algaja hantlite raskus
- This topic has 43 replies, 18 voices, and was last updated 18 years, 7 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
juuni 18, 2007 at 1:07 p.l. #117844
UmbIsik
MemberMine otsi/osta kuskilt vanametalli, raudtorudest ja nt vanadest hammasratastest saad endale hantlid kombineerida. Hammasrataste asemel võib muidugi mis tahes metalljubin olla, puurid augud läbi ja olemas.
juuni 18, 2007 at 1:10 p.l. #117845asdfghjkl
MemberÄra osta 40kg hantleid!
Sa ei jõua neid kojugi transportida, saad seda tehes seljavigastuse ja songa pealekauba.
Sellel 40kg-sel on 8 ketast, igaüks 5kg, seega saad sa reguleerida raskusi nii näiteks:
10kg hantel (5+5)
20kg hantel (10+10)
Seega kui 10kg ammendab sind kunagi, siis pead üle minema kohe 20kg hantli peale. Ja väikseim hantli raskus on 10kg.
Kui tunned et see sobib, siis muidugi osta see ca poolesaja kilone raud.
juuni 18, 2007 at 1:10 p.l. #117846inside14
Member2X 40 kg =2800EEKSeega suht soolane,üts hantel maksab seega 1400 krooni.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei ela küll linnas ja ma ei tea palju seal jõusaali külastused maksavad aga sellise raha eest võiks juba jõusaali külastada mitte kaks hantlit koju osta!
??:”>juuni 18, 2007 at 1:14 p.l. #117847MEE
Memberahh mis te mehed pabistate… äkki palju äkki palju. Kunagi poisi oma naisel sünnitada lasete siis on kellele pärandada. Ega raud siis mädane ja odavamaks ka ei lähe. Investeering kümneteks aastateks ju… ostke kummeeritud kraam ja 40kg hantel on täitsa reguleeritav – mul endal 40kg- sed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>arvestage kuskil 30.-/kg
ehk siis 80×30 = 2400.-
juuni 18, 2007 at 2:04 p.l. #117852Anonüümne
Guestahh mis te mehed pabistate… äkki palju äkki palju. Kunagi poisi oma naisel sünnitada lasete siis on kellele pärandada. Ega raud siis mädane ja odavamaks ka ei lähe. Investeering kümneteks aastateks ju… ostke kummeeritud kraam ja 40kg hantel on täitsa reguleeritav – mul endal 40kg- sed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
arvestage kuskil 30.-/kg
ehk siis 80×30 = 2400.-
nüüd jällegi tekib küsimus kas osta 2 tükki? ei ole vast mõtet ma arvan.
ja see kui 10 kilolt peab 20 kilosele hantlile üle minema, tekitab ka kahtlust, ma pean selle 10 kiloga algul kaua kaua treenima siis, mingi pool aastat või nii.
ikkagi mingid väiksemad pean ka vist muretsema.
juuni 18, 2007 at 2:17 p.l. #117853gmaster
Membermina ostsin kunagi 2 15kilost reguleeritavat.
nendest sai kokku panna ühe suurema.
ja kui sellest ka väheks jäi, ostsin veel lisaraskusi.
lihtne
juuni 18, 2007 at 2:24 p.l. #117854Anonüümne
Guestmina ostsin kunagi 2 15kilost reguleeritavat.nendest sai kokku panna ühe suurema.
ja kui sellest ka väheks jäi, ostsin veel lisaraskusi.
lihtne
see on märksa parem variant, mitme kilosed kettad neil olid? oletan et 5kg. asi on selles ka, et ma ise peaksin alustama mingi 5kg ja siis nii edasi minema, kuna pole veel nii palju trenni teinud. saab neid 15 kiloseid 5 kilosteks ka teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja palju sa nende eest maksid?
juuni 18, 2007 at 2:28 p.l. #117855Hi
Membernüüd jällegi tekib küsimus kas osta 2 tükki? ei ole vast mõtet ma arvan.ja see kui 10 kilolt peab 20 kilosele hantlile üle minema, tekitab ka kahtlust, ma pean selle 10 kiloga algul kaua kaua treenima siis, mingi pool aastat või nii.
ikkagi mingid väiksemad pean ka vist muretsema.
