Algaja
- This topic has 7 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 3 months tagasi by
Samakamees.
-
AutorPostitused
-
november 3, 2008 at 5:11 p.l. #15465
Karl93
MemberTere!
Olen 15. aastane õpilane ning sooviks võtta kaalust alla..
Aasta ja kuud tagasi oli mul õnnetus, ning ei saanud trenni teha kuni selle aasta veerbruarini.Olin heas vormis, 3km aeg 12.30, nüüd 18.30 . olin 172cm pikk ja kaalusin ~ 60 kg.
Nüüd, aasta ja 2 kuud hiljem olen 187 cm pikk ja kaalun 71-72 kg..
On ette kasvanud kõht söömisest ..
Eesmärk oleks võtta 5-7? kg alla, igatahes kõht eest ära saada.. See väga suur pole, kuid mulle ei meeldi see ja tahaks oma vormi tagasi ja vastupidavust..
Käin nüüdsest pea iga päev jooksmas ja hakkan pea ka jõusaalis käima..
Sooviks nõuandeid toitumise ja treeningkava jaoks.. Jooks ja nii edasi ..
Päevane menüü:
Hommikul ei söö tavaliselt kodus midagi, alles koolis 11:30, kuid seda ka mitte igakord..
Peale kooli vahest mingi praad.
Õhtul veel liha,riis jne .. kui peale seda kõht tühjaks läheb, siis võileibu, saiu ja puuvilju
Mis vahetada selles menüüs ? Hakata rohkem juur- ja köögivilju sööma ning kodujuustu, keefiri ?
november 3, 2008 at 5:44 p.l. #170908empire
MemberKindel, et tahad alla võtta ja olla kõhnake? Pigem kasuta neid kilosi. Kui raha ja viitsimist jälgida on võiksid tellida toitumiskava
november 3, 2008 at 5:57 p.l. #170910Karl93
MemberEesmärk oleks saada kõht eest ja lihasmassi kasvatada.
november 3, 2008 at 8:10 p.l. #170939Henritamm
MemberMina soovitaks Sinul siiski hommikuti süüa, kuna olen kuulnud, et see on päeva kõige tähtsaim söögikord.
Hommikul, lõuna ajal koolis, peale kooli ja õhtul. Vähemalt nii oleks piisav süüa.

Ja kui sa tahad lihasmassi kasvatada, siis hakka jõusaalis käima. Muidu on seda raske saavutada ja noh, toiduga seda ei kasvata ju ainult.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jooksmise kohta ei oska aidata, aga arvan, et iga päev on natuke palju.
november 3, 2008 at 8:28 p.l. #170941JamesC
Membersoovitan just seda sama massi kasvatada… sul tuleb lihtsalt korraliku maa mehe sööki võtta… usu mind ma proovisn sinu algmõtetega sama moodi punud eest ära saada, ei see ei toimi see on müüt.
Lihtsalt pead sööma, trenni tegema… kes kannatab see kaua elab, lihtsalt kõik võtab aega, nagu kaalu jälgijatel. ader kord ütles et, tema enda siukeseks rinna partii saamiseks on jõusaalis 20 a vaeva näinud… nii et sul on veel poisu aega !lihtsalt söö, jookse ja mürgelda !
november 3, 2008 at 8:41 p.l. #170943Always 110%
MemberKindlasti söö midagi hommikul. Soovitaksin alguses rõhku panna just vastupidavuse parandamisele, siis on hiljem lihasmassi kergem ehitada.
november 4, 2008 at 10:53 p.l. #171087Mercy
MemberKindlasti kindlasti on vaja hommikuti süüa, see paneb su metabolismi tööle. Kui vähegi teadlikult asja teed, siis sinu vanuses pead suhteliselt minimaalselt valima mida süüa, pigem rohkem kui vähem.
Ja noor kasvav mees ei tohiks vähemalt sinu kaalu/pikkuse suhte puhul ka mingil juhul kaalukaotusest mõelda. Veidi toitumis-ja trennisoovitusi uurida ja võimaluse korral hakata jõusaali külastama lisaks koolis kehalisele.
Näitena minu noorem vend on 184 cm pikk ning kaalub 85 kg. Enne trenni alustamist kaalus vähem ning omas märkimisväärset kõhukest, jõusaali + kooli ja judo koosmõjuna on praeguseks kõhuke eest kadumas ning igatpidi tervis parem.
november 5, 2008 at 5:25 e.l. #171096Samakamees
MemberTere!Olen 15. aastane õpilane ning sooviks võtta kaalust alla..
Aasta ja kuud tagasi oli mul õnnetus, ning ei saanud trenni teha kuni selle aasta veerbruarini.Olin heas vormis, 3km aeg 12.30, nüüd 18.30 . olin 172cm pikk ja kaalusin ~ 60 kg.
Nüüd, aasta ja 2 kuud hiljem olen 187 cm pikk ja kaalun 71-72 kg..
On ette kasvanud kõht söömisest ..
Eesmärk oleks võtta 5-7? kg alla, igatahes kõht eest ära saada.. See väga suur pole, kuid mulle ei meeldi see ja tahaks oma vormi tagasi ja vastupidavust..
Käin nüüdsest pea iga päev jooksmas ja hakkan pea ka jõusaalis käima..
Sooviks nõuandeid toitumise ja treeningkava jaoks.. Jooks ja nii edasi ..
Päevane menüü:
Hommikul ei söö tavaliselt kodus midagi, alles koolis 11:30, kuid seda ka mitte igakord..
Peale kooli vahest mingi praad.
Õhtul veel liha,riis jne .. kui peale seda kõht tühjaks läheb, siis võileibu, saiu ja puuvilju
Mis vahetada selles menüüs ? Hakata rohkem juur- ja köögivilju sööma ning kodujuustu, keefiri ?
Sa oled juba ju suht alakaalus…Aja oma kõht trimmi, trenni on vaja teha , mitte nälgida
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.