakkan)
~0830 0.5L sprite + 2x Snickers (need ostan bussipeatuses asuvast kioskist, kust maha lähen)
~1000 6 saiaviilu Nutellaga (teen hommikul valmis ja võtan tööle kaasa)
~1300 Hesburgeri megaburger + 0.5L coca-cola light + suur banaani-jäätisekokteil 0.5L (lõuna, Hesburger on õnneks üle tee, seega väga palju liikuma ei pea)
~1400 2 pakki Talleggi Chick Snacke 160g kokku (ilgelt hea maitsega ja kõhtu täidab ka – sureks ilma nendeta täitsa nälga vist)
~1530 500g Kalevi shokolaadi, tavaliselt pähklite ja rosinatega (raske päev selja taga, võin end natukene hellitada)
~1700 1L Aura ploomi- või virsikunektarit, vahest harva ka kirsinektarit (aga see viimane on hea ainult külmalt!!!1 nämm-nämm)
~1800 5 leivaviilu (suurt) koos Rama Creme Bonjouriga, 1cm paksuse singiviiluga ja paari kurgiviiluga (üldse ei meeldi, aga elukaaslane sunnib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , sööks parema meelega mingit kommi)~1900 kanabroiler 0.5kg + ahjus tehtud friikartulid + jahukaste + magustoiduks pakk Haribo kummikomme (õhtusöögiks, lemmiktoit)
~2000 vahest söön paar õuna või halvaad või midagi magusat (mulle maitseb magus)
~2100 kaks väikest Kinder Bueno shokolaadi (elukaaslane soovitas, talle maitsevad need väga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )~2200 Fatburner 3000mg L-karnitiiniga (igaks juhuks, et ikka vormi säilitada ja mitte enam paksemaks minna
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )~2300 peotäis rosinaid ja 2 komeedikommi (enne magamaminekut, magusa suuga on hea magada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Tahaks alla võtta.. Olen kõike proovinud (maitsnud, sõna otseses mõttes) ja miski ei aita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! Raha ka nagu eriti järgi ei jää, et veel midagi korralikku juurde süüa – kuigi mahuks küll vist.Trenni teha ei meeldi, sest vihkan higi ja liikumist ning jõusaalides seda tränamuusikat, mida kogu aeg lastakse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! Oeh, mul on halvad geenid vist.veebruar 16, 2009 at 3:55 p.l. #184030Kask
MemberEi, aga ma tooks enda oma ka siis juba:okeiokei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pmt , kuna ma teen palju trenni siis söön ma palju süsivesikuid ja mu rasvaprotsent väheneb mitte ei tõuse .. see oli mingi lamp näide mingist suvaliselt päevast , täna nt :
hommikul pool liitrit jogurtit ja 1 banaan
koolitoit supp
vahepalaks õun
trenn (ujumine)
peale trenni banaan
2 saia pähklivõiga ja 1 klaas apelsini mahla energia taastamiseks
praekartulid
veebruar 16, 2009 at 4:05 p.l. #184031vaher
Memberokeiokei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
pmt , kuna ma teen palju trenni siis söön ma palju süsivesikuid ja mu rasvaprotsent väheneb mitte ei tõuse .. see oli mingi lamp näide mingist suvaliselt päevast , täna nt :
koolitoit supp
vahepalaks õun
trenn (ujumine)
peale trenni banaan
praekartulid
Ma ei tea, kas nutta või naerda… Kas sa näed endal ühtegi valgulist toodet? On su menüüs mõni tilkki häid rasvu? Ja üldse, palun hakka artiklites tuhnima või teemasid üle vaatama. Kõige lihtsam aga- telli endale toitumiskava. Ja siis võid tulla nõuandeid jagama.
veebruar 16, 2009 at 4:07 p.l. #184032matti
Memberokeiokei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
pmt , kuna ma teen palju trenni siis söön ma palju süsivesikuid ja mu rasvaprotsent väheneb mitte ei tõuse .. see oli mingi lamp näide mingist suvaliselt päevast , täna nt :
koolitoit supp
vahepalaks õun
trenn (ujumine)
peale trenni banaan
praekartulid
See inimene,kes sellise söömisega lihast loodab kasvatada on ikka tõeline optimist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2009 at 11:29 e.l. #184117Kask
Membernjamh , teil on õigus
veebruar 17, 2009 at 11:51 e.l. #184119LaizeN
MemberJa kust otsast mu näide hullem oli?
Te ei saa võrrelda kõiki iseendaga , kes te olete täiskasvanud ja teil on absull oma rahakott .
Pealegi ma pole mingil dieedil vms , ta tahtis lihtsat näidet päevasest toitumisest ja ma tõin enda oma , on selles mingi probleem?
