Algaja jõusaalis, väike abi kuluks ära.
- This topic has 41 replies, 17 voices, and was last updated 12 years, 2 months tagasi by
comma24.
-
AutorPostitused
-
oktoober 29, 2013 at 10:35 e.l. #352596
Marxengel
MemberTeemasse ka.
Päevane valgukogus kätte saada, siis söö päevas:
- Kaks pakki kohupiima või kodujuustu (ca 60g valku).
- 5 muna – ca 40g valku
- ca 200g kanafileed või 300g sealiha/loomaliha/maksa (ca 40g valku)
Kokku saadki juba 140g valku, mis täidab su päevase valgukoguse ära.
Söö ilusti 3 suurt toidukorda, mis koosneks riisist, tatrast jne, kõrvale 100-200g juurvilju ja klaas piima. Vahepalasid päeva jooksul 1-2 tükki ja enne magamaminekut veel peoga pähkleid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu!
Ja ongi kogu “KAVA”.. Lihtne. Tänage Sarget!
oktoober 29, 2013 at 11:59 e.l. #352613biggereveryday
MemberJa ongi kogu “KAVA”.. Lihtne. Tänage Sarget!
See ju lihtsalt näide, kui lihtne on päeva valku täis saada. Selles kogu su iroonia oligi?
oktoober 29, 2013 at 12:27 p.l. #352617Marxengel
MemberMinu lauses PUUDUB IGASUGUNE IROONIA.
Sarge näitab väga lihtsalt kuidas on võimalik NORMAALSELT toituda.
Südamest tänan. Viimaste aegade parim heategu.
oktoober 29, 2013 at 12:44 p.l. #352620Anonüümne
GuestMis me sest Saadšist siin ikka kiidame, muutub veel laiseks teine.
Sarge tõi ainult mingi ühe makro eri-dieedi välja ju. Ühele makrole menüü ehitamine pole kindlasti normaalne, vaid äärmuslik lähenemine.
MarxE, kõik ei pea arvama nagu sina, mõni arvab maailmast teistmoodi, näiteks mõni ei arva, et Sarge toodud ühemakro kava on “normaalne toitumine”. Ja las arvavad erinevalt inimesed neis asjus.
oktoober 29, 2013 at 1:23 p.l. #352626Marxengel
MemberKülv, jaura, seleta, aga püüa olla kontekstis, loe mõttega.
Kus on ühe makro kava? Seal on kõik 3 väga korralikult esindatud.
See, et koguseid ei ole kirjas ning öeldud, et võta ka lonks-paar oliiviõli vahele, ei tee seda valgupõhiseks.
See on tavalisele keskmisele inimesele sobiv, sa käi mahlavana juures ja tüüta riknenud pähkli ärikat.
oktoober 29, 2013 at 1:31 p.l. #352627Anonüümne
GuestAa, ma ei pannud tähelegi, et tal on seal ka riis.
Kuid ma ei näe toorsalatit. Riivitud peet, porgand ja kapsas. Need on väga olulised asjad, kuna nad on toored ehk töötlemata. Seetõttu on nendes taimseid steroole, mida teadus küll ei mõista, aga mida paljud väga tervislikuks nimetavad.
Minu arust on kontekst hetkel duaalne: esiteks lähteteema, ja teiseks teraapiline suhtlemine. Siin viimase osas ma olen suunanud lihtsalt natuke, kuid ega rohkem pole vajagi, juba sujub ilusti ise-enesest teie poolt siin teema-süntees.
Kindlasti huvitav teema, muidu niipalju külastajaid teemas ka poleks olnud ja niipalju “+1”-sid poleks teenitud.
oktoober 29, 2013 at 2:47 p.l. #352629janarL
MemberTellisin ka Sargelt toitumiskava, ei ole ise ka eriline kokkaja aga sellega saan kenasti hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Esialgu tundub utoopia nii palju sisse süüa aga eks tasapisi harjutan. Täna proovisin hommikusöögiks 8 muna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 7 muna suutsin ära süüa siis oli magu täis ja rohkem ei läinud alla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõunasöögiga polnud miskipärast probleeme, 200g kanafileed läks kenasti alla + muud lisad toidu kõrval
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud Sarge
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sry et offtopic jälle aga ei saa mitte vaiki olla.
