alessandro minema?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » alessandro minema?
- This topic has 27 replies, 21 voices, and was last updated 17 years, 3 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
november 7, 2008 at 4:55 p.l. #15516
Anonüümne
GuestTekkis praegu selline mõte, et võib-olla peaks selle “alessandro” ära kustutama? See viimasel ajal liiga tropp, kes arvavab, et on jubelahe ja teeb “nalja”, ja seejuures ei saa temaga midagi teha peale teema kustutamise. Hakkab vaikselt ära tüütama see asi. Võib-olla oleks mõistlik see alessandro kinni panna ja lubada postitamise ainult registreerimata külastajatel? Mulle tundub, registreerimata külastajaid oleks lihtsam hallata.
Rebane & co: mis arvate?
aga millest sellised”nalja” teemad, mis arvate? äkki sellest et siin tõesti idiootsed lollakad postitused on enamus või mis?kas pole?
november 7, 2008 at 4:58 p.l. #171349hehee
Memberaga millest sellised”nalja” teemad, mis arvate? äkki sellest et siin tõesti idiootsed lollakad postitused on enamus või mis?kas pole?Sellisel juhul, kes Sul käseb siinsel idiootsel lehel käia?
november 7, 2008 at 5:28 p.l. #171354heat
MemberTekkis praegu selline mõte, et võib-olla peaks selle “alessandro” ära kustutama? See viimasel ajal liiga tropp, kes arvavab, et on jubelahe ja teeb “nalja”, ja seejuures ei saa temaga midagi teha peale teema kustutamise. Hakkab vaikselt ära tüütama see asi. Võib-olla oleks mõistlik see alessandro kinni panna ja lubada postitamise ainult registreerimata külastajatel? Mulle tundub, registreerimata külastajaid oleks lihtsam hallata.Rebane & co: mis arvate?
aga millest sellised”nalja” teemad, mis arvate? äkki sellest et siin tõesti idiootsed lollakad postitused on enamus või mis?kas pole?
n6us sinuga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
november 7, 2008 at 5:40 p.l. #171356timo116
MemberMa arvan, et alessandrost on rohkem kasu, kui teie sugustest debiilikutest, närvi ajab selline piiderlik käitumine…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 7, 2008 at 5:45 p.l. #171357Mikk Raudsepp
MemberInternetikangelane!
november 7, 2008 at 5:49 p.l. #171358Jarmo Oberst
MemberÜritad midagi võimatut
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 7, 2008 at 6:41 p.l. #171361Samakamees
MemberAlessandro on kunn siin , teda ei saada keegi ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 7, 2008 at 6:57 p.l. #171362-petz-
Membersamakamees on kunn!!!
ja iidol.
november 7, 2008 at 7:23 p.l. #171365Martti K.
MemberMa arvan, et las Alessandro pigem jääda
november 7, 2008 at 7:29 p.l. #171367Kristjan-Johannes Konsap
MemberTekkis praegu selline mõte, et võib-olla peaks selle “alessandro” ära kustutama? See viimasel ajal liiga tropp, kes arvavab, et on jubelahe ja teeb “nalja”, ja seejuures ei saa temaga midagi teha peale teema kustutamise. Hakkab vaikselt ära tüütama see asi. Võib-olla oleks mõistlik see alessandro kinni panna ja lubada postitamise ainult registreerimata külastajatel? Mulle tundub, registreerimata külastajaid oleks lihtsam hallata.Rebane & co: mis arvate?
Jeesus, Maarja ja Joosep! Lõpuks ometi on jumal mu palveid kuulda võtnud ja mulle mõttekaaslase saatnud. Siiani olin nagu hüüdja hääl kõrbes…
Ma juba ammu vaatasin, et poiss on ikka täiesti ülekäte läinud. Käib ringi oks laiali, võtab saalis teiste eest raskused ära ja siis veel kobiseb ka foorumites liiga palju.
Alguses oli mul plaan ise poiss maa peale tagasi tuua, aga niipea kui mina Tartusse kolisin, et sellele tõusikule ühed triibulised teha, kolis Alessandro suures hirmus Tallinna.
