ALCO
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » ALCO
- This topic has 28 replies, 15 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
Hellboy.
-
AutorPostitused
-
aprill 12, 2008 at 4:15 p.l. #13258
Amarillo
MemberKuidas on kõige tervislikum täis juua?
ise kahtlen kvaliteet viin + mahl või kodused õlled
aprill 12, 2008 at 4:23 p.l. #149883Toivo295
MemberKuidas on kõige tervislikum täis juua?ise kahtlen kvaliteet viin + mahl või kodused õlled
Eks kõik alkohol ole kahjulik, aga ma usun ,et kõige “tervislikum” võib olla koduõlu, enda mulksutatud vein või muu sellinne maalähedane produkt (v.a samakas ja salaviin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )aprill 12, 2008 at 4:26 p.l. #149885matti
MemberMa ei tea kas see just mdiagi näitaba,aga kõige väiksem pohmell tuleb tavaliselt kõrgkvaliteedilisest viinast,sest puhas viin on tegelikult kõige puhtam alkohol,seal on ainult piiritus ja vesi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2008 at 5:03 p.l. #149888Rambo vend
MemberMa ei tea kas see just mdiagi näitaba,aga kõige väiksem pohmell tuleb tavaliselt kõrgkvaliteedilisest viinast,sest puhas viin on tegelikult kõige puhtam alkohol,seal on ainult piiritus ja vesi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>haa haa haa, haa haa haa, haa haa haa, haa haa haa! Paljud räägivad niimoodi, minu puhul on see kõige hullem variant. Viski on enamvähem, gin kah.
aprill 12, 2008 at 5:09 p.l. #149891hehee
MemberEks kõik alkohol ole kahjulik, aga ma usun ,et kõige “tervislikum” võib olla koduõlu, enda mulksutatud vein või muu sellinne maalähedane produkt (v.a samakas ja salaviin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Järelikult pole korralikku samakat saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2008 at 5:11 p.l. #149892AlanBStard
ModeratorKlaas veini päevas on kasulik. Vahet pole kas punane või valge miskipärast.
Täis juues – energiajoogiga koos hakkab kiiremini pähe, jõuad vähem juua, pohmell tuleb nõrgem. Ja tauriin kaitseb maksa ja vist ka aju ja südant.
aprill 12, 2008 at 8:11 p.l. #149936vaher
MemberKlaas veini päevas on kasulik. Vahet pole kas punane või valge miskipärast.Täis juues – energiajoogiga koos hakkab kiiremini pähe, jõuad vähem juua, pohmell tuleb nõrgem. Ja tauriin kaitseb maksa ja vist ka aju ja südant.
Mulle tuleb üks voldik meelde, kus oli räägitud energiajookide kahjulikkusest. Seal oli punkt, et energiajooki ja alkoholi ei tohi kindlasti koos tarvitada, sest mõlemad soodustavad veekadu.
aprill 12, 2008 at 9:00 p.l. #149947AlanBStard
ModeratorMulle tuleb üks voldik meelde, kus oli räägitud energiajookide kahjulikkusest. Seal oli punkt, et energiajooki ja alkoholi ei tohi kindlasti koos tarvitada, sest mõlemad soodustavad veekadu.Voldikutest võib igasugust jama leida. Ja minu idee põhineb eeldusel, et alkoholi läheb sellevõrra vähem sisse.
aprill 13, 2008 at 7:02 e.l. #149963Amarillo
MemberKlaas veini päevas on kasulik. Vahet pole kas punane või valge miskipärast.Täis juues – energiajoogiga koos hakkab kiiremini pähe, jõuad vähem juua, pohmell tuleb nõrgem. Ja tauriin kaitseb maksa ja vist ka aju ja südant.
mitte iialgi energiajoogiga, kui odavalt surma ei taha saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2008 at 9:06 e.l. #149982AlanBStard
Moderatormitte iialgi energiajoogiga, kui odavalt surma ei taha saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tead sa midagi sellist mida mina ei tea ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2008 at 9:13 e.l. #149983Samakamees
MemberKaani õlut mwhah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2008 at 9:32 e.l. #149985Amarillo
MemberTead sa midagi sellist mida mina ei tea ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“SA Põhja-Carolina Wake Forest ülikooli meditsiinikolledži alkoholi- ja narkoekspertide sõnul tekitab alkoholi segamine energiajookidega, näiteks Red Bulliga, ohtliku kokteili, mis on samaväärne kui kokaiini segatakse heroiiniga.Teadlaste sõnul tekib ohtlik segu energiajookides leiduva kofeiini tõttu”.
Alkohol on depressant, kofeiin aga stimulant.Selline kokteil võib jätta inimesele eksliku mulje, et ta ei olegi purjus, kuigi alkoholisisaldus hingeõhus on suur.
Vähe on uuritud energijookide ja alko mõju koos, nii et parem karta kui kahetseda.
aprill 13, 2008 at 9:42 e.l. #149989SHOXi
MemberMinu arvates juues neid koos jääd just kiiremini täis ja kustud kiiremini ära. Seega ei usu küll, et jääb mulje, et pole täis….
aprill 13, 2008 at 9:46 e.l. #149991Sarge
MemberSüsti tõrts viina, oledki segi ja palju pole vaja, puhkumisega ka promilli ei näita.
aprill 13, 2008 at 10:17 e.l. #149998AlanBStard
Moderator“SA Põhja-Carolina Wake Forest ülikooli meditsiinikolledži alkoholi- ja narkoekspertide sõnul tekitab alkoholi segamine energiajookidega, näiteks Red Bulliga, ohtliku kokteili, mis on samaväärne kui kokaiini segatakse heroiiniga.Teadlaste sõnul tekib ohtlik segu energiajookides leiduva kofeiini tõttu”.Alkohol on depressant, kofeiin aga stimulant.Selline kokteil võib jätta inimesele eksliku mulje, et ta ei olegi purjus, kuigi alkoholisisaldus hingeõhus on suur.
Tauriin alkoholiga jätab sama mulje, aga minu meelest on selline joove tunduvalt meeldivam… või mis ?
Oht on siin selles, et inimene hakkab lollusi tegema, mitte aga otseses mõjus tervisele.
Vähe on uuritud energijookide ja alko mõju koos, nii et parem karta kui kahetseda.See vähene mida mina olen lugenud, oli pigem positiivne. Tervisemõju mõttes.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.