Algaja: Ülekaaluline noor vajab abi!
- This topic has 60 replies, 19 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
pkwild618.
-
AutorPostitused
-
mai 12, 2009 at 6:50 p.l. #195796
Mart Muru
MemberMa saan aru ujumisest jahedamas vees jne, aga väljas ei soovita küll rasva põletuse eesmärgil kellegil lõdiseda.Igaühel on omad meetodid, kuidas rasva vähendada..
Kui tahab lõdiseda, siis lõdisegu.. peaasi, et endal on soov ja tahtmine olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2009 at 6:51 p.l. #195798Micmoc
MemberMis vahe on kas ma joon külma või toasooja vett?
mai 12, 2009 at 6:53 p.l. #195801Tener
MemberMis vahe on kas ma joon külma või toasooja vett?Külma vee soojendamine kehatemperatuurini nõuab ka energiat ja see energia tuleb kehast kalorite arvelt.
mai 12, 2009 at 6:57 p.l. #195803Alexander Andrusenko
ModeratorKuulge, ärge ajage juuksekarva lõhki nüüd. Kaalu alandamise eesmärgil hakkame sooja vett jooma ja väljas õhukeste riietega käima? Äkki hoopis sööme 2 ampsu šokolaadi vähem pigem?
mai 12, 2009 at 7:04 p.l. #195810Tener
MemberKuulge, ärge ajage juuksekarva lõhki nüüd. Kaalu alandamise eesmärgil hakkame sooja vett jooma ja väljas õhukeste riietega käima? Äkki hoopis sööme 2 ampsu šokolaadi vähem pigem?Teema algataja ütles juba, et magusat enam ei söö.
Mina andsin lihtsalt mõned nõuended mis ma siitsamast lehelt aktikklitest korjanud olen.
mai 12, 2009 at 7:16 p.l. #195815heihopsti
MemberOlen kuskilt välja arvutanud, et keskmine kulu päevas on mul umbes 3500kcal. Lisaks siis jalutamine ja jõusaal.Aga kuidas sinna 2000 juurde hoida?
Sul polegi vaja hoida 2000kcal juurde kui sa kasutad päevas ära 3500kcal. Kaalu langetamiseks tuleb hoida ´500kcal alla oma tarbimise.
See 2000kcal sinu jaoks oleks väga ekstreemne, väga raske oleks sellest kinni pidada ja see poleks kuigi tervislik ja kasulik sulle. 500kcal alla päevase kulutamise garanteerib rasva põletuse mitte lihasmassi kao
mai 12, 2009 at 7:27 p.l. #195820Tener
MemberSul polegi vaja hoida 2000kcal juurde kui sa kasutad päevas ära 3500kcal. Kaalu langetamiseks tuleb hoida ´500kcal alla oma tarbimise.See 2000kcal sinu jaoks oleks väga ekstreemne, väga raske oleks sellest kinni pidada ja see poleks kuigi tervislik ja kasulik sulle. 500kcal alla päevase kulutamise garanteerib rasva põletuse mitte lihasmassi kao
See 500 kalorit alla on õige küll aga mulle tundus, et ta tahab seda üsna kiiresti kaotada.
Ja see 3500 ei ole tal ilmselt eriti kindel ka.
Muidugi on see 2000 kcal ekstreemne aga arvan, et tal see lihasmassile ei mõjuks kuigipalju.
Ta ütles ka ju, et ta alles algaja, mis tähendab, et pole eriti midagi kaotada.
Raske trenn, liikumine ja valgurikas toitumine peaks isegi sellise alakaloraaži juures vähemalt lihast säilitama.
Süsivesikud on ka muidugi tähtsad aga nende saamist tuleb rasva põletamise eesmärgil eriti jälgida.
Otsi ise ka tühjade süsivesikute kohta ja vaata millest neib enim saab ja piira või eemalda need oma menüüst.
Otse ühest artikklist: “Kui kaloraaž on väike, aitavad süsivesikud peatada lihaste kadu ergutades insuliini eritumist.
Kuigi insuliin aeglustab rasvade põletamist, aitab ta kaasa lihasmassi hoidmisele. See on küll vastuoluline, aga piirates kalorite kogust, on selle lihast säilitavad omadused nõrgenenud rasvapõletusest tähtsamad.”
Kui ma eksin las keegi teadjam parandab mind… Ei taha ise ka valede teadmistega elada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Juba mingi viies edit: See leht on ka vist tark
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2009 at 7:36 p.l. #195822kikaskilla
MemberSul polegi vaja hoida 2000kcal juurde kui sa kasutad päevas ära 3500kcal. Kaalu langetamiseks tuleb hoida ´500kcal alla oma tarbimise.See 2000kcal sinu jaoks oleks väga ekstreemne, väga raske oleks sellest kinni pidada ja see poleks kuigi tervislik ja kasulik sulle. 500kcal alla päevase kulutamise garanteerib rasva põletuse mitte lihasmassi kao
Noh, ma ei ole päris kindel kas ta on 3500 kcal kuskilt lugesin et keha põletab 35-50 kcal kilo kohta päevas, see teeb siis 35×115`võrdub 4000 (ohhooo math fail)
mai 12, 2009 at 7:39 p.l. #195824Tener
MemberNoh, ma ei ole päris kindel kas ta on 3500 kcal kuskilt lugesin et keha põletab 35-50 kcal kilo kohta päevas, see teeb siis 35×115`võrdub 4000 (ohhooo math fail)See 35-50 kcal on mõeldud vist rohkem nagu selle jaoks, kui tahad stabiilselt lihasmassi kasvatada.
http://www.stevenscreek.com/goodies/calories.shtml
Sealt saad arvutada.