Ma ütleks, et see mees on üks siilkala, kes on ennast LIIGA õhku täis tõmmanud -niimoodi võib keegi ta ükskord puruks torgata nagu väikse lapse roosa õhupalli.
Niiet mina oleks selle “KUSTUTAMISE” poolt. Ma tean, et Schwarzeneggeril oli kunagi üks märul “Kustutaja” aga kust sellist meest võtta, kes antud juhul tööga hakkama saaks…minu mõistus on otsas. Vb ainult Chuck Norris saaks tööga hakkama…vaevu.
november 7, 2008 at 7:36 p.l. #171368antz
MemberJeesus, Maarja ja Joosep! Lõpuks ometi on jumal mu palveid kuulda võtnud ja mulle mõttekaaslase saatnud. Siiani olin nagu hüüdja hääl kõrbes…Ma juba ammu vaatasin, et poiss on ikka täiesti ülekäte läinud. Käib ringi oks laiali, võtab saalis teiste eest raskused ära ja siis veel kobiseb ka foorumites liiga palju.
Alguses oli mul plaan ise poiss maa peale tagasi tuua, aga niipea kui mina Tartusse kolisin, et sellele tõusikule ühed triibulised teha, kolis Alessandro suures hirmus Tallinna.
Ma ütleks, et see mees on üks siilkala, kes on ennast LIIGA õhku täis tõmmanud -niimoodi võib keegi ta ükskord puruks torgata nagu väikse lapse roosa õhupalli.
Niiet mina oleks selle “KUSTUTAMISE” poolt. Ma tean, et Schwarzeneggeril oli kunagi üks märul “Kustutaja” aga kust sellist meest võtta, kes antud juhul tööga hakkama saaks…minu mõistus on otsas. Vb ainult Chuck Norris saaks tööga hakkama…vaevu.
Chuck Norris on Alessandro õpilane ju!
november 7, 2008 at 8:17 p.l. #171372Vägivaldur
MemberPaar aastat võiks veel koolipinki nühkida ja siis uuesti proovida ennast väljendada. Keskmine algklasside õpilane suudab kindlasti paremini lauset moodustada.
november 7, 2008 at 8:25 p.l. #171373Alexander Andrusenko
Moderatoraga millest sellised”nalja” teemad, mis arvate? äkki sellest et siin tõesti idiootsed lollakad postitused on enamus või mis?kas pole?No aga sa siis tõesti arvad, et kui sina neid debiilseid teemasid juurde teed, siis miski läheb paremaks? Ma millegi pärast sügavalt kahtlen selles. Idiootseid ja lollakaid postitusi on tõesti palju, sellega ma olen nõus. Aga see on paratamatus. Nii on alati olnud ja mitte ainult meie foorumis. Internet on üldse lollakaid postitusi täis. Aga kui vähemalt sina neid lollakaid postitusi juurde ei teeks, siis ehk oleks natukenegi kergem hingata.
alessandro kustutada? Hmm. Ma vähemalt üritan nende lollakate postitustega kuidagigi võidelda, sina aga tekitad neid juurde. Kellest on rohkem kasu?
“Maailm on kurjategijaid ja pätte täis. Lähen ka välja tapma ja röövima, et nad mõistaksid, et nii ei ole hea.” Ma kardan, et see loogika ei tööta.
november 7, 2008 at 9:36 p.l. #171377T6nu69
MemberJeesus, Maarja ja Joosep! Lõpuks ometi on jumal mu palveid kuulda võtnud ja mulle mõttekaaslase saatnud. Siiani olin nagu hüüdja hääl kõrbes…Ma juba ammu vaatasin, et poiss on ikka täiesti ülekäte läinud. Käib ringi oks laiali, võtab saalis teiste eest raskused ära ja siis veel kobiseb ka foorumites liiga palju.
Egas jah see Alessandro on üks eriti ülbe kutt, loodan ka, et lähiajal ära bännitakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 7, 2008 at 9:44 p.l. #171379Taavi701
Member
-
AutorPostitused
- The topic ‘alessandro minema?’ is closed to new replies.