Alakeha ilusaks
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Alakeha ilusaks
- This topic has 47 replies, 21 voices, and was last updated 11 years, 9 months tagasi by
cess.
-
AutorPostitused
-
veebruar 26, 2014 at 1:06 p.l. #360654
Marxengel
MemberHästi öeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pagan võtaks, tüübid, miks peakski halvasti ütlema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oska vaid kõiges head näha!veebruar 26, 2014 at 1:53 p.l. #360661martinkink
Memberveebruar 26, 2014 at 3:34 p.l. #360667Ak_47
MemberParempoolne hommiku-, lõuna- ja õhtusoogiks ning kõik ooted vahepeal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2014 at 4:23 p.l. #360669cess
MemberVäga suur thigh gap pole ka muidugi ilus. Naisel peab ikka mingeid kurve ka alles jääma, kondiklõbin pole minu teema. Võin end vist kergelt selle parempoolsega samastada, ainult et taguots pole nii punnis. Väga kena alakeha. See vasakpoolne on lausa õudne minuarust.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Märkasin just, et olen koguaeg valesti kirjutanud seda “thigh gapi”.EDIT: Tänane hommik söön jällegist sama palju tatart, tomativiilud, vähem hapukoort ning 2 keedumuna sinna juurde + kohv. Good enough? Mida päeva jooksul veel tarbida, et need rasva, valgu ja süsivesikute protsendid omavahel tasakaalustada? Oohoo, täna näitab peale hommikusöögi kirjapanemist, et rasvad 25.9%, aga valku tarbin üle.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Valgud 17.5g.veebruar 27, 2014 at 9:20 e.l. #360728Rain 6 kanget
MemberHei. Ei pea ennast pekiseks, ent ka minul on sääred sellises olekus, nagu sina kirjeldasid, võdisevad. Selles asendis on lihas lõdvestunud ning ei saagi muud olla, kui sinu öeldud olekus. Mingil määral saad sa veel rasva arvelt ümbermõõtu vähendada, kuid kui sa just lihast säärtelt ei hakka maha võtma (lõhud lihast ka mujalt, mis pole hea), siis jõuab mingi hetk kohani, kus tuleb tunnistada geneetika poolt antut ja leppida selliste säärtega, nagu nad on. Samas, geneetika on andnud sulle samas asja, mida mitmed naisterahvad taga ajavad – thigh gap (minule näiteks ei meeldi see). Sul on geneetiliselt antud lihaste kuju reitel, mis peale rasvast lahtisaamist annavadki sellise välimuse. seega oled justkui balansis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oma soovide järgi.Sinu poolt kirjeldatud söömine ei ole minu arvates just parim, kuigi sa ütled, et on toiminud. Proovi pigem hommikul 15 minutit varem ärgata ja tee omale 1-2 muna ning keeda täisera puder. Üle 2-3 päeva tee üks suurem kokkamine ja valmista omale mitme päeva varu lõunasööke valmis (pruun riis, kana, kala, sea sisefilee jmt) ning osta puuvilju (õun jmt), mis siis võtad karbis kaasa. õhtut saad sa süüa juba kodus ja 15 minutiga on tavaliselt valmis hea ja maitsev õhtusöök.
Sinu menüüs on puudu juur- ja puuvilju. Võid need ka lisada oma menüüsse. Näiteks 100g rohelist uma lõunasöögis juurde. Õhtusöögis samuti kindlasti rohelist juures. Mingi vahepala lisaksin ka – seal kasutaksin pähkleid, avokaadot, rohelist salatit ja näiteks kodujuustu.
edu ja anna ikka teada, kuidas sul läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 27, 2014 at 9:37 e.l. #360737cess
MemberTegelikult minu menüüs ei ole juur- ja puuvilju puudu. See menüü, mis algselt siia kirja panin on ammu unustatud. Üks tore tüdruk siit foorumist andis mulle erakirjade teel suurepärast nõu ja suuresti tänu temale olen ka kindlasti kaalu kaotanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Säärtega on selline lugu, et teistel neidudel on nad selles lõdvestunud olekus ikkagi väiksemad. Mul nad kuidagi jube ära vajunud. Aga eks areng ei toimugi üle öö. Ehk saavad mu sääredki saledaks. Söömistega on nii, et minu hommikusöök on enamasti kella 11-12 ajal, sest pole varem vaja ärgata. Vahest harva (nagu täna) saab ka 9 paiku hommikust söödud. Kõht on siiani hommikusöögist täis. Vahepala (Muah! õunajogurt natukese müsliga) söön kuskil kella 15 paiku, sest varem pole vajadust. Seejärel tuleb juba õhtusöök 18-19-20 ajal (varem pole võimalust). Ja magama lähen ka hilja, 1-2 paiku alles. Seega 23 paiku hiljemalt söön (vajadusel, kui kõht tühi) ühe banaani, õuna või paar porgandit. Igasugused maiuspalad (kui neid juhtub kodus olema, mingi tähtpäeval tort ostetud näiteks) jätan ka hommikusöögiks, või peale hommikusööki vahepala asemel. Kodus teen trenni 20min kuskil, oma rutiin välja kujunenud juba. Kevade saabudes (soojad ilmad, et haigeks ei jääks) alustan rullitamisega kindlasti (14km päevas). Ning nagu mainisin, siis varsti üritan jooksmisega alustada, kui tarkusehammas järele annab. Söön võib olla vähe siinsete foorumlaste arust, aga no tõesti.. rohkem ei soovi.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Need snäkid ja asjad mis kunagi söödud sai, oli nö “igavusest söömine”. Väga meeldib juur- ja puuvilju süüa. Üritan igal võimalusel neid oma toidule lisada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga mis värk sellega on, et kõrvad lukku lähevad trenni tehes? Vererõhk jupsib? Igatahes, tänud soovituste eest! EDIT: Jagan tükikest oma jalast teiega. Punasega märgitud ala sooviksin vähendada, tahaks sealt saledamaks saada. Just nimelt kontsakingi kandes tuleb see osa nii vastikult nähtavale – seepärast jalg sellises poosis ongi. Ja rohelisega märgitud ala tähistab mu suhteliselt sirget üleminekut säärelt kannale. Millegipärast enamustel naistel on see koht palju peenem? Geneetika jälle mängib rolli siinkohal?
