Algaja pulbri sööja
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Algaja pulbri sööja
- This topic has 23 replies, 12 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
Toivo295.
-
AutorPostitused
-
märts 23, 2008 at 8:07 p.l. #146941
Sarge
MemberMis sellest kavast kasu on, kui raha pole, et nii palju toituda
“>Endal on selline probleem.
märts 23, 2008 at 8:34 p.l. #146942big poppa pump
MemberMis sellest kavast kasu on, kui raha pole, et nii palju toituda
“>
Endal on selline probleem.
Head süsikate allikad on pasta, riis, kaerahelbed ja kartulid. Valguallikana näiteks muna, kala, valge kana- või kalkuniliha ja veiseliha. Rasvade jaoks kas siis pähklid, kala või õlid.
Annab väga lihtsaid ja odavaid eineid kombineerida. Hommikul läheks vähe põhjalikum toidukord.
Ma olen söönud lihtsalt mõned munad, kaerahelbeid piimaga, ning spl linaseemne või oliiviõli, ning üks toidukord enam-vähem käes. Sinna annab liha või kala ka panna, või midagi üldse ära vahetada, aga piisab ka sellest. Sel juhul oleksid vist ainult munavalged paremad, rasvad saab õlist kätte.
märts 23, 2008 at 8:36 p.l. #146943Bonsuna
MemberKaks varianti kuidas rohkem punnis välja näha, esimese käis välja juba gmaster, teine oleks aga võtta endale aega ja tegeleda alaga regulaarselt edasi, ehk kasvatada lihasmassi. Mida rohkem on lihast seda rohkem punnis näid. Kordan veelkord ammuteada tõde: KIIRELT EI SAA MIDAGI.
märts 23, 2008 at 8:43 p.l. #146944Toivo295
MemberNOxxi pumba abil v6id saadagi m6ned tunnid kauem kestva lihaspumba, aga parem tee toitumine korda.
Nox on hinna poolest p2ris kirves, aga kui tunned huvi, vaata poest spetsiaali alt, seal on m6ned tooted (Pump-tech, no-xplode…)
Muidu v6id proovida kreatiini, see suurendab lihast vee arvelt.
märts 23, 2008 at 8:48 p.l. #146945Toivo295
MemberHead süsikate allikad on pasta, riis, kaerahelbed ja kartulid. Valguallikana näiteks muna, kala, valge kana- või kalkuniliha ja veiseliha. Rasvade jaoks kas siis pähklid, kala või õlid.Annab väga lihtsaid ja odavaid eineid kombineerida. Hommikul läheks vähe põhjalikum toidukord.
Ma olen söönud lihtsalt mõned munad, kaerahelbeid piimaga, ning spl linaseemne või oliiviõli, ning üks toidukord enam-vähem käes. Sinna annab liha või kala ka panna, või midagi üldse ära vahetada, aga piisab ka sellest. Sel juhul oleksid vist ainult munavalged paremad, rasvad saab õlist kätte.
Ma olen alati soovitanud L2tis tehtud kanakonserve
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Need suht odavad ka
“>Paned 8he 250gr kinni ja saad ca. 40-50gr valku. Paar muna ka juurde ja ongi paras “valgupomm” olemas
märts 23, 2008 at 8:51 p.l. #146947Tuki
MemberMa olen alati soovitanud L2tis tehtud kanakonserve
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Need suht odavad ka
“>
Paned 8he 250gr kinni ja saad ca. 40-50gr valku. Paar muna ka juurde ja ongi paras “valgupomm” olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas see želatiin arvutatakse ka valgus, mida seal konservis on? Teatavasti želatiinis pole trüptofaani ja ilma selleta sa lihast ei ehita. Ma võin sajaga eksida ka, lihtsalt mõte
märts 23, 2008 at 9:02 p.l. #146948Toivo295
Memberkas see želatiin arvutatakse ka valgus, mida seal konservis on? Teatavasti želatiinis pole trüptofaani ja ilma selleta sa lihast ei ehita. Ma võin sajaga eksida ka, lihtsalt mõte
“>Ausalt 6eldes, ei oska vastata.
Aga ikkagi, isegi kui nii oleks, j22ksid konservid ikkagi heaks valguallikas. Ainult maitse on neil jube kehv. Ise eelistan eestis tehtuid, need k8ll kallimad, aga maitse on selle eest v2ga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2008 at 9:03 p.l. #146949big poppa pump
MemberMa olen alati soovitanud L2tis tehtud kanakonserve
“>
Paned 8he 250gr kinni ja saad ca. 40-50gr valku. Paar muna ka juurde ja ongi paras “valgupomm” olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Normaalne, siis kasvõi see jah.
Ja blenderis tehtud sheikide lõputu maailm. Paned sinna kas apelsinimahla või piima, tuunikalakonservi näiteks ning kui tahad süsikaid rohkem, siis näiteks banaani. Võib ka mune panna, tooreid, kuigi salmonelloosi oht on.
Ei ole midagi hullu, ning väga kiiresti ja VÄGA odavalt saab väga täitva eine. Kolm “väga”, see peab ju hea olema
märts 23, 2008 at 9:19 p.l. #146954Toivo295
MemberNormaalne, siis kasvõi see jah.Ja blenderis tehtud sheikide lõputu maailm. Paned sinna kas apelsinimahla või piima, tuunikalakonservi näiteks ning kui tahad süsikaid rohkem, siis näiteks banaani. Võib ka mune panna, tooreid, kuigi salmonelloosi oht on.
Ei ole midagi hullu, ning väga kiiresti ja VÄGA odavalt saab väga täitva eine. Kolm “väga”, see peab ju hea olema
“>Paljud keedavad munad enne 2ra, purustavad ja siis panevad sheiki. J22b kyll kergelt tykiseks, aga vast kannatab 2ra.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.