alessandro minema?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » alessandro minema?
- This topic has 27 replies, 21 voices, and was last updated 17 years, 3 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
november 7, 2008 at 9:50 p.l. #171382
Alexander Andrusenko
ModeratorEgas jah see Alessandro on üks eriti ülbe kutt, loodan ka, et lähiajal ära bännitakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kampaania: alessandro seebiks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2008 at 8:57 e.l. #171409hunter
Memberalessandro on tegelikult väga asjalik tüüp, mulle on ta hea nõu ja loogilise mõtlemisega abiks olnud mitu korda. Ma ei näe põhjust, kui selline rohkem domineerivam tüüp ära läheb, mis foorumist siis saab? ongi ainult siis rind ja biitseps muud midagi. Kui su oskus ei luba foorumis olla ja korralikult käituda, siis praktiseeri seda kuskil Delfis . JÕUDU!
november 8, 2008 at 10:17 e.l. #171417Kristjan-Johannes Konsap
MemberTegelt ei usu mina ka, et Alessandro nüüd see mees on, kes Pandora laeka avas ja kogu maailma hädades ja viletsuses süüdi on. Minu arust inimene nagu iga teine oma vooruste ja puudustega. Alessandro on ikkagi üks usinamaid modesid nagu mulle tundub: ei pelga küsimustele vastata ja hoiab foorumis toimuval silma peal. Ja mõne teise palju häirivama modega võrreldes ei leia ma Alessandrol küll ühtegi surmapattu.
Tegelt on kogu see teema mõttetu-kas keegi hakkaks nüüd ühte kasutajat lihtsalt seetõttu kustutama, et ta oma arvamust avaldas?
I’m with you, partner!
november 8, 2008 at 10:26 e.l. #171418daemonium
MemberVoorumist võiks üleüldse alles jätta külastajate küsimuste rubriigi …
Täiendaks juba tehtud ettepanekut:voorumist tuleb eemaldada – anda panniga – kõik registreeritud kasutajad.Segavad anlt,piiravad sõnavabadust,ei lase tõsistel rinna-piitsa-publrimeestel oma asja ajada ja nalja teha!
november 8, 2008 at 11:01 e.l. #171421Annika Pärtel
Member…..kui selline rohkem domineerivam tüüp ära läheb, mis foorumist siis saab?Selle kohta on kusagil öeldud “asendamatuid ei ole…”. Foorum ei kuku seepärast kokku, kui keegi mujale kolib.
See ei olnud nüüd otseselt Alessi kohta öeldud, pigem üldiselt.
november 8, 2008 at 11:35 e.l. #171423smack
MemberMa pole küll teemaga kursis, aga esiteks pole kellegil õigust teise kasutajat ära kustutada ja teiseks kui sul nii suur probleem temaga, siis oleks võinud oma kasutajaga selle teema teha mitte anonüümselt.
november 8, 2008 at 11:38 e.l. #171424bohemianrhapsody
Membernovember 8, 2008 at 11:50 e.l. #171429Tuki
MemberMa kustutaks kõik vähegi teadjamad inimesed ära siit. Tra nad õpetavad siin, ah? Mõtlevad, et jube targad ise.
november 8, 2008 at 1:13 p.l. #171447Alexander Andrusenko
ModeratorKes aru ei saanud, siis antud teema on paroodia minu “külastajate alamfoorum minema” teemale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga noh, asendamatuid inimesi ei ole tõesti. Lihtsalt peaks keegi teine sobivate iseloomuomadustega inimene rohkem tööd tegema, kui mind ei oleks. Seejuures peaks sellel inimesel olema aega ja viitsimist foorumil silma peal hoida. Minul kulub päevas ikka päris palju aega teemade ülevaatamisele. Aga ma olen siiamaani õnneks viitsinud sellega tegeleda.
Kahjuks on sobivate iseloomuomadustega inimesi vähe. Paljudega on nii, et kui nende vastu hakkab kriitikat tulema, siis võtavad nad kõike südamesse ja lähevad foorumust (või kust iganes) ära. Moderaatorid (aktiivsed) saavad aga kriitikat küll ja mitte vähe. Mina saan küll pidevalt sõimata nii avalikult kui ka sõnumite teel, aga mind see väga ei häiri, ja oma tööd teen ma ikka edasi, kuna usun, et see on vajalik.
november 8, 2008 at 1:15 p.l. #171448Reimps
MemberKas mitte “alessandro´´ei käind 2007 noor rammumehel?
november 8, 2008 at 1:16 p.l. #171450Alexander Andrusenko
ModeratorKas mitte “alessandro´´ei käind 2007 noor rammumehel?Käis. Kas sina oled Reimo Sild?
november 8, 2008 at 5:32 p.l. #167784Annika Pärtel
MemberSelle peale võiks nüüd kohe vist teema lukku panna või mis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2008 at 6:20 p.l. #167999Alexander Andrusenko
ModeratorOk, paneme. Kes veel arvab, et alessandro tuleks kustutada, siis saatke mulle sõnum ja kurtke vms.
-
AutorPostitused
- The topic ‘alessandro minema?’ is closed to new replies.