Algaja kaalulangetaja soovib nõu?
- This topic has 27 replies, 9 voices, and was last updated 14 years, 11 months tagasi by
leekas.
-
AutorPostitused
-
veebruar 13, 2011 at 6:33 p.l. #289840
leekas
Memberhttp://www.fitness.ee/artikkel/846/poorase…roobne-treeningKohalik artikkel, mis kirub aeroobset maapõhja. Neile, kes huvi tundsid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>väga kahtlase väärtusega artikkel ja vaevalt seal mingit tõde on!
See muidugi minu arvamus.
veebruar 13, 2011 at 6:37 p.l. #289842gmaster
Memberhttp://www.fitness.ee/artikkel/846/poorase…roobne-treeningKohalik artikkel, mis kirub aeroobset maapõhja. Neile, kes huvi tundsid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellest saab tõesti südame”tugevust”
Aga maht kuhu jääb? Miks on ainult jõudu tegevatel meestel nii kõrge pulss? Paljudel kõrge vererõhk? Madalam VO2 max? Vähe anaeroobset?
Tsiteerin raamatut “sport füsioloogi vaatevinklist”: intervalltreeningule peab eelnema aeroobne baas.
See artikkel polnud siiski päris südame seisukohast ka, olgem ausad. Rasvapõletus on vähe teine teema, selles suhtes võin nõus olla.
Nagu näha, parandasid aeroobne ja anaeroobne treening erinevaid näitajaid, niiet väita et jõutreening asendab aeroobset…. Kõike ei saa võtta ainult rasvapõletuse ja lihasekasvatuse seisukohalt.
peaks vist ka selle smaili panema:
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2011 at 9:40 p.l. #289864PT London
MemberSellest saab tõesti südame”tugevust”Aga maht kuhu jääb? Miks on ainult jõudu tegevatel meestel nii kõrge pulss? Paljudel kõrge vererõhk? Madalam VO2 max? Vähe anaeroobset?
Tsiteerin raamatut “sport füsioloogi vaatevinklist”: intervalltreeningule peab eelnema aeroobne baas.
See artikkel polnud siiski päris südame seisukohast ka, olgem ausad. Rasvapõletus on vähe teine teema, selles suhtes võin nõus olla.
Nagu näha, parandasid aeroobne ja anaeroobne treening erinevaid näitajaid, niiet väita et jõutreening asendab aeroobset…. Kõike ei saa võtta ainult rasvapõletuse ja lihasekasvatuse seisukohalt.
peaks vist ka selle smaili panema:
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tean et see pole võimalik…aga ma treensin vaid raskustega ja kui mu naine(kes jooksmisega tegeles tol ajal kordades aktiivsemalt kui mina)kutsus mind endaga 6-7km ringile jooksma, võitjaks tulin mina
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma polnud ennem seda aeroobset teinud paar aastat vähemalt! Ei jooksnud mul kops kokku ja ei väsinud lihas ära ja seda kõike anaeroobselt treenides…vot sulle tsitaat lolveebruar 13, 2011 at 10:02 p.l. #289867gmaster
MemberMa tean et see pole võimalik…aga ma treensin vaid raskustega ja kui mu naine(kes jooksmisega tegeles tol ajal kordades aktiivsemalt kui mina)kutsus mind endaga 6-7km ringile jooksma, võitjaks tulin mina
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma polnud ennem seda aeroobset teinud paar aastat vähemalt! Ei jooksnud mul kops kokku ja ei väsinud lihas ära ja seda kõike anaeroobselt treenides…vot sulle tsitaat lolnewsflash – mehed jooksevadki kiiremini…
lol

oleks sa mingi meeskergejõustiklasega jooksnud, oleks asi veidi ausam olnud, või mis;)?
veebruar 13, 2011 at 10:22 p.l. #289870PT London
MemberNo mida, naine treenib aeroobselt ja mina anaeroobselt juba mitu aastat, seda ikka võtsid arvesse…ütlen veelkord et ma polnud sellist trenni juba aastaid teinud ja jooksmist pole kunagi harrastanud! Tol ajal treenisin u 6-8h nädalas(45min oli trenni pikkus), see andis aeroobset vastupidavust ka mida sa väitsid et kangitrenn ei tee!
veebruar 13, 2011 at 10:30 p.l. #289872gmaster
MemberNo mida, naine treenib aeroobselt ja mina anaeroobselt juba mitu aastat, seda ikka võtsid arvesse…ütlen veelkord et ma polnud sellist trenni juba aastaid teinud ja jooksmist pole kunagi harrastanud! Tol ajal treenisin u 6-8h nädalas(45min oli trenni pikkus), see andis aeroobset vastupidavust ka mida sa väitsid et kangitrenn ei tee!Mis ma nüüd tegema pean siis:D? jooksid oma tüdrukust kiiremini, tubli:D!
