Alfa või beeta – kelleks sina end klassifitseerid ?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Alfa või beeta – kelleks sina end klassifitseerid ?
- This topic has 36 replies, 19 voices, and was last updated 19 years, 7 months tagasi by
Arnold.
-
AutorPostitused
-
mai 21, 2006 at 12:43 p.l. #83922
Freerider
Memberseda asja nimetatakse surnud ringiks…
pealegi inimese loomuses on juba see, et ta tahab kuidagi välja paista, olla teistest parem… ja see paneb meid tegutsema! Kõigel on nii positiivne, kui ka negatiivne külg!
mai 21, 2006 at 12:51 p.l. #83925Arnold
MemberInimkond jaguneb jämedalt kaheks, liputajad ja piilujad.
Kas kujutate ette sporti üldse, aga eriti kulturismi ja fitnessi
ilma edevate liputajate olemasoluta ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2006 at 1:38 p.l. #83928R.Tamm
MemberMilleks seda vaja on ? Põhjus väga lihtne – tunnustuse vajadus ja edevus. Seda soovis ka tegelikult postituse autor kell 14:08 Teda tegelikult ei huvitagi mida teised arvavad sellest artiklist (see tegelikult ei puuduta üldse tema heaolu), vaid tunneb rahuldust, et tema postituse teema peale teised inimesed oma aega kulutavad. Seda rahuldust pakun hetkel talle ka mina, kes omakorda samamoodi tunneb rahuldust, et talle seda rahuldust sain pakkuda : ) Põnev lähenemine kas pole ?
Mulle siiralt meeldib M.M.-i mõttekäik.
Kuna mu õpitav eriala haakub osaliselt antud filosoofiaga, siis olen ka ise mõtet analoogses suunas veeretanud. Asja tuum on selles (arvatavasti seda pidasid silmas, M.M.), et kellegi heaolu parandamine ja heateo tegemine ei ole omakasupüüdmatu tegu. Olgugi, et nt.vabatahtlikele ei ole ette nähtud tasu tehtud töö eest, saavad nad oma palga positiivse emotsionaalse impulsina, et nad on midagi head teinud, ja saavad sellest rahulduse. Seega on ka nemad omakasupüüdlikud, nagu needki, kes palgaks raha või miskit loonuselist saavad. Erinevus on vaid stiimulites. Ja usun, et ei eksi, kui väidan, et enamasti on heategija (antud juhul vabatahtliku töö tegija) ja majanduslike hüvede taotleja ühes isikus – inimene vajab heaolu saavutamiseks erinevate psüühiliste ja kehaliste nõuete rahuldamist.
mai 21, 2006 at 5:45 p.l. #83961TANK
MemberInimkond jaguneb jämedalt kaheks, liputajad ja piilujad.Kas kujutate ette sporti üldse, aga eriti kulturismi ja fitnessi
ilma edevate liputajate olemasoluta ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hästi öeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2006 at 6:21 p.l. #83969Annika Pärtel
MemberVäga hästi öeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt! Olen alati arvanud, et mehed, kes oma kehaga rohkem-kui-harrastaja tasemel tegelevad ja lavale lähevad, on kõrgema enesehinnangu ja tähelepanuvajadusega, kui keskmised mehepojad. Aga mis selles siis halba on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teid ju mõnus vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2006 at 8:29 p.l. #83978Vägivaldur
MemberKüll elu ise klassifitseerib…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 13, 2006 at 7:50 p.l. #87486Arnold
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.