Algaja
- This topic has 17 replies, 7 voices, and was last updated 18 years tagasi by
intsu007.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 19, 2008 at 7:24 p.l. #12573
Kuivati
MemberTere!
Ma tahaksin teada kuidas saaks endale tugevaid kõhu ja käe lihaseid?Ma sooviks teada mis harjutusi ma peaks tegema et midagi juhtuma hakkaks.Mul on olemas hantlid ja kang.
jaanuar 19, 2008 at 8:07 p.l. #68588Capricorn
MemberSee “midagi”, mis juhtuma võib hakata, on vigastused. Seda sel juhul kui jalad, selja jm treenimata jätad. Ei ole võimalik et mees kes ainult käsi ja kõhtu treeninud on, näiteks rinnalt mingi korraliku raskuse suudaks suruda. Selg lihtsalt ei pea vastu. Võta “Tööriistad”-> “Treeningkavad” ja otsi sealt sobilik kava välja (oli vist kahte sorti algajate kava ja üks vabaraskustega algajate kava, just see viimane võiks sulle esialgu sobida kui teed kodus ja/või vahendeid napib) ning hakka selle järgi tegema, siis on lootust, et kunagi tugevaks saad ning end poole (või veelgi vähema) keha treenimisega ei invaliidista.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 19, 2008 at 8:58 p.l. #68613Kuivati
MemberSee “midagi”, mis juhtuma võib hakata, on vigastused. Seda sel juhul kui jalad, selja jm treenimata jätad. Ei ole võimalik et mees kes ainult käsi ja kõhtu treeninud on, näiteks rinnalt mingi korraliku raskuse suudaks suruda. Selg lihtsalt ei pea vastu. Võta “Tööriistad”-> “Treeningkavad” ja otsi sealt sobilik kava välja (oli vist kahte sorti algajate kava ja üks vabaraskustega algajate kava, just see viimane võiks sulle esialgu sobida kui teed kodus ja/või vahendeid napib) ning hakka selle järgi tegema, siis on lootust, et kunagi tugevaks saad ning end poole (või veelgi vähema) keha treenimisega ei invaliidista.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänx.valisin siis välja ja homme hakkan tegema.Aga üks küsimus on veel mida tähendab seeria?Et seda et ma teen midagi 8 tükki ja puhkan nati ja teen seda edasi v
jaanuar 19, 2008 at 9:30 p.l. #68583Henritamm
MemberTänx.valisin siis välja ja homme hakkan tegema.Aga üks küsimus on veel mida tähendab seeria?Et seda et ma teen midagi 8 tükki ja puhkan nati ja teen seda edasi vJust nii.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 20, 2008 at 12:08 p.l. #99975Hellboy
MemberNäiteks 3×12 tähendab: et teed 3 seeriat ja igas seerias on 12 kordust, seerias korduseid võib olla ka rohkem või vähem ja iga seeria vahepeal on puhkus.
jaanuar 20, 2008 at 1:58 p.l. #100081Kuivati
MemberTäna hakkasin siis tegema ja soovitage mida tuleks rohkem teha ja mida vähem.Ja kui ma jõuaksin midagi rohkem teha kui seal on kirjas kas peaksin seda rohkem tegema ? Ja mida sovitate rohkem süüa/juua ja mida vähem?
jaanuar 20, 2008 at 2:23 p.l. #100088Existence
MemberTäna hakkasin siis tegema ja soovitage mida tuleks rohkem teha ja mida vähem.Ja kui ma jõuaksin midagi rohkem teha kui seal on kirjas kas peaksin seda rohkem tegema ? Ja mida sovitate rohkem süüa/juua ja mida vähem?valgurikast toitu – muna ,liha ,piimatooted,kala ….
jaanuar 20, 2008 at 9:41 p.l. #100146Henritamm
MemberTäna hakkasin siis tegema ja soovitage mida tuleks rohkem teha ja mida vähem.Ja kui ma jõuaksin midagi rohkem teha kui seal on kirjas kas peaksin seda rohkem tegema ? Ja mida sovitate rohkem süüa/juua ja mida vähem?Ja kahtlemata süüa ja juua vähem rämpstoitu.
jaanuar 20, 2008 at 10:53 p.l. #100152Hellboy
MemberTäna hakkasin siis tegema ja soovitage mida tuleks rohkem teha ja mida vähem.Ja kui ma jõuaksin midagi rohkem teha kui seal on kirjas kas peaksin seda rohkem tegema ? Ja mida sovitate rohkem süüa/juua ja mida vähem?Minu soovitus on teha kava läbi 3x nädalas(esmasp, kolmap, reede), alusta väikeste raskustega, jälgi harjutuste õiget tehnikat/sooritust, kasuta seda kava kuskil 1-3kuud. Kunas sa alles alustasid, siis sa ei tea veel kuidas see sulle mõjub, nii et muuta veel midagi pole mõtet, kõige pealt proovi läbi! Toitumise koha pealt on sulle eespool juba nõu antud.
jaanuar 21, 2008 at 1:22 p.l. #99455Kuivati
MemberSai siis läbi tehtud ühe korra ja krt kõik kohad valutavad.Kas see on normaalne v? Ja kas kõhulihaseid võib iga päev teha v?
jaanuar 21, 2008 at 1:25 p.l. #99454Martti K.
MemberSai siis läbi tehtud ühe korra ja krt kõik kohad valutavad.Kas see on normaalne v? Ja kas kõhulihaseid võib iga päev teha v?Lihasvalu peaks küll normaalne olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 21, 2008 at 1:29 p.l. #99439Kuivati
MemberLihasvalu peaks küll normaalne olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ok
jaanuar 26, 2008 at 1:58 p.l. #137581Kuivati
MemberNäiteks kui ma teen seda
harjutust kas siis ma pen tegema nii kaua kui ma suudan või ei pea?jaanuar 26, 2008 at 3:09 p.l. #137611intsu007
Membertee sellise raskusega et sa suudad 8-10 kordust teha, ja muideks, sirge kang on paha, vigastad randmed ära ja see on ebameeldiv tunne, olen seda kohenud, tee EZ-kangiga, see on väike kõver kang
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 26, 2008 at 3:46 p.l. #137625Kuivati
MemberNäiteks kui ma teen seda
harjutust kas siis ma pen tegema nii kaua kui ma suudan või ei pea? -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.