Algaja
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Algaja
- This topic has 32 replies, 9 voices, and was last updated 11 years, 9 months tagasi by
elfriide.
-
AutorPostitused
-
aprill 13, 2014 at 5:26 p.l. #364170
Archangel
MemberHei Arch, mõni aeg tagasi ma vaatasin, et mis jama Sa suust välja ajad, siis täna olen Sinuga väga ühte meelt paljudes seisukohtades, ilmselt olen arenenud või oled ka Sina paremaid mõtteteri loopima hakanud, igal juhul täna loen huviga Sinu postitusi. Parimat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea kuulda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Eks ma usun, et me kõik areneme vaikselt. Nii mina, kui ka sina.Ma olen lihtsalt otsustanud vähem jõuga, kiuslikku revolutsiooni korraldada ning pigem tasapisi inimesi suunata ning ergutada neid ise mõtlema ning avastama seda, mis neid enim aidata võiks.
aprill 13, 2014 at 5:33 p.l. #364171RasmusKo
MemberSpordijooke tasuks tarvitada trenni ajal või peale trenni juua?
aprill 13, 2014 at 5:39 p.l. #364172Archangel
MemberKüsimus siis selline.
Minu kaalu juures oleks vaja umbes 160g valku, kui ma ei saa toitude valkudest normi täis, siis kas võin seda rohkem proteiini tarvitada, et normi täis saada?
Valk=proteiin – sama tähendus. Kui tavatoidust ei saa, siis jah – valgupulbrid ongi enamasti selle jaoks mõeldud, et see lünk mugavalt täita.
Võib ka nõu anda, mida täpsemalt süüa.
3x päevas on mul maksimum söömiseaeg.
Kolmas kord oleks siis peale trenni.
Mida täpsemalt süüa – sellist nõu ei saa anda ilma sinu elulugu teadmata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Menüü detailide paikapanemine nõuab veidi mõtlemist. Laias laastus saab päevased vajadused paika panna, kuid toiduainete valikud on suuresti subjektiivsed ning midagi täpselt ette dikteerida ei ole enamasti mõtet.Spordijooke tasuks tarvitada trenni ajal või peale trenni juua?
Oleneb joogist.
aprill 13, 2014 at 7:19 p.l. #364178RasmusKo
MemberSeda ma teadsin, kuid küsisin igaksjuhuks üle.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No küsin siis parem nii, et kas hommikuti piima ja müsli söömine äkki ka õuna söömine oleks norm? Lõuna ajal keedetud muna, mingi kanaliha? Õhtul peaks sööma pärast trenni midagi kiiresti seeditavat või vastupidi? Kohukesi, kohupiima vms?
No Artic sport joogid jne.
aprill 13, 2014 at 7:21 p.l. #364179aprill 13, 2014 at 7:26 p.l. #364180Marxengel
MemberHolger, kas plaanid sellega tõsisemalt raha tegema hakata?
Muud põhjust lapsikutele küsimustele vastamiseks näha ei ole. Õpitud abitust kultiveerid teadlikult?
aprill 13, 2014 at 7:47 p.l. #364182Archangel
MemberSeda ma teadsin, kuid küsisin igaksjuhuks üle.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No küsin siis parem nii, et kas hommikuti piima ja müsli söömine äkki ka õuna söömine oleks norm? Lõuna ajal keedetud muna, mingi kanaliha? Õhtul peaks sööma pärast trenni midagi kiiresti seeditavat või vastupidi? Kohukesi, kohupiima vms?
No Artic sport joogid jne.
Neile küsimustele ei ole jah/ei vastuseid. Kõike võib süüa ning igal ajal. Olulisem on päeva lõikes vajaminev kätte saada. Täpsemad detailid on ka olulised, aga need peavad sobima sinu unikaalsusega.
Ja ma tänan sind pideva nõu andmise ja vastamise eest!
Pole probleemi.
Holger, kas plaanid sellega tõsisemalt raha tegema hakata?
Muud põhjust lapsikutele küsimustele vastamiseks näha ei ole. Õpitud abitust kultiveerid teadlikult?
Õpihuvi tuleb stimuleerida. Pigem küsigu ausalt lapsikuid küsimusi, kui et üldse midagi ei tee. Minu vastused ei ole ammendavad ning ainult nendega pole tal midagi teha. Ta peab ise juurde panustama. Ma laon vundamenti, jättes kõik otsad ja valikud lahtiseks – edasine on tema teha. Juurde õppida, arutleda, veel küsimusi küsida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raha tegemine pole minu eesmärk. Kindlasti asun ma tõsisemalt teisi tulevikus juhendama, kuid siin foorumis küsimustele vastamine ei ole selle pärast. See lihtsalt foorumisuhtluse normaalne osa. Aga samas muidugi – ma ei taha tulevikus endale kliente, kes on omandanud mõtteviisid, et “asjad on nii ja naa ning alati on jah/ei ning must/valge vastused”. Pigem näen oma tuleviku klientidena neid, kes on aru saanud, et valikuvõimalusi on lugematu hulk ning miski pole kivisse raiutud, tulemuste saamiseks tuleb lihtsalt palju tööd teha. Jooksvalt asju analüüsida ning treener on siinkohal vaid suunaja/juhendaja rollis, kes toetab info ja kogemuste hankimist, mitte ei dikteeri vastuseid. Seega selles suhtes mingi kaudne tagamõte on ka jah olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2014 at 5:02 p.l. #362583RasmusKo
MemberVõin öelda, et kaks päeva järjest olen jõukas ja tunne on väga hea ja värske.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2014 at 5:10 p.l. #362585RasmusKo
MemberMa usun, et tegemist ei ole lapsiukute küsimustega, kui ma saaks ja leiaks infot ma teeks seda. Kuid kuna ma seda ei saanud. Tulin siia, kui algaja seda kõike küsima….
aprill 14, 2014 at 5:57 p.l. #362588Kang08
MemberMa usun, et tegemist ei ole lapsiukute küsimustega, kui ma saaks ja leiaks infot ma teeks seda. Kuid kuna ma seda ei saanud. Tulin siia, kui algaja seda kõike küsima….