Enne vaatasin, et juba sinu baasainevahetus on ca. 2700 kcal päevas.
mai 12, 2009 at 7:42 p.l. #195826kikaskilla
MemberSee 35-50 kcal on mõeldud vist rohkem nagu selle jaoks, kui tahad stabiilselt lihasmassi kasvatada.http://www.stevenscreek.com/goodies/calories.shtml
Sealt saad arvutada.
Enne vaatasin, et juba sinu baasainevahetus on ca. 2700 kcal päevas.
ok, seega 2000 ongi just paras?
mai 12, 2009 at 7:47 p.l. #195829heihopsti
Memberok, seega 2000 ongi just paras?Ei sest sa kulutad ju aeroobse ja jõutrenniga ka kaloreid ja pluss on veel igasuguseid nippe mis annavad seda kaloripõletust juurte nagu külma vee joomine(millest juba oli juttu) ja igast muud sellised asjad
mai 12, 2009 at 7:49 p.l. #195830tereummikust
MemberJesus christ, mis tuumafüüsika. Söö lihtsalt valgurikast toitu, parajalt rasva ja vähenda süsivesikute kogust päevases menüüs. Söö 5-7 korda päevas. Lõpeta valgejahutoodete (pagaritooted, makaronid jne) ja maiustuste söömine. Tee 2-3 korda nädalas jõusaalis korralikult seda kava ja LIIGU! Ongi kõik, ei mingit külmetamist ega mõttetut FatBurnerit!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: Ja söögikordadel söö nii, nagu enesetunne on, ära õgi ja ära näljuta, püüa parajalt!
mai 12, 2009 at 7:55 p.l. #195835Tener
MemberEi sest sa kulutad ju aeroobse ja jõutrenniga ka kaloreid ja pluss on veel igasuguseid nippe mis annavad seda kaloripõletust juurte nagu külma vee joomine(millest juba oli juttu) ja igast muud sellised asjadAga ta plaan vist ongi kiire ja drastiline kaalukaotus?
Üks nael (0,45kg) keharasva on umbes 3500 kcal.
Ohutu kaalukaotus on 2 naela, ehk umbes 1kg rasva nädalas.
See tähendaks, et ta peaks sööma juba 1000kcal päevas vähem.
Arvan, et lühiajaliselt olla üsna tugevas alakaloraažis ei tee raskele ja rasvas inimesele midagi.
Nii kaks nädalat – 1 kuu.
Oluline on muidugi ka see, et ta oskaks õigel ajal lõpetada ja kui ta peaks tundma end halvasti, siis peaks lõpetama selle koheselt.
mai 12, 2009 at 7:59 p.l. #195836tereummikust
MemberAga ta plaan vist ongi kiire ja drastiline kaalukaotus?Üks nael (0,45kg) keharasva on umbes 3500 kcal.
Ohutu kaalukaotus on 2 naela, ehk umbes 1kg rasva nädalas.
See tähendaks, et ta peaks sööma juba 1000kcal päevas vähem.
Arvan, et lühiajaliselt olla üsna tugevas alakaloraažis ei tee raskele ja rasvas inimesele midagi.
Nii kaks nädalat – 1 kuu.
Oluline on muidugi ka see, et ta oskaks õigel ajal lõpetada ja kui ta peaks tundma end halvasti, siis peaks lõpetama selle koheselt.
Kui ma hakkasin tervislikult toituma ja eemaldasin oma menüüst pmst kõik valgejahutooted ja maiustused, asendasin kartuli/riisi tatraga ja enamus kordadest sealiha kanafileega, võtsin kuuga alla 8-9kg. Kõht salenes, lihaste kontuur tuli rohkem välja ja jõudu tuli juurde. Hmm…
mai 12, 2009 at 8:04 p.l. #195838Tener
MemberKui ma hakkasin tervislikult toituma ja eemaldasin oma menüüst pmst kõik valgejahutooted ja maiustused, asendasin kartuli/riisi tatraga ja enamus kordadest sealiha kanafileega, võtsin kuuga alla 8-9kg. Kõht salenes, lihaste kontuur tuli rohkem välja ja jõudu tuli juurde. Hmm…Ja milles on su point?
Nagu ma ütlesin on kuni 2 naela ohutu rasvapõletus. Üle selle viib endaga ka lihast kaasa.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.