Algaja trenn ja toitumine
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Maarz.
-
AutorPostitused
-
august 24, 2009 at 9:07 e.l. #18113
Maarz
MemberTere, olen aastaid teinud “mitte midagi”, ainult peod jms. Otsustasin t6sise pöörde teha ja hakkasin trennis käima. Leidsin , et need jaburad dieedid jms. pole minu jaoks. V6tku rohkem parem aega aga näljutama end ei hakka. Käin trennis 5-6 päeva nädalas. Käin üks päeb jõusaalis (60 min) ja teine päev gympas ( kõrge tempoga nõudlikud tugevus ja konditsiooni harjutused hüppega ,55 min). See on rootsis, eestis seda vist ei leidu.Kindlasti nii m6nigi leiab, et ma pingutan üle aga kusagilt siit lugesin, et kui endale meeldib siis OK, ja mulle meeldib. Tunnen end kergelt ja mõnusalt alati pärast trenni.
Sain kokku ka eratreeneriga kes rääkis, et unusta oma kehakaal ja keskendu parem sellele milleks su keha võimeline on ja arenda seda ning küll kaal kaob. Tegi mulle väikse j6usaali kava alguseks ja tutvustas mulle crossfit.com(Ta ei m6eld, et ma hakkan kohe neid mehiseid harjutusi seal tegema vaid leiaksin tips`e kettle bells`de jaoks) lehte, et muudaksin oma treeningu p6nevamaks ja ei tüdineks ära aga kahjuks jäi toitumisalane teave väga lyhikeseks(treener maksab). Ytles ainult, et ära söö saia, pastat ja kartuleid PALJU ja väldi suhkurt!!! ( Söö mingeid tarku rasvu jms??? )
Olen 170 pikk, kaalun umb. 70 kg.
Ma ei saa aru nendest valkudest ja sysivesikutest
“> Palju mida syya jne? On kellegil aega kas v6i kirja panna m6ni lyhem ja lihtsam variant? Hetkel söön:
hommik: 2 täisteraleiva, 2 muna , üks maasika activia (jogurt)125 g, kohv (suhkruasendaja)
L6una: caesari salati p6hi tuun kalaga (ilma saiata) (pean tunnistama, et “unustan” Kohati l6unat süüa)
õhtu: Bulguri salati kanafileega (oliivid,feta,roheline salat, tyrgi kastmed,tomat,oad,porgand, punane sibul) mingi 6line vedelik kaasas.
Salatid ka vahetuvad!!
Vahele söön nektariine ja pirni.
Ma usun, et mu dieet ysna kehv…ehk parandate ja vahetate… Kas punane greip on hea?
Vabandan ehk segase teksti pärast!!! (keelte segasus)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 24, 2009 at 9:13 e.l. #215137Hola Bola
MemberMa küll ei ole spetsalist aga ürita ikka valku rohkem süüa ja süsivesikuid kui tegeled jõutreeninguga, süsivesikud nagu ma arvan sa tead annavad sulle energiat ja süüa voib koike ainult teatud kogustes.
august 24, 2009 at 11:05 e.l. #215155emmimees
Memberma pole ka toitumisspetsialist, aga katsu ikka lõunasöök ka sisse jätta, kõige parem oleks lausa 4x päevas süüa, lihtsalt ühe korraga mõistlikult …kui sul on kaluga probleeme, siis katsu kaloriarvutit kasutades välja arvesta oma toidu umbkaudne kaloraaz ja katsu enda umbkaudne päevane kalorivajadus arvutada ..ning tarbi toitu lihtsalt natukene vähem oma päevavajadusest ning jaga see toidukogus 3-4 söögikorra peale. Aga loe siin portaalis olevaid artikleid, kindlasti leiad hulgaliselt materjali toitumisest(rasvadest, süsivesikutest jne)
“>.august 24, 2009 at 11:53 e.l. #215166Amarillo
Memberkui vana muidu oled, algul pole mõtet 5-6 trenni teha, tee 3 trenni nädalas max, siis vaikselt tõstad koormust kui vajadus on. eeldan et tahad massi kasvatada ja jõudu juurde saada, tee algul lihane põhi alla, hiljem rasvapõletused jne.., mis kell trenni teed, mis kell magama lähed ? ennem ei saa korraliku programmi teha …
august 24, 2009 at 12:56 p.l. #215182Maarz
Memberkui vana muidu oled, algul pole mõtet 5-6 trenni teha, tee 3 trenni nädalas max, siis vaikselt tõstad koormust kui vajadus on. eeldan et tahad massi kasvatada ja jõudu juurde saada, tee algul lihane põhi alla, hiljem rasvapõletused jne.., mis kell trenni teed, mis kell magama lähed ? ennem ei saa korraliku programmi teha …Olen 22 a. Miks pole motet teha tihti? Mis tähendab lihane p6hi alla ? Ja samuti rasvapoletus? Olen siin kyll puurinud rootsi keeles uurida aga leoks hea meelega eesti keeles. Magama lähen umbes kella 22-23 vahel ja trennis käin enamasti louna ajal. vahel satun ka ohtul
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei teadnudki, et see oluline on.Olen vist nii suure hooga asjaga pihta hakanud et pole uurinudki vajalikke pisiasju…
“>august 25, 2009 at 8:45 e.l. #215350maxcar
MemberKui sa ikka kindlalt plaanid hakkata trenni tegema ja tahad toitumist üle vaadata siis mina soovitaks sul treening ja toitumiskava tellida.
august 25, 2009 at 11:19 e.l. #215378Maarz
MemberAga tohib kysida kust ma seda tellida saan?
“>august 25, 2009 at 11:24 e.l. #215379august 25, 2009 at 12:35 p.l. #215395Maarz
MemberSuur tänu teile
“> Trenn on ikka maru hea…Ei tea mida ma need aastad ootasin…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.