Et olen täiesti algaja ja tahaks käsi(bitseps),Rinda ja õlgasi
Olen 17 aastane ja praegu teen nii ,et 15 kiloni kang on ja 2 käega teen sellega seda kõige tavalisemat treeningut vms. vahest istudes vahest seistes ja 15 kaupa.Nii ,et 15 kangi ja 15-20 kätekõverdust ja kokku mingi üle 100 korra päevas mõlemat.Küsimus selles ,et kas see tasub ära jne?
Ülejäänud keha on vaja ka treenida. Loe see artikkel läbi. Ning otsi endale sobivalt raske kava nt. siit. Samuti loe teisi teemasid siin foorumis, saa kordades targemaks.
Et olen täiesti algaja ja tahaks käsi(bitseps),Rinda ja õlgasi
Olen 17 aastane ja praegu teen nii ,et 15 kiloni kang on ja 2 käega teen sellega seda kõige tavalisemat treeningut vms. vahest istudes vahest seistes ja 15 kaupa.Nii ,et 15 kangi ja 15-20 kätekõverdust ja kokku mingi üle 100 korra päevas mõlemat.Küsimus selles ,et kas see tasub ära jne?
Siit leiad harjutused ja siit treeningkavad. Tee ikka erinevaid harjutusi, mitte ainult küünarvarte kõverdamist ja kätekõverdusi.
Soovitaks osta ka hantlid, sest kui sul on hantlid ja kang, siis saab kodus tervet teha treenida. Võimaluse korral hakka jõusaalis käima.