algaja, küsib abi
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » algaja, küsib abi
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
Kristjan-Johannes Konsap.
-
AutorPostitused
-
oktoober 1, 2008 at 2:55 p.l. #15121
ErvinT
Memberkäin pidevalt jõusaalis, teen 2x nädalas kätele tugevat trenni ja toitud väga tervislikult aga lihas siiski ei kasva eriti kiirelt, ehk soovitate mingeid pulbreid/aineid mida saaks siis enne trenni või nii tarbida, tean et mu kodukohas Tartus, lõunakeskuse spordipoes müüakse erinevate suurustega pulbreid,(nimesid ei mäleta), tean ka veel et siin asub powerman’i nimeline pood, kust ka ilmselt miskit saaks aga jah, ehk oskate soovitada mida 18 aastane poiss lihaste kasvatamiseks poest osta saab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?oktoober 1, 2008 at 2:57 p.l. #167482Toivo295
MemberTelli endale parem siit leheküljelt toitumiskava, sellest juba piisab ,et hakkaksid arenema + otsi endale veel korralik treeningkava, käte treenimisest ainult ei piisa, tee palju baasharjutusi vabaraskustega(kükk, jõutõmme jne), see paneb korralikult kasvama.
oktoober 1, 2008 at 3:00 p.l. #167483undisputed
Memberkäin pidevalt jõusaalis, teen 2x nädalas kätele tugevat trenni ja toitud väga tervislikult aga lihas siiski ei kasva eriti kiirelt, ehk soovitate mingeid pulbreid/aineid mida saaks siis enne trenni või nii tarbida, tean et mu kodukohas Tartus, lõunakeskuse spordipoes müüakse erinevate suurustega pulbreid,(nimesid ei mäleta), tean ka veel et siin asub powerman’i nimeline pood, kust ka ilmselt miskit saaks aga jah, ehk oskate soovitada mida 18 aastane poiss lihaste kasvatamiseks poest osta saab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Ega see, et su toit on tervislik, tähena veel, et sellest piisab lihaste kasvatamiseks. Selleks, et lihast kasvatada pead sa ka seda toitu saama piisavas koguses, et lihased kasvaksid.
oktoober 1, 2008 at 3:01 p.l. #167485Martti K.
MemberToitud tervislikult, väga hea, aga kas ka kogused on nii suured, et ei tuleks energia defitsiiti?
oktoober 1, 2008 at 4:36 p.l. #167496ErvinT
Memberei muidugi treenin teisi lihaseid samuti, kas jõutõmbe all mõtlete nagu seda sõudmise harjutust?
toitun nii iga 4 tunni tagant ja umbes 3-4 korda päevas, ja söön, kohupiimu,kala,salateid peamiselt, söön ka jogurteid ja joon palju piima:)
november 21, 2008 at 9:00 p.l. #171765Madz
Memberei muidugi treenin teisi lihaseid samuti, kas jõutõmbe all mõtlete nagu seda sõudmise harjutust?toitun nii iga 4 tunni tagant ja umbes 3-4 korda päevas, ja söön, kohupiimu,kala,salateid peamiselt, söön ka jogurteid ja joon palju piima:)
J6ut6mme> http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…laselg/131.html
Mul on ka nii, et hakkasin koguaeg s88ma, j2tsin suitsetamise maha, tund p2rast hommikus88ki on alati k6ht tyhi, suitsetades polnud seda tunnet, aga 6nnelik et maha j2tsin
“>november 21, 2008 at 10:04 p.l. #171766Kristjan-Johannes Konsap
“>?Pane oma toitumine siia detailselt kirja kui toitumiskava tellida ei taha. Mis kell, mida ja kui palju sööd. Ajalugu on näidanud, et ühe arvates korralik söömine ei pruugi seda teglt üldse olla. Ja millist treeningakava sa üldse järgid? Pane see või selle link ka kirja.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.