Oleks sa teinud mitme aasta eest ja praegu endale ja tüdrukule koormus- ja vo2max testi ja saaksid paberil näidata et sinu kangitrenn oli efektiivsem, siis heameelega vaataks seda, aga sellistest subjektiivsetest andmetest pole mulle suurt kasu.
Kui sul on võimalik seda praegu teha, siis tee ja postita poole aasta pärast uuesti ja võtan heameelega oma sõnad tagasi. Seda eeldusel muidugi, et ka tüdruk oma treeningut metoodiliselt teeb:)
veebruar 14, 2011 at 5:29 e.l. #289881ROtter
MemberNo mida, naine treenib aeroobselt ja mina anaeroobselt juba mitu aastat, seda ikka võtsid arvesse…ütlen veelkord et ma polnud sellist trenni juba aastaid teinud ja jooksmist pole kunagi harrastanud! Tol ajal treenisin u 6-8h nädalas(45min oli trenni pikkus), see andis aeroobset vastupidavust ka mida sa väitsid et kangitrenn ei tee!Kas sa oma naist üldse ei armasta, et lased tal valesti treenida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2011 at 5:31 e.l. #289884ROtter
MemberMis ma nüüd tegema pean siis:D? jooksid oma tüdrukust kiiremini, tubli:D!Oleks sa teinud mitme aasta eest ja praegu endale ja tüdrukule koormus- ja vo2max testi ja saaksid paberil näidata et sinu kangitrenn oli efektiivsem, siis heameelega vaataks seda, aga sellistest subjektiivsetest andmetest pole mulle suurt kasu.
Kui sul on võimalik seda praegu teha, siis tee ja postita poole aasta pärast uuesti ja võtan heameelega oma sõnad tagasi. Seda eeldusel muidugi, et ka tüdruk oma treeningut metoodiliselt teeb:)
Mõtlemisainet sulle:
veebruar 14, 2011 at 5:00 p.l. #289949PT London
MemberKas sa oma naist üldse ei armasta, et lased tal valesti treenida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ei tahtnud tylitseda…nyyd on parem, ta on õigel teel.
veebruar 18, 2011 at 11:06 e.l. #290351gmaster
MemberMõtlemisainet sulle:Väga huvitav, kahjuks jällegi veidi vähe südame seisukohast, pealegi ma polegi väitnud et aeroobset tohutus mahus tegema peab.
Küsin sinult kui spetsialistilt jah/ei küsimuse. Kas sina soovitaksid keskmisele sportlasele ainult anaeroobset treeningut?
veebruar 18, 2011 at 11:48 e.l. #290360ROtter
MemberVäga huvitav, kahjuks jällegi veidi vähe südame seisukohast, pealegi ma polegi väitnud et aeroobset tohutus mahus tegema peab.Küsin sinult kui spetsialistilt jah/ei küsimuse. Kas sina soovitaksid keskmisele sportlasele ainult anaeroobset treeningut?
Kõiki – aeroobne aeglane ,kiire; anaeroobne, tuleb kombineerida.
veebruar 18, 2011 at 12:57 p.l. #290371gmaster
MemberKõiki – aeroobne aeglane ,kiire; anaeroobne, tuleb kombineerida.Just!
Järelikult pole ainult anaeroobne A ja O,
MOTT
veebruar 19, 2011 at 4:46 p.l. #290499leekas
MemberKõiki – aeroobne aeglane ,kiire; anaeroobne, tuleb kombineerida.Ühesõnaga-kui 3korda nädalas teha aeroobset ja 3korda nädalas jõusaali siis peaks olema ok.
Loomulikult õige toitumine kah asja juurde!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.