Su küsimus on imelik , kuna inimesed kes sulle midagi soovitavad ei tea kui, kui raske sa oled, millises sportlikus vormis sa oled ja kui vana sa oled jne … niiet selles suhtes on sulle raske vastata ja noh kui valida kahe ja ühe hantli vahel siis eelistada kindlasti kahte ja valida raskus selline, et sellega saaks ka kükki ja jõutõmmet teha, nii et sellest ka kasu oleks ja kui küki ja jõutõmbe jaoks on sobiv raskus siis saad ka kõik muud lihaskrupid ka ära teha kuna selg (alaselg e jõutõmme) ja jalad on üldjuhul kõige tugevamad.
juuni 18, 2007 at 2:34 p.l. #117857Anonüümne
GuestSu küsimus on imelik , kuna inimesed kes sulle midagi soovitavad ei tea kui, kui raske sa oled, millises sportlikus vormis sa oled ja kui vana sa oled jne … niiet selles suhtes on sulle raske vastata ja noh kui valida kahe ja ühe hantli vahel siis eelistada kindlasti kahte ja valida raskus selline, et sellega saaks ka kükki ja jõutõmmet teha, nii et sellest ka kasu oleks ja kui küki ja jõutõmbe jaoks on sobiv raskus siis saad ka kõik muud lihaskrupid ka ära teha kuna selg (alaselg e jõutõmme) ja jalad on üldjuhul kõige tugevamad.vabandan, ma siis mainin ära, olen 17a. 182cm pikk ja kaalun 62kg ainult.
kui gmasteril oli minu jaoks kõige parem variant, nüüd on mul vaja ainult teada mis nende 15kg hantlite miinium kaal on, siis kui neid saab minimaalselt 5kg teha siis on need minu jaoks täiesti sobivad.
juuni 18, 2007 at 2:48 p.l. #117856daemonium
Membervabandan, ma siis mainin ära, olen 17a. 182cm pikk ja kaalun 62kg ainult.kui gmasteril oli minu jaoks kõige parem variant, nüüd on mul vaja ainult teada mis nende 15kg hantlite miinium kaal on, siis kui neid saab minimaalselt 5kg teha siis on need minu jaoks täiesti sobivad.
Saab.
juuni 18, 2007 at 2:50 p.l. #117860Anonüümne
GuestSaab.ahaa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> väga hea, mis hinnas need 2 tükki siis ka oleksid ning kust tellida saab?need hantlid on minu jaoks parim variant
??:”>neid 15kg ma ei leidnud aga ma 10kg peaksin saama ikka kõvasti treenida kui need ostan
http://www.treenikodus.ee/index.php?page=s…t&Itemid=26
kui on mõtet muidugi?
juuni 18, 2007 at 3:40 p.l. #117863builder
Membernendega ka ise harjutan vahel,selle miinus see ,et noh need tulevad kergesti keermest lahti . et maitse asi.
juuni 18, 2007 at 3:56 p.l. #117864Anonüümne
Guestnendega ka ise harjutan vahel,selle miinus see ,et noh need tulevad kergesti keermest lahti . et maitse asi.kui ma paremaid ei leia siis ma võtan need
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 18, 2007 at 4:53 p.l. #117867Tsaar
Memberise ostsin ka kunagi kaks sellist (10kg-sed) ainult et poole odavama raha eest. hiljem lasin sünnipäevaks veel 4 x 5kg kettad juurde kinkida ja saingi 20 kg hantlid. nendega sai juba päris eduliselt käsi ja õlga treenida.
juuni 18, 2007 at 4:57 p.l. #117868Capricorn
MemberKui 40 kg hantlil on miinimumraskuseks 10 kg, siis pole kindlasti sellel mõtet esialgu, sest heal juhul jõuad paari harjutust teha sellega ainult.
http://www.treenikodus.ee/index.php?page=s…1&Itemid=26
Sellel saab siis kasutada 4 erinevat raskust: 2,5 kg (ilma ketasteta), 5 kg, 7,5 kg, 10 kg. Omal mul kodus ka 1 taoline hantel (2,5 kg kaupa reguleeritav), aga max. raskus on 15 kg. Praegu enam hantliga eriti ei treeni, aga päris palju saab sellega ära teha, lamades surumiseks ja tõmmeteks vastu kõhtu (selja harjutus) jääb muidugi natuke väheks, aga kui aeglaselt teha, on võimalik ka selle raskusega lihas ära väsitada.
Aga kui natuke rohkem raha on, osta 20 kg, sellel on raskused ka 2,5 kg kaupa reguleeritavad, nagu eelnevalt mainitud 10 kg raskusel. Sellest jätkub päris kaua, see on parim valik minu arust.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.treenikodus.ee/index.php?page=s…t&Itemid=26Edit: ah ei, sellel tundub kirjelduse järgi ilma ketasteta olema raskus 5 kg (10-kilosel oli 2,5 kg), aga ega 2,5 kg raskusega vist ikkagi ühtegi harjutust ei tee.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.