Skip to main content

Algaja küsimused. treeningkava kohta.

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Algaja küsimused. treeningkava kohta.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Olen juba umbes 2 kuud treeninud end, kuid tuli tahtmine küsida nõu endast targematelt.

Kasutan ma 10 kg hantleid, mis on sätitavad ja praegu on sätitud 8 kilo peale. olen 15, enne olin “tugitoolisportlane”

Toon siis oma treeningkava välja. (jagatud kaheks)

1.päev:

hantlite tõstmine kõrvale. 4×12 (või pigem väikese raskuse, üle 2 kg ei jõua, enne ei ole treeninud)

küünarvarrekõverdus 4×12

rinnalt surumine hantlitega 4×12

hantlite surumine 4×12

2.päev:

Hantli tõmme ettekallutatult 4×12

kõhulihased 4×50

ülakehatõste kõhulilamangus. 4×12

Nüüd siis küsimused : kuidas treenida õlgu, kui need on väga nõrgad, mida muuta, et treening oleks optimaalsem.

Ahjaa- olen 15.aastane

daemonium
    Member

Olen juba umbes 2 kuud treeninud end, kuid tuli tahtmine küsida nõu endast targematelt.

Kasutan ma 10 kg hantleid, mis on sätitavad ja praegu on sätitud 8 kilo peale. olen 15, enne olin “tugitoolisportlane”

Toon siis oma treeningkava välja. (jagatud kaheks)

1.päev:

hantlite tõstmine kõrvale. 4×12 (või pigem väikese raskuse, üle 2 kg ei jõua, enne ei ole treeninud)

küünarvarrekõverdus 4×12

rinnalt surumine hantlitega 4×12

hantlite surumine 4×12

2.päev:

Hantli tõmme ettekallutatult 4×12

kõhulihased 4×50

ülakehatõste kõhulilamangus. 4×12

Nüüd siis küsimused : kuidas treenida õlgu, kui need on väga nõrgad, mida muuta, et treening oleks optimaalsem.

Ahjaa- olen 15.aastane

Tubli,et liigutama hakkasid.Aga jagada kaheks ei ole sul esialgu midagi.Koormus liiga väike.

Vaata siin täiesti olemas ka algajate kavad.Kui sul pole võimalik teatud harjutusi kodus teha,küsi,kõike saab asendada.Parem muidugi ,kui saaksid treeneri käe alla jõusaali minna …,

Autor
    Postitused
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.