veebruar 27, 2014 at 7:14 p.l. #360791Kang08
MemberSa tahad,et säärelihas kaoks ?
Geneetika värk; mõni punnitab lolliks,et sääred nähtavale saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selle pildi pealt muidu küll ei tunneta,et midagi väga nihu oleks,või kaduma peaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 27, 2014 at 8:19 p.l. #360797argoll
MemberMa siin mõtlesin, et inimestel on ikka huvitavad probleemid – mõni võitleb raske haigusega, mõni kasvatab viite last üksinda aga näedsa –mõnel on säär 2mm üle normi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa võiks mõnda huvitavat raamatut õhtuti lugeda, kui muremõtted sääre peale koonduvad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>A.veebruar 27, 2014 at 9:02 p.l. #360800cess
MemberOeh. Saate valesti aru minust. Miks ma teistel naisterahvastel seal märgitud punasel alal sellist punnitavat osa ei näe? Olen seda koguaeg enda veaks pidanud ja arvanud, et seal on lihtsalt üleliigne rasv. Ise arvan, et naisterahval ei peaks sealt kohast nii lai olema. Mehelik näeb välja kuidagi, kandiline selline. No palun ühed saledad jalad teile: http://4.bp.blogspot.com/_zw2SVloYz60/R-A-op7j1jI/AAAAAAAAAI0/YuhKG9m87Bo/s400/long+legs.jpg Temal on täitsa naiselik ja sile säärejooks. Ja kui keegi kavatseb mulle veel vastu vaielda, siis ma lähen psühholoogi juurde oma imelike probleemidega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ju siis need naiste “ajakirjad” mõjuvad halvasti mulle.veebruar 27, 2014 at 9:18 p.l. #360801krassy
MemberAusalt öeldes ma ei näe erilist erinevust sinu sääre ja “ilusa sääre” vahel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pane kontsad alla ja naudi seda, et sul on ilusad jalad!veebruar 27, 2014 at 9:26 p.l. #360804cess
MemberSelge, psühholoogi juurde minek.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2014 at 12:12 e.l. #360811Hendrik.Ovir
MemberTänapäeva kommunikatsioonivahendid nii paberil kui pildis kujutavad lihtsalt ebareaalset ja olemasolematut iluideaali, mis loob valed arusaamad ja ettekujutused.
Kui sa teeksid samasuguse pildi oma jalgadest, kontsadega ja eelnevalt nt jumet kogudes päevitades, ma usun pilt oleks enamus meeste silma jaoks sama sinu ideaali pildiga. Pole vaja põdeda ja üle mõelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2014 at 8:20 e.l. #359159KuriVari
MemberSa oled asja lihtsalt endajaoks üle mõelnud. Tee mõnuga trenni ja söö võimalikult tervislikult , ürita menüü teha selline et saaksid ka mõned lemmikumad toidud sisse lisada. Siis on meel rõõmus ja tuju hea.
veebruar 28, 2014 at 9:06 e.l. #360822JungaTroll
MemberPunane ala pole rasv, vaid on lestlihas (soleus) ehk sääremarja (gastrocnemius) all olev teine lihas. Sul on lestlihas lihtsalt rohkem arenenud või siis geneetiliselt tugevam. Lisaks on sul tugev achilleuse kõõlus (roheline). Tüdrukud, keda sa kadestad, on selles osas nõrgemad. Kadestad sa tõesti neid? Sul on ilmselt häid eeldusi nt. pikalt joosta.
Paljud jooksjad oleks sinu säärte üle kadedad, eriti kes vaevlevad pidevalt kannakõõluse ülekoormuse või vigastuste käes.Su tervislik võimalus midagi peenemaks saada on ajada oma jalad vormi, kus veidi rasva ära kaob (midagi su säärtel siiski peal on). Mõne cm saad nii kindlasti kompaktsemaks.
veebruar 28, 2014 at 9:13 e.l. #360824Marxengel
MemberKompaktsemaks ja lihased eristunumaks, mis ,just, attraktiivsust lisab.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.