Ma ei taha ka midagi kellegi suunas halvasti öelda…lihtsalt lühike kommentaar oma kogemuse kohta.
Aasta algul sai tellitud fitshopist Oti koostatud kombo (toidu/trennikava + toidulisandid) ja nüüd paar-kolm nädalat tagasi Sarge toidu/trennikava.
Tõsi…Oti kava töötas küll…4 kuuga sai ca 12-13 kg alla võetud, kuid minu jaoks oli seal kokkuvõttes ikkagi liiga palju toidulisandeid, mis läksid päris kalliks maksma ja tavatoidu variante eri söögikordadeks oli suht vähe. Kuna ma kokkamises ise eriti loominguline ei ole, siis asi kiskus ikka maru üksluiseks ära ja viskas kopa ette.
Nüüd, kui tellisin Sarge kava, meeldib mulle selles just päris korralik retseptiraamat paljude erinevate variantidega kõigiks söögikordadeks ja toidulisandite osakaal selles on ainult trennijärgne valgusheik, mille oleks võinud ka põhimõtteliselt välja jätta aga mida ma ise mugavusest ikkagi sisse soovisin panna. Lisaks on suureks plussiks Sarge poolne kiire tagasiside mu küsimustele. Praeguseks Sarge kava järgi treenitud/toitutud 15 päeva ja asi töötab.
Ja kui tulla tagasi teemasse, siis mina soovitaks teemaalgatajal küll tellida endale toitumis-ja treeningkava, kui endal ikkagi sellealaseid teadmisi napib.
oktoober 29, 2013 at 2:59 p.l. #352631Anonüümne
GuestAga millest selline nimi muidu: “Sarge”?
Ja kas sa Sarge ka koostaksid konsultatsiooni vihiku ehk kava, kui eesmärkideks oleks:
1) ketoos
2) valgu koefitsent alla “1.0”
3) eesmärgiks DEXA rasvaprotsendi vähendamine.
?
oktoober 29, 2013 at 3:06 p.l. #352632biggereveryday
MemberAga millest selline nimi muidu: “Sarge”?
Ja kas sa Sarge ka koostaksid konsultatsiooni vihiku ehk kava, kui eesmärkideks oleks:
1) ketoos
?
Miks sul see LPF nii südames on?
oktoober 29, 2013 at 3:09 p.l. #352633Sarge
MemberAga millest selline nimi muidu: “Sarge”?
1) ketoos
?
Sarge on tulnud Quake3 mängust, kus meeldis mulle kõige rohkem see tegelane, kelle nimi oli Sarge. Lisaks ma muidugi ei teadnud, mis see tähendab ja hakkas lihtsalt meeldima ning edaspidi olen igal pool seda kasutajanime kasutanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ütleme nii, et ma teen ainult neid toitumiskavasid, mis on tervisele kasulikud ja täidavad eesmärki.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Eelmine “kava” näide oli valgukoguse täitmise baasil. Lisaks olin seal välja toonud ka juurviljad/köögiviljad/aedviljad ehk mõtlesin üleüldiselt taimi, mida toiduga süüakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2013 at 3:54 p.l. #352634Anonüümne
Guestjuurviljad/köögiviljad/aedviljad ehk mõtlesin üleüldiselt taimi
No vot siis, et ka taimed. Seega suheldes saab päris selgeks asjad.
Kuna Oti’lt saab massilisajaga kavasid, siis mina soovitaks teema-algatajale just Oti kava siiski. Aga jäägu see minu subjektiivseks soovituseks. Teema-algataja võiks nüüd ka ise midagi lisada, et palju hetkel sööb ja liigutab end jms.
november 11, 2013 at 3:20 p.l. #353655comma24
MemberGain Bolic on päris hea.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.