Taolisi teemasid on siin foorumis tegelikult tuhandeid.Natuke sirvimist ja saad põhitõed selgeks.Hetkel sa loed üles lihtsalt portsu toiduaineid.Selle infoga pole suht midagi tarka sulle öelda.Kõige tähtsam on päevane kaloraaz mille sisse sööd,makrode suhe ja sinu isiklikud eesmärgid (pole õrna aimugi mis need olla võiks).Pluss veel rida detaile.Kui sa küsid,kas juua üks sheik(või süüa) peale trenni,siis on see ainult üks tükk puslest ja pisidetail.
aprill 15, 2014 at 5:08 e.l. #364250Marxengel
MemberOot, sa oled 17 a vana, tõenäoliselt tead väga hästi, mis asju plikadega ajada saab.. ja sa ei oska internetti kasutada? Mis teete päevad läbi seal siis? Ainult mängud?
” kui ma saaks ja leiaks infot ma teeks seda. Kuid kuna ma seda ei saanud. ” = ” Õpitud abitust kultiveerid teadlikult? “
aprill 15, 2014 at 10:23 e.l. #364261elfriide
Membermarxengel, kusagilt tuleb alustada. ja kui heas usus esitatud küsimusele heatahtliku vastuse asemel saad alustuseks vastu näppe, siis see küll õppimisele ei suuna.
õppimisele suunamiseks on archangeli vastused palju parem variant – annad vastuseid, kuid julgustad ka otsima, muuhulgas viitad, mida ja kust otsida. kui asjast mitte midagi ei tea, siis ausalt öelda alguses isegi ei tea, mida otsida, rääkimata sellest, kust otsida. nett on infot täis, kuid suur osa sellest on pahn, ka on palju vastuolulist.
ka ei ole igaüks teerajaja ja tugev iseõppija – inimesed on erinevad. mõnele piisab sellest, kui ütled, et võta õng ja püüa kala, teisele tuleb näidata, misasi on õng ja kus on vesi ning kolmandaga tuleb paar kala alguses koos püüda. aga niisama õiendamine paraku ei aita kedagi kusagile.
aprill 15, 2014 at 1:17 p.l. #364267RasmusKo
MemberNo vabandust tõesti, kui ma elementaarseid asju ei tea.
Mul ei ole plaanis saada kulturistiks, vaid saada enamvähem vormi, lihasmassi juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja nüüd võib arvatavasti teema unustada, sest saan edaspidi oma tuttavalt vajalikku informatsiooni või näpunäiteid.
Aitäh kõigile, kes võttis vaevaks aidata ja nõu anda/aru pidada.aprill 15, 2014 at 1:19 p.l. #364269Marxengel
MemberNunnu.
Vabandust, aga kui nett on pahna täis, mis alust oleks arvata, et hale foorum on see õige koht?
Meil on veel spetsialiste kogunenud – telegrammi kommentaariumis, delfi naistekas, facebookis on ka kommuun “samaanid ja ravitsejad”.
Loogika puudub täielikult.Loomulikult peab eksisteerima heatahtlik suunamine, aga kuskilt läheb piir. Ja ma kordan, Holgeril on pisut enamat mängus, kui lihtsalt hea kommionu reputatsioon, kes annab positiivse laksu, et noor saaks ‘jalad alla’. Mitte, et ta seda muidu ei teeks, aga kindlasti käivituks ilma selle motivaatorita natuke teistsugused refleksid kiiremini.
aprill 15, 2014 at 2:59 p.l. #364273biggereveryday
MemberNunnu.
Vabandust, aga kui nett on pahna täis, mis alust oleks arvata, et hale foorum on see õige koht?
Meil on veel spetsialiste kogunenud – telegrammi kommentaariumis, delfi naistekas, facebookis on ka kommuun “samaanid ja ravitsejad”.
Loogika puudub täielikult.Loomulikult peab eksisteerima heatahtlik suunamine, aga kuskilt läheb piir. Ja ma kordan, Holgeril on pisut enamat mängus, kui lihtsalt hea kommionu reputatsioon, kes annab positiivse laksu, et noor saaks ‘jalad alla’. Mitte, et ta seda muidu ei teeks, aga kindlasti käivituks ilma selle motivaatorita natuke teistsugused refleksid kiiremini.
Foorumi suudavad haledaks teha ainult haledad inimesed. Inimesed kes postitavad ainult mõtetuid postitusi. Teevad sada kontot ja jagavad igast rämpsu jne…
Vb sul loogikaga mingeid probleeme, kui see puudub. Vb peaksidki delfi naistekas veidi rohkem kommima?
Holger on siin väga pikka aega juba rääkinud. On tal kogu see aeg “kurjad plaanid” olnud?
Sa vist sügiskülviga koos liiga palju aega veetnud ja suitsetanud “tead ise ka mida”.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.