Tere olen 15 aastane poiss kaalun 47kilo ja pikkus on 162cm.
Selline probleem, et tahaks kõhulihaseid väljapaistvamaks ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kui palju ma peaks tegema trenni. Kui palju sööma ja mida, et lihaseid suuremaks saada ja rasva maha saada. Mida tasub näiteks hommikuti, lõunal ja õhtul süüa ja mitu korda.
Palun kasuta otsingut. Ära arva et ma ei taha sind aidata, aga uuri ja vaata ennem siit foorumist ja kui veel küsimusi tekib siis küsi. See teema on siin nii palju läbi käinud lihtsalt. Sellega harid ennast ise ka!
Jajah ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sa tuletad meelde mu ühte sõpra , kes kaalus oli 13a vana 160cm pikk 45kg maksimum, ja tahtis ka kõhu pealt “rasva” maha saada ja küsis mult, kas oleks mõtekas fat burnerit juua ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !
Loe neid Foorumeid jah rohkem ise, enne kui küsima tuled, siit saab ikka hindamatus koguses infot, ise olengi vast enamiku oma vähestest teadmistest spordi ja toitumise kohta saanud siit foorumist. Ja tulemused on silmaga näha ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>