Algaja- Mida Soovitate?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Algaja- Mida Soovitate?
- This topic has 48 replies, 16 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
Rambo vend.
-
AutorPostitused
-
aprill 5, 2012 at 8:40 e.l. #214579
Rambo vend
MemberSaid aru küll, mida ma mõtlesin, Daemonium.
aprill 5, 2012 at 9:25 e.l. #198937gmaster
MemberKreatiini v6etakse yldiselt sysikatega.
Valgu puhul pole algajal vahet, kas saab selle pulbrist v kohupiimast (mis on m6nes m6ttes palju “funktsionaalsem”, rohkem mikrotoitaineid jm), aga ei tasu unustada ka sysikaid.
aprill 6, 2012 at 6:22 p.l. #300964HeeringaPraadija
MemberPaljudel noortel kes koolis käivad ja vanematega elavad pole sellist võimalustki lihtsalt, et kodused in. oma toitumisharjumusi nende pärast muutma hakkaks, või neile ekstra lisa valgupakikesi (kohupiim, kodujuust, kanafilee) ostma hakkavad. Vanemad inimesed elavad ikka oma kartuli ja saia peal.
Põhjus, miks niimõnelgi vennal hakkavad tulemused peale valgupulbi kasutamist paranema, on see, et nende päevane tarbitav valgukogus lihtsalt suureneb ja toetab lihaskasvu paremini.
Kui tunned, et saad vähe valku päevas (soovitatavalt kusagil 2g x kehakaal), siis osta julgelt mõni valgutünn koju ja vaata, et saaksid piisavalt valke päevajooksul kätte.
See, et siin tüübid pasundavad enne aasta kaks treenimisest saada kukele! Parem valk kotis, kui mitte midagi.
Kuid ära unusta, et toidus on lisaks valgule veel palju muid ülimalt kasulike aineid ning see valgupulber vee või piimaga ei täida kõhtu ka pikemaks ajaks (kuid peale trenni on omal kohal)… Et toit on ikka parem / põhiline, ning lisand on ikkagi lisand.
Paar linki ka: http://www.fitness.e…e&articleID=540
Ise olen ka asjadest pigem nii aru saanud.
Rääkides süsikatest, paljud lisavad mingit puuviljasuhkrut vms juurde. Kui visata proteiini sheigi sisse mingusugune puuvili (näiteks banaan), kas siis sellest on piisav? Kui võtta kreatiin ja proteiin üksteise järel põhimõtteliselt…
aprill 6, 2012 at 6:35 p.l. #299699htilga
MemberIse olen ka asjadest pigem nii aru saanud.
Rääkides süsikatest, paljud lisavad mingit puuviljasuhkrut vms juurde. Kui visata proteiini sheigi sisse mingusugune puuvili (näiteks banaan), kas siis sellest on piisav? Kui võtta kreatiin ja proteiin üksteise järel põhimõtteliselt…
Puuviljasuhkrut ehk fruktoosi? Ei.
Siiski viinamarjasuhkrut ehk glükoosi. Osad kasutavad ka puhast viinamarjamahla.
aprill 6, 2012 at 6:45 p.l. #300440HeeringaPraadija
MemberJah, viinamarjasuhkrut mõtlesin.
Just lõpetasin viki667 poolt antud artiklite lugemise.
Kiire guugeldamine ütleb, et ühes banaanis on umbes 25g süsivesikuid. Kui see nüüd visata umbes kahe tassi piima sisse, milles on ka vadakuproteiin, siis sellest jääb vist veel veidi väheks? Kreatiini võtaks kohe järgi, aga tassi veega (millegi pärast on jäänud mulje, et enamus inimesi võtavad eraldi neid).
aprill 6, 2012 at 6:57 p.l. #300547nightq
MemberMuidugi on piisav
aprill 6, 2012 at 7:10 p.l. #301866P-A-U-L
Member1.Treeningkava
2.Toitumine
3.AEG
4.Kiire lahendus-pane metakat
aprill 13, 2012 at 3:03 p.l. #140563qwee
MemberTere. Olen 19 aastane naine, ning olen jõusaalis pikemat aega treeninud. Tegelen ka cardioga.
