alakaalus
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » alakaalus
- This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 17 years tagasi by
LaizeN.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 11, 2009 at 8:28 e.l. #16146
jaana78
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> TERE!Minu probleemiks oleks samuti alakaal,võtsin kaalust alla juba 10 aastat tagasi kilpnäärme haiguse tagajärjel,nyyd see probleem lahendatud juba 8 aastat ja kõik analyysid korras aga kehakaal pole taastunud.tahaksin ka ehk jõusaalis käia aga ei oska seal midagi teha ja ma ei tea ka palju peaks sööma päevas et oleks piisav.Ehk on probleem ainult selles et söön liiga vähe ja kulutan palju sest väljas liigun ma suht palju.KUI suur kalori hulk peaks siis olema et olla piisav.olen 160 cm pikk ja kaalun 43-44 kg.Sooviksin siin kohalikus Kehra jõusaalis käima hakata aga ei tea mida seal teha ja kui palju mida syya.Oleks hea teada ka päevane yleyldine kalori kogus palju peaks sööma?hommikuti mul näiteks yldse söögiisu puudub,pealelõunat ja õhtul hilja söön ma kõige rohkem ja söön yldiselt ka kõike nii rämsu kui ka kasulikku aga kilosid ei tule.Tahaks ka juba kunagi seelikut kandma hakata ja normaalne välja näha vanust juba 30.Aidake!!!!jaanuar 11, 2009 at 10:15 e.l. #179098LaizeN
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> TERE!Minu probleemiks oleks samuti alakaal,võtsin kaalust alla juba 10 aastat tagasi kilpnäärme haiguse tagajärjel,nyyd see probleem lahendatud juba 8 aastat ja kõik analyysid korras aga kehakaal pole taastunud.tahaksin ka ehk jõusaalis käia aga ei oska seal midagi teha ja ma ei tea ka palju peaks sööma päevas et oleks piisav.Ehk on probleem ainult selles et söön liiga vähe ja kulutan palju sest väljas liigun ma suht palju.KUI suur kalori hulk peaks siis olema et olla piisav.olen 160 cm pikk ja kaalun 43-44 kg.Sooviksin siin kohalikus Kehra jõusaalis käima hakata aga ei tea mida seal teha ja kui palju mida syya.Oleks hea teada ka päevane yleyldine kalori kogus palju peaks sööma?hommikuti mul näiteks yldse söögiisu puudub,pealelõunat ja õhtul hilja söön ma kõige rohkem ja söön yldiselt ka kõike nii rämsu kui ka kasulikku aga kilosid ei tule.Tahaks ka juba kunagi seelikut kandma hakata ja normaalne välja näha vanust juba 30.Aidake!!!!BAV on sul 1278.5,
see on selleks, et elus püsida, niiet sellest pead sa kohe kindlasti üle sööma, kui juurde tahad võtta siis kuskil 1000kcal kindlasti, kuna sa oled ka aktiivne inimene..
Sööma peaks 4-6 x päevas, mitte nii,et hommiku pole isu ja siis ei söögi, alusta millestkist kergest, või proovi vett juua väikeste lonksudega, kuni tuleb isu.
Kindlasti soovitaksin siit lehelt tellida toitumiskava, see töötab 100% ja siis võid ka kindel olla,et mass mis tuleb on kvaliteetne ja pole selline lodev ja ebameeldiv.
Treeningu kohta nii palju, et soovitaksin võtta tööriistade alt algajate jõusaali kava ning selle järgi teha, kuid on võimalik tellida ka toitumis-ja treeningkava, selle puhul saad parima tulemuse..
Samuti kasuta otsingut, sa pole oma murega üksi, sinu murega inimesi on siin minu mäletamist mööda ikka veel olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.