Aitäh niipaljude nõuannete eest, ma üritan siin endale nüüd asja selgeks teha. Plaanin ka pisikese vihiku endale võtta ja vajalikud asjad üles kirjutada siis on hea seda igalpool kaasas kanda, et eesmärk ei ununeks.
Mina sain seekord oma motivatsiooni laksu kätte sellest, kui lugesin Hersi ajakirja, kus noor neiu võttis samamoodi kaalust alla ja jõudis päris kaugele. Tundsin, et ka mina ju suudan seda, aga tuleb lihtsalt küsida kuskilt abi. Seega ma kogusingi oma julgust ja kirjutasin siia targematele ja tundub, et ma õieti tegin! ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Jõusaali osas on mul ikka veel kahtlusi arvan, et paljud kes ülekaaluga võitlevad ei julge alguses minna. Proovin leida mingid head harjutused koduseks treenimiseks.
Söö iga kolme tunni tagant, kõige lihtsam ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
Selleks, et kaalust alla võtta ei pea minema jõusaali. Lihtsalt liigu palju, sõida rattaga, kõnni jne. Mina ei näe põhjust, miks sa peaksid jõusaali üldse tormama. Pole üldse vajalik.