Algaja ja toidulisandid
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Algaja ja toidulisandid
- This topic has 14 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Rain 6 kanget.
-
AutorPostitused
-
september 3, 2009 at 7:58 p.l. #18304
FanXter
MemberMis toidulisandid te soovitaksite algajale jõusaali sellile ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2009 at 8:03 p.l. #217227gymer
MemberValgurikast toitu (muna, kohupiim, kodujuust, kanaliha, piim, veiseliha jne…). Aga toidulisandina peale treeningut vadakuvalgu+süsikate sheik (nt. hea ja odav on Fitmass). Oleneb ka muidugi teie eesmärgist… Kuid peale treeningut saalis on valgu+süsikate sheik kindlapeale minek.
edit: lisasin viite.
september 3, 2009 at 8:06 p.l. #217228Aimuu
Memberjust, kreatiini pole mõtet kohe vajutama hakata, ei soovita, aga proteiini hakka kohe panema, miks mitte!
september 3, 2009 at 8:06 p.l. #217230september 3, 2009 at 8:12 p.l. #217231september 3, 2009 at 8:13 p.l. #217232Capricorn
MemberSa ei rääkinud oma eesmärkidest, kas lihas, jõud, kaalu langetamine või midagi muud? Toidulisandid pole mingiks imevahendiks. Usu mind, see kuidas sa treenid, on palju tähtsam ja sellest oleneb rohkem kui neist toidulisanditest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2009 at 8:15 p.l. #217234Tigerkutsu
MemberValku, süsivesikut, omega-3, bcaa.
Hiljem lisa kreatiin, glutamiin, mingi ekstra liigeste eest hoolitsev toode.
(Kogu toidulisade teema on väga nö maitse küsimus, kuidas keegi eelistab ja on harjunud, seega ühte tõde pole.)
september 3, 2009 at 8:51 p.l. #217249Anonüümne
Guestma soovitaks sinna ikka süsikaid ka juurde panna
september 3, 2009 at 8:57 p.l. #217252pikkpoiss
MemberHera80 nagu soovitati ja sinna juurde Dextro. Endal on vaarika maitseline, pärast trenni külma veega lihtsalt super(piimaga on loomulikult parem, nagu mõni uhke magustoit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), annab hea enesetunde. Toitumine peab ka korras olema, üksi lisanditest mingit head tulemust loota pole . .september 3, 2009 at 9:16 p.l. #217256gymer
MemberKuid kui masu väga kallal ja Dextro’ks raha napib, leiad Selverist ja enamus marketitest Traubeni. Pakend selline. Hind alla 20 kroonu.
september 3, 2009 at 11:14 p.l. #217264xxVoodooMagicxx
Memberkreatiini ma ei sooviks, tõstab kaalu.
Kas seda Hera-t kuskil käsimüügis ka on?
Mis kogus seda peale trenni võetakse?(algaja puhul)
Mis kasu omega-3, bcaa-st ja glutamiinist on?
september 4, 2009 at 4:47 e.l. #217273tereummikust
Memberkreatiini ma ei sooviks, tõstab kaalu.Kas seda Hera-t kuskil käsimüügis ka on?
Mis kogus seda peale trenni võetakse?(algaja puhul)
Mis kasu omega-3, bcaa-st ja glutamiinist on?
Ehk lööd need nimed otsingusse ja harid ennast natuke? Hera80’t müüakse ilmselt igas FitShopis, samuti olen seda tähele pannud ka Sportlandides, kui ma nüüd õigesti mäletan. Kasutusjuhendit loe pakendilt või kasuta otsingut.
september 4, 2009 at 5:06 e.l. #217280Mcken
MemberReco 2 on korralik taastaja, ma kunagi alustasin sellega.
Nagu ka ütleb: Sobib ka noortele harjutajatele, kellele on piisav pool täiskasvanutele mõeldud kogusest.
september 4, 2009 at 5:35 e.l. #217285daemonium
MemberAustatud pulbrisoovitajad,palju te algajale siis valku sisse tahate toppida,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Korras menüüga ei ole mingi probleem 200g päevas kätte saada.
Kas algajale on seda veel vähe?Või on algajal nii tohutud treeningkoormused,et vajab lisasüsikaid taastumiseks?
Oleks,et keegi soovitaks söömine korda teha – aga ei …
september 4, 2009 at 7:12 e.l. #217304Rain 6 kanget
MemberAlgajalt, kes alles on jõudnud saalitreeningute juurde, peaks küsima eesmärki. Seda on tehtud, aga küsija ise ei ole vastanud (või olen pime ja pealiskaudne). Tean oma peaaegu aastasest treeningkogemusest, et esimese asjana tuleb oma tavapärane toitumine korda saada. Enam-vähem kindlatel kellaaegadel söömine ja loomulikult päeva üks tähtsamaid toidukordasid, hommikusöök, tuleb kindlasti üle vaadata – kas ja mida sööd. Alles siis, kui treeningkoormused on kasvanud/algajale omane areng liigutamisest on aeglustunud, peaks hakkama mõtlema toidulisandite peale.
Mina hakkasin tarbima tavapärast valgu ja süsikate segu trennijärgselt umbes peale kahte kuud (alustasin uuesti peale 2 aastast pausi trenni). Tänaseks olen leidnud, et aeg-ajalt peab tegema kreatiinikuuri, tõstab jõunäitajaid, ning kasutan aeg-ajalt ka trennieelseid aktivaatoreid, nagu näiteks brutal fx, või siis lihtsalt arginiin. Aga täiesti alustaja puhul – pulber ei ole see, mis annab arengu.
Parim, mida algaja võiks teha on esiteks seada endale eesmärgid, mida soovib saavutada. Konsulteerida treeneriga/treeniva sõbraga, mida peab tegema eesmärkide saavutamiseks ning alustama korrektset ja järjepidevat treenimist ning toitumist, mitte ära unustada ka lihase taastumiseks vajaminevat aega. loomulikult ei jookse mööda külge maha selle foorumi lugemine ning ka erialase kirjanduse lugemine ning ajakirjadest endale vastava TÕE väljaselgitamine.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.