Skip to main content

Algaja!

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Algaja!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused

Et olen täiesti algaja ja tahaks käsi(bitseps),Rinda ja õlgasi

Olen 17 aastane ja praegu teen nii ,et 15 kiloni kang on ja 2 käega teen sellega seda kõige tavalisemat treeningut vms. vahest istudes vahest seistes ja 15 kaupa.Nii ,et 15 kangi ja 15-20 kätekõverdust ja kokku mingi üle 100 korra päevas mõlemat.Küsimus selles ,et kas see tasub ära jne?

wer-rax
    Member

Sul Pole käsi?

mainin ära ka ,et ma ei viitsi mingit ilkumist lugeda.

MWEchamp
    Member

Ülejäänud keha on vaja ka treenida. Loe see artikkel läbi. Ning otsi endale sobivalt raske kava nt. siit. Samuti loe teisi teemasid siin foorumis, saa kordades targemaks.

edited!

MEE
    Member

Sul Pole käsi?

ära nõmetse!

gymer
    Member

Tere, ära üle pinguta:)

Proovi igale lihasgrupile 2 harjutust (3 seeriat, 12 kordust). Siit lehelt, tööristade alt leiad ka erinevaid harjutusi hatlitega tegemiseks.

whitesox
    Member

Et olen täiesti algaja ja tahaks käsi(bitseps),Rinda ja õlgasi

Olen 17 aastane ja praegu teen nii ,et 15 kiloni kang on ja 2 käega teen sellega seda kõige tavalisemat treeningut vms. vahest istudes vahest seistes ja 15 kaupa.Nii ,et 15 kangi ja 15-20 kätekõverdust ja kokku mingi üle 100 korra päevas mõlemat.Küsimus selles ,et kas see tasub ära jne?

Siit leiad harjutused ja siit treeningkavad. Tee ikka erinevaid harjutusi, mitte ainult küünarvarte kõverdamist ja kätekõverdusi.

Soovitaks osta ka hantlid, sest kui sul on hantlid ja kang, siis saab kodus tervet teha treenida. Võimaluse korral hakka jõusaalis käima.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.