Olen 17 ja elan täielikult vanemate rahakotil

1. iga söögiga peaks saama valku, vastavalt kaalule/vanusele/pikkusele/soole
2.Kui tahad alla võtta siis tuleb süüa tasakaalustatult ning soovitavalt vähem süsivesikuid(eriti kiiresti imenduvaid) Sa laksad mahlast pannkookideni rahumeeli..
Kasulikud rasvad puuduvad..
3. Kui otsustad süüa sv, siis seda teha hommiku poole ning mitte palju, aga sa sööd rahumeeli õhtuks praekartuleid ja veel soovitad ka..
Sorri, aga ma ei julge oma teadmistegagi veel siin paljudes kohtades sõna võtta, kuid sa tundud päris teadjamees olema.. No offence aga enne peaks põhiasjad selgeks tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2009 at 12:01 p.l. #184122Fr3
MemberLaizen, too paar näidet toiduainetest, mis sisaldavad häid rasvu. Millal ja mis kogustes peaks ma neid päeva jooksul tarbima? Mitu g HÄID rasvu peaks päeva jooksul ca 70 kilone inimene saama?
veebruar 17, 2009 at 12:14 p.l. #184126LaizeN
MemberLaizen, too paar näidet toiduainetest, mis sisaldavad häid rasvu. Millal ja mis kogustes peaks ma neid päeva jooksul tarbima? Mitu g HÄID rasvu peaks päeva jooksul ca 70 kilone inimene saama?Häid rasvu sisaldavad: oliivõli, kookoshelbed, hapukoor(mõõdukas), pähklid, linaseemned(k.a linaseemne jahu), muna kollased(mõõdukalt), avokaado..
Mees peaks saama ca 100g rasva päeva jooksul, et hormoonid normaalselt talitleda saaks, kuid oleneb mis eesmärk on ja sellest järeldatud ka toitumine, ise kaalun ka kuskil 70 ja saan päevas nii 80-100 g rasvu. Ja selle arvelt söön sv vähem, pea ainukesteks sv allikateks on juur- köögi- ja puuviljad.
Millal neid päeva jooksul süüa?hmm, üldiselt kehtib väide, et kõigepealt süüa valgud ja siis vastavalt vajadusele kas rasvad, süsivesikuid.
Kuid mina ja sina( kui tavalised inimesed) ei peaks sellele nii palju tähelepanu pöörama ja lihtsalt peaks vaatama, et ei liialdaks magusa, kartuli, leiva etc’ga ning et saaks ka päeva jooksul häid rasvu.
Tee nii näiteks, et lõunal osta kotike pähkleid ja söö peotäis, õhtul joo kalamaksaõli ning kui kodus värkset salatit teed, siis pane sinna oliivõli, samuti võid omleti sisse panna avokaadot ning peale hapukoort..Samuti peaks margariini asendama(kui seda nii suur vajadus on kasutada) 70% võiga ning seda süüa ka mõõdukalt
veebruar 17, 2009 at 12:18 p.l. #184127Fr3
MemberAga too näiteid millal sa neid häid rasvu tarbid ja mis kogustes. Pean ka need kuidagi päevamenüüsse sisse sobitama.
veebruar 17, 2009 at 12:21 p.l. #184128LaizeN
MemberAga too näiteid millal sa neid häid rasvu tarbid ja mis kogustes. Pean ka need kuidagi päevamenüüsse sisse sobitama.Vaata, ma täiustasin oma postitust, samuti võid vaadata mu blogi, seal on mu toitumine välja toodud.
veebruar 17, 2009 at 7:05 p.l. #184177ROtter
Member3. Kui otsustad süüa sv, siis seda teha hommiku poole ning mitte palju, aga sa sööd rahumeeli õhtuks praekartuleid ja veel soovitad ka..Sorri, aga ma ei julge oma teadmistegagi veel siin paljudes kohtades sõna võtta, kuid sa tundud päris teadjamees olema.. No offence aga enne peaks põhiasjad selgeks tegema
veebruar 17, 2009 at 7:24 p.l. #184182LaizeN
MemberMiks õhtul peale trenni süsivesikuid süüa ei või?Peale trenni ikka võib, kuid praekartul pole ju just see kõige parem lahendus, samas ta terve päeva ainult süsivesikuid söönud..
veebruar 17, 2009 at 8:15 p.l. #184190Fr3
MemberVaata, ma täiustasin oma postitust, samuti võid vaadata mu blogi, seal on mu toitumine välja toodud.Aga missuguseid pähkleid sa täpselt silmas pead? Neid ju mitut sorti.
veebruar 18, 2009 at 4:47 e.l. #184205ROtter
MemberPeale trenni ikka võib, kuid praekartul pole ju just see kõige parem lahendus, samas ta terve päeva ainult süsivesikuid söönud..Nagu ma postitusest lugesin, ta tegeleb ujumisega, mitte lihtsalt vees sulistamisega. Ujujad kulutavad treeningutel märksa rohkem energiat kui kulturistid.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.