Algaja- Mida Soovitate?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Algaja- Mida Soovitate?
- This topic has 48 replies, 16 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
Rambo vend.
-
AutorPostitused
-
aprill 1, 2012 at 7:13 e.l. #277113
htilga
MemberToidulisandid on ok, kui tead mida/millal võtta, ka valgupulbrid ja sv pulbrid, kreatiini ma ei soovitaks(ajutine effekt sellel). Kui soovid hea hinnaga d3 vitamiini ja kalaõli, siis anna teada!
Kas mu öeldus oli midagi eksitavat või meeldib sulle captain Obvious-i mängida?
aprill 1, 2012 at 9:42 e.l. #273750argoll
MemberKas mu öeldus oli midagi eksitavat või meeldib sulle captain Obvious-i mängida?
Sinu viimaseid postitusi lugedes jõudsin ma järjeldusele, et Sul Erik on ka varsti tabletti vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma isiklikult soovitan mitte Holgeriga kontakteeruda.Tundub, et see on nakkav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
aprill 1, 2012 at 11:40 e.l. #278325Erik Orgu
MemberSinu viimaseid postitusi lugedes jõudsin ma järjeldusele, et Sul Erik on ka varsti tabletti vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma isiklikult soovitan mitte Holgeriga kontakteeruda.Tundub, et see on nakkav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
Küsin seda ing. Keeles, sest EST keeles pole nii effektikas!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Whats wrong, cant handle the truth?
aprill 1, 2012 at 3:40 p.l. #276498Archangel
MemberKüsin seda ing. Keeles, sest EST keeles pole nii effektikas!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Whats wrong, cant handle the truth?
Mulle meeldib see tsitaat Inglise Keeles – nö. pikendus sinu mõttearendusele:
Ordinary people evade facts, become inconsistent, or systematically defend themselves against the threat of new information relevant to issues [about which they have preconceived ideas].– Cognitive Psychologist Peter Wason, 1981
aprill 1, 2012 at 3:45 p.l. #277390htilga
MemberMaru üldiseks jääb(selliselt võib ju suht mida iganes öelda), millest te räägite?
aprill 2, 2012 at 4:16 p.l. #293004HeeringaPraadija
MemberMainin vahepeal ära, et olen kõvasti uurimistööd teinud teistest foorumitest ja olen põhiliselt leidnud üpris odava koha, kust seda müüakse. Proteiiniks valisin üsna tunnustatud Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard ja kreatiiniks Scitec 100% Creatine Monohydrate.
25g proteiini päevas piimaga. 5g kreatiini veega. Trenni päeval võtan peale trenni.
aprill 2, 2012 at 4:19 p.l. #293240htilga
MemberAsjalikku lugemist: https://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:xKm7CgFeiFUJ:treener.eok.ee/dokument_open.php%3Fdokument_id%3D289%26SESSION_OIS%3Docslqvktmsczjigs+sportlase+toitumine&hl=et&gl=ee&pid=bl&srcid=ADGEESgJor0ZcZCsAG4NNgvff77NAuXDXAkBScTHA1N4FtN-YsfZrolAi-FukQA4Hlaz-NgmWdmJZzOEubgndLgPFZOjOIdzLAK7aR72aTu9Fva5Tu4CPh–nP9zFQ0vk4jrl3agXLZb&sig=AHIEtbTEXpLzVNBiOo92Py36_UvRMoFozA
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2012 at 4:19 p.l. #293319nightq
MemberJah, aga milleks?? Sa pole isegi korralikult trenni veel teinud. Enne vaja ikka kõik muu endale selgeks teha,
aprill 2, 2012 at 4:30 p.l. #292900Ak_47
MemberKasuta kohupiima (magusat) + piima sheiki, maitsestada saab erinevate lisanditega (nagu marjade või ka meega)
aprill 4, 2012 at 7:46 p.l. #122012HeeringaPraadija
MemberJah, aga milleks?? Sa pole isegi korralikult trenni veel teinud. Enne vaja ikka kõik muu endale selgeks teha,
Ega ma seal need viimased kuud nalja ka pole päris teinud. Jõu baas on all olemas ja aeg on hakata musklit peale ehitama. Selle jaoks aga tavalisest toidust ei piisa hetkel.
Aasta aega niisama käimine oleks küll mõttetu ajaraiskamine. Ega toidulisandid ei ole ju mingid halvad asjad, mis kahju teevad.
Kõik vajalik on selgeks tehtud. Korralik kava on samuti olemas.
aprill 4, 2012 at 7:49 p.l. #121957htilga
MemberEks algajad tahavad ikka kõike ja korraga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitaksin samuti oodata, kui sul on ikka kõigest paar kuud treeningtausta.
aprill 4, 2012 at 7:59 p.l. #120330Archangel
MemberEga ma seal need viimased kuud nalja ka pole päris teinud. Jõu baas on all olemas ja aeg on hakata musklit peale ehitama. Selle jaoks aga tavalisest toidust ei piisa hetkel.
Aasta aega niisama käimine oleks küll mõttetu ajaraiskamine. Ega toidulisandid ei ole ju mingid halvad asjad, mis kahju teevad.
Kõik vajalik on selgeks tehtud. Korralik kava on samuti olemas.
Mis mõttes ei piisa? Ei viitsi süüa/teha süüa või pole aega?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui loodad mingeid muid ime-asju lisanditest peale mugavuse ja mõnel juhul ka väikse jõulaksu saalis, siis on küll asjadest vale arusaam.
aprill 4, 2012 at 10:42 p.l. #311730Rambo vend
MemberVõta julgelt, ma ei saa aru mis teised seda keelavad. Kui me kunagi kooli jõukas käisime samas vanuses, siis lõpuks olid lihased ainult neil, kes pulbrit segasid peale trenni. Selge see, et ema sulle 120g valku päevas ei vaarita.
aprill 5, 2012 at 5:21 e.l. #119296daemonium
MemberVõta julgelt, ma ei saa aru mis teised seda keelavad. Kui me kunagi kooli jõukas käisime samas vanuses, siis lõpuks olid lihased ainult neil, kes pulbrit segasid peale trenni. Selge see, et ema sulle 120g valku päevas ei vaarita.
Suudad näitada, kes keelavad või valetad lihtsalt niisama?
aprill 5, 2012 at 5:44 e.l. #119291viki667
MemberPaljudel noortel kes koolis käivad ja vanematega elavad pole sellist võimalustki lihtsalt, et kodused in. oma toitumisharjumusi nende pärast muutma hakkaks, või neile ekstra lisa valgupakikesi (kohupiim, kodujuust, kanafilee) ostma hakkavad. Vanemad inimesed elavad ikka oma kartuli ja saia peal.
Põhjus, miks niimõnelgi vennal hakkavad tulemused peale valgupulbi kasutamist paranema, on see, et nende päevane tarbitav valgukogus lihtsalt suureneb ja toetab lihaskasvu paremini.
Kui tunned, et saad vähe valku päevas (soovitatavalt kusagil 2g x kehakaal), siis osta julgelt mõni valgutünn koju ja vaata, et saaksid piisavalt valke päevajooksul kätte.
See, et siin tüübid pasundavad enne aasta kaks treenimisest saada kukele! Parem valk kotis, kui mitte midagi.
Kuid ära unusta, et toidus on lisaks valgule veel palju muid ülimalt kasulike aineid ning see valgupulber vee või piimaga ei täida kõhtu ka pikemaks ajaks (kuid peale trenni on omal kohal)… Et toit on ikka parem / põhiline, ning lisand on ikkagi lisand.
Paar linki ka: http://www.fitness.e…e&articleID=540
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.