Nimelt tahaks siis rasvast lahti saada ja selle asemel endale siis lihaseid. Millist pulbrit peaksin hakkama kasutama?
Kas need mis on diet pulbrid või midagi muud?
Rasva pole palju, pisikesed sangad, ja reitel on ka natuke. Pikkus 167 ja kaal 57.
Ning huvitab ka see, et kui peaksin võtma algul diet pulbrit, ning kui selle võtmise lõpetan ja jätkan samamoodi treenimist, ega sellest ju rasva ometi tagasi ei tule?
aprill 13, 2012 at 3:11 p.l. #140536htilga
MemberEsmatähtis on siiski oma toitumine üle vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2012 at 3:14 p.l. #140529qwee
MemberEsmatähtis on siiski oma toitumine üle vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>toitumine on korras, olen selle kohta palju uurinud, ja lihaseid on mul juurde tulnud võrreldes sellega mis ma näiteks pool aastat tagasi olin. Vahest joon peale trenni proteiini jooki. kui antud hetkel siis raha rahakotis on.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mõtlesin et oleks soodsam osta pulber ja ise seda siis valmis segada. aga ei teagi millist, kas seda msi kasvatab lihaseid või seda mis põletab rasva?
aprill 13, 2012 at 3:15 p.l. #140506htilga
Membertoitumine on korras, olen selle kohta palju uurinud, ja lihaseid on mul juurde tulnud võrreldes sellega mis ma näiteks pool aastat tagasi olin. Vahest joon peale trenni proteiini jooki. kui antud hetkel siis raha rahakotis on.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mõtlesin et oleks soodsam osta pulber ja ise seda siis valmis segada. aga ei teagi millist, kas seda msi kasvatab lihaseid või seda mis põletab rasva?
Seda teeb siiski sinu menüü tervikuna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2012 at 3:21 p.l. #140477qwee
MemberSeda teeb siiski sinu menüü tervikuna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seda nüüd küll, ma tarbin valku, kuid olen lugenud, et enamus naisi kes treenivad jõusaalis 5korda nädalas, tarbivad proteiini jooke ikkagi päris palju. Samuti lugesin kusagilt ka seda, et saada enda päevane proteiini kogus kätte, peaks sööma umbes viis 200g kohupiima päevas. kuid nii palju valku ma tõesti ei tarbi.
aprill 13, 2012 at 3:25 p.l. #140463daemonium
Membertoitumine on korras, olen selle kohta palju uurinud, ja lihaseid on mul juurde tulnud võrreldes sellega mis ma näiteks pool aastat tagasi olin. Vahest joon peale trenni proteiini jooki. kui antud hetkel siis raha rahakotis on.
Kui oleks toitumine korras, siis seda teemat siin ei oleks.
aprill 13, 2012 at 3:25 p.l. #140450htilga
Memberseda nüüd küll, ma tarbin valku, kuid olen lugenud, et enamus naisi kes treenivad jõusaalis 5korda nädalas, tarbivad proteiini jooke ikkagi päris palju. Samuti lugesin kusagilt ka seda, et saada enda päevane proteiini kogus kätte, peaks sööma umbes viis 200g kohupiima päevas. kuid nii palju valku ma tõesti ei tarbi.
Proteiinipulbrite üks väljund on tõesti see, et kui ei suudeta päevas reaalselt piisavas koguses valku ära süüa, siis tuleb kontsentraat appi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsimus on selles, et kas antud probleem praegusel juhul ka aktuaalne on.
aprill 13, 2012 at 3:27 p.l. #140443qwee
MemberKui oleks toitumine korras, siis seda teemat siin ei oleks.
no aga küsimus polnudki toitumise kohta, vaid soovitus valgupulbri leidmisel. enamus kulturiste tarvitavad igast pulbreid ja muid tablette. Usun et neil on ka toitumine korras.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.