Skip to main content

Alexander Fjodorov vS Ronnie Coleman

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Alexander Fjodorov vS Ronnie Coleman

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Autor
    Postitused
    raider
    Member

PILT

Krt see vene karu minu arust siga kõva !!

vaata et suurem kui Ronnie !

jalg on tal mega …

või ma valesti vaadanud <_<“>

AbsolutPower
    Member

kui lähemalt vaadata,siis ronnie proportsioonid ikka väheke paremad

kuigi siberi bossi kasux räägib see,et tal mingi operatsioon olnud,tänu millele ei jõudnud 100% võistlusex valmistuda.

igatahes klass on tugev

Sten
    Member

Ühe pildi järgi ei saa midagi otsustada, kumb suurem, vaata näiteks seda pilti Pilt <_<“>

Sten
    Member

tavalise paksu poisi jalad <_<“>

muc
    Member

Ma tahaks küsida hoopis Oti käest, et mis ta asjast arvab. Nimelt kas mees, kes tuleb võistlema ühe rinnaga, kuid on suurem, kui teised, kas ta siis väärib ka võitu?

Ott Kiivikas
    Member

Ega ta ei olnud saalis istuja jaoks ikka suurem küll, (ma mõtlen Feodorov, piltidel tundus isegi suurem kui Coleman), Ronnie võttis ikka tähelepanu endale, kuigi peab märkima, et seljapoosides oli Feodorov kuivem. Kuid Ronnie jalg oli päris haige, seda on raske kirjeldada, mille peal ta ringi liigub. Kuid kui vaadata tulevikku siis Feodorovist võib tulla Ronnie Mantlipärija. Paljud proffid olid täiesti pettumus, näit. Thorvildsen ja Kris Dim – arusaamatu vormiga, paljud amatöörid oleks neile pähe teinud.

Ott Kiivikas
    Member

Feodoriovi kaal oli väidetavalt 128kg. Ronnie võis olla 145 tuuris.

TANK
    Member

nii et Sass on tühja täis <_<“>

hatebreed
    Member

Kui võrrelda vanuseid siis las vene seff töötab mõned aastad veel ja siis paneb colemani kotti. Nii noorelt juba selline lihas seljas, mis siis 10 aasta pärast veel olla võib…

hugo boss
    Member

olge normaalsed naljatilgad. vaadake sümmeetriat. see venelane ei pane iial ronniet kotti. ta igatmoodi kõver. vaadake selja lailihaseid. üks läheb vääääääuuuu ja teine hoopis viiuu altpoolt. ronniel on mõlemad kehapooled vähemalt ühesugused. ja keskelt on ka maru paks. ta saab isegi dexteri käest nii lutti et maa must. oleks see vaid nii et ajad lihasmassi selga ja kohe parim. sellel venelasel on sitad geenid ja see ongi kogu takistus. mõistad. vend võib vabalt tulevikus maitea võita mingi ilge tegijaid showsid ja võibolla ka olympia. aga mitte enne kui konkurentideks on sellised vennad nagu ronnie coleman, dexter jackon ja jay cutler ning mõned veel.

Anonüümne
    Guest

viimane lause räägib tervele jutule vastu…

Ei tea mis sul juhtus, et ärritusid <_<“>

Palju meestel vanust?

muc
    Member

Viimase lause mõttest on aru saada, ta lihtsalt sõnastas valesti. Pidas silmas, et kuni need loetletud mehed veel konkurentsis on (ma arvan).

Fjodorov on 26 või 27, Coleman 40, cutler ja dexter ka 30ndate keskel.

Striker
    Member

Fjodorov on 26 või 27, Coleman 40, cutler ja dexter ka 30ndate keskel.

Väike parandus, et Cutler ei ole mitte 30.ndate keskel vaid tegelt päris alguses, nimelt 31. <_<“>

raider
    Member

yeee go cutler..

paneb järgmine aasta kinni ja siis kuni ka 40a’ni võidab ära

ning ongi 8X Mr Olympia Võitja <_<“>

seekord juba läx napilt colemanil

hernes
    Member

mõlemad on laiad vennad.Aga jah Coleman on ikka julmem

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.