Algaja: Noormees vajab abi.
- This topic has 31 replies, 13 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
vedru.
-
AutorPostitused
-
aprill 19, 2009 at 6:04 p.l. #192012
whitesox
Membermillist proteiinipulbrit ma ostma paeaks ja millist kreatiini ning kui veel mingit pulbrit siis mida täpsemalt?siis ostaks ja hakkaks söömise vaheleneid ka tarvitama, ning kui on näha, et midagi tekib kuskile siis kobin siin tartus kuskile jõusaali.
Unusta kreatiin kohe ära. Proteiinipulbrit võid mõne kuu pärast võtma hakata, kui toitumine on paigas.
Loe seda.
Ilma trennita ei tule lihast sulle juurde, aga pekki võid küll ennast süüa.
Ära otsi lahendust pulbritest, vaid õigest toitumisest ja trennist!
aprill 19, 2009 at 6:12 p.l. #192013Simok
MemberUnusta kreatiin kohe ära. Proteiinipulbrit võid mõne kuu pärast võtma hakata, kui toitumine on paigas.Loe seda.
Ilma trennita ei tule lihast sulle juurde, aga pekki võid küll ennast süüa.
okei, tähendab, et pean ikka hakkama praegu käima siis ilmselt…aga samas on imelik sinna minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei oska seal midagi väga teha, vaatama algul niisama seal lihtsamaid asju tegema siis kui juba mingi sugune tunnetus ja olemine käes siis seal kange murdma hakkama.mõne sõbra ka punti vaatama, ehk siis tunnen ennast siis paremini seal.
aprill 19, 2009 at 6:17 p.l. #192015whitesox
Memberokei, tähendab, et pean ikka hakkama praegu käima siis ilmselt…aga samas on imelik sinna minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei oska seal midagi väga teha, vaatama algul niisama seal lihtsamaid asju tegema siis kui juba mingi sugune tunnetus ja olemine käes siis seal kange murdma hakkama.
mõne sõbra ka punti vaatama, ehk siis tunnen ennast siis paremini seal.
Alguses on imelik minna, aga pärast tunned end seal nagu kodus. Harjutuste korrektset sooritamist näed siit.
aprill 19, 2009 at 6:20 p.l. #192016Simok
Memberselge, praeguseks viimane küsimus, kas peaksin minema koheselt jõusaali või söön nädalake sellist toitvamat sööki ja siis lähen?
aprill 19, 2009 at 6:26 p.l. #192017ztex
MemberIgatahes kohe.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 19, 2009 at 6:27 p.l. #192018Simok
Membermida peaks tarbima peale trenni? kas piisab 2 või 3 trenni korrast nädalas?
aprill 19, 2009 at 6:34 p.l. #192020mrk
MemberPärast trenni võid juua süsika-valgusheiki. (50g süsikaid – 25g valku)
Kolm korda nädalas korralikult tehes annab juba tulemuse.
Jõusaalist võiksid treenerilt küsida ka endale vastava algajate (üldfüüsilise) treeningkava, mis teeb kõik lihasgrupid läbi.
Kuna jõusaalid siiski mõningal määral varustuse poolest erinevad, siis on lihtsam konkreetse jõusaali kavaga teha alguses, kui siit mõnda universaalsemat kava kasutama hakata.
Kindlasti mata kreatiinimõtted praegu täiesti maha. See ikka pigem siis mõeldud, kui raske trenni ja korraliku toitumisega enam arengut ei tule.
Praegu kui sööd vastavalt toitumiskavale ja teed treeningkava järgi trenni, tulevad sul raudselt tulemused. Kui lisad siia pärast treeninguid veel taastava joogi, peaks alguseks piisama küll.
aprill 19, 2009 at 6:46 p.l. #192024Simok
Membersüsika-valgusheiki. (50g süsikaid – 25g valku)mis asi see oleks?
Aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 19, 2009 at 7:04 p.l. #192026whitesox
Membermis asi see oleks?Aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valku saad osta näiteks siit (osta Hera80 või Fit Whey) ja süsivesikuteks kõlbab hästi Trauben Zucker
, mida saab osta Konsumitest, Maximatest, Maksimarketitest ja Selveritest hinnaga 20.-. krooni. Tee segu 1:2 (valk:süsikad).aprill 19, 2009 at 7:09 p.l. #192027Simok
MemberSuured suured tänud abi ja nõu eest.
Üritan nüüd kuidagi nende nõuannete tarvitamsiega kuidagi inimeseks saada ja elada normaalelt ilma kompleksita.
Simo.
aprill 20, 2009 at 8:50 e.l. #192106tereummikust
MemberSoovitaksin sul lihaste kõrvale ka natuke rohkem enesekindlust kasvatada, pane prioriteedid paika! Jõudu treenimisel!
aprill 20, 2009 at 11:16 e.l. #192141vedru
Memberikka imelik minna nii ju:/ ma lapsest saati põdenud nn kompleksi, ma ei kanna lühikesipükse, ega T särke, ei käi ujumas. Suht kass, aga lihtsalt ma ei tea kas ma söön valesid asju, et kg ei tule või ma ei tea, sest olen ma muidu suure isuga.Ma olen ka üsna algaja, nüüdseks pool aastat käinud. Alguses olid aparaadid võõrad ega osanud neid kuskilt otsast sikutada. Küll aga hakkasin ma olude sunnil käima hommikuti enne tööd ja selle poole aasta jooksul on peale minu sel ajal veel saali ainult mõni inimene juhtunud. Seega, kui algul põed ja on võimalus käia hommikuti, siis saad tõenäoliselt üksi ja omas rahus seda maailma avastama hakata.
aprill 20, 2009 at 11:25 e.l. #192144rinaldo
MemberMa olen ka üsna algaja, nüüdseks pool aastat käinud. Alguses olid aparaadid võõrad ega osanud neid kuskilt otsast sikutada. Küll aga hakkasin ma olude sunnil käima hommikuti enne tööd ja selle poole aasta jooksul on peale minu sel ajal veel saali ainult mõni inimene juhtunud. Seega, kui algul põed ja on võimalus käia hommikuti, siis saad tõenäoliselt üksi ja omas rahus seda maailma avastama hakata.http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2984
“Et taastuda jalgpallitrennis saadud põlvevigastusest, hakkas 18 aastane 54 kg – ne Ruhl tegelema jõutreeningutega.”
“Seljatreeningul ei saa ma enam lõuatõmbeid teha, kuna olen liiga raske, offseasonil kaalun 153 kg.”
Nii, et häbeneda pole midagi.
aprill 30, 2009 at 7:11 e.l. #193682Simok
MemberMa olen ka üsna algaja, nüüdseks pool aastat käinud. Alguses olid aparaadid võõrad ega osanud neid kuskilt otsast sikutada. Küll aga hakkasin ma olude sunnil käima hommikuti enne tööd ja selle poole aasta jooksul on peale minu sel ajal veel saali ainult mõni inimene juhtunud. Seega, kui algul põed ja on võimalus käia hommikuti, siis saad tõenäoliselt üksi ja omas rahus seda maailma avastama hakata.mis kella paiku siis umbes? suvel käib vist vähem rahvast ka..
aprill 30, 2009 at 8:23 e.l. #193711vedru
Membermis kella paiku siis umbes? suvel käib vist vähem rahvast ka..Kell 8.00 tehakse uks lahti, sellest hetkest olen kohal ka. Kuna tööpäev hakkab mul 9.00, siis 8.55 pean saalist lahkuma, hilisema aja kohta ei oska misktit öelda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.