Äkki targemad aitavad?
- This topic has 8 replies, 4 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
jorsik.
-
AutorPostitused
-
mai 15, 2006 at 8:36 e.l. #7666
kenza
MemberOleks hästi tänulik ,kui keegi räägiks ,mis tulemuse täpselt annab jöusaalis treening, kui kasutan suhteliselt väikseid raskusi aga see eest teen pikki seeriaid?
Olen tytarlaps ja eesmärk pole just muskleid kasvatada vaid lihtsalt ilusti vormi saada?
Andke nöu?
Ettetänades K.
mai 15, 2006 at 8:39 e.l. #83326bohemianrhapsody
MemberVastupidavust.
mai 15, 2006 at 8:41 e.l. #83327kenza
MemberAga on see siis öige viis ,et rasva kaotada ja vormi saada vöi peaksin ka ikka suuri raskusi kangutama?
mai 15, 2006 at 8:50 e.l. #83329bohemianrhapsody
MemberSee mida sa jõusaalis teed ei mängi erilist rolli rasva kaotamisel.
Keha põletab rasva kui sa kulutad ära rohkem kaloreid kui sisse sööd.
mai 15, 2006 at 9:13 e.l. #83330taf
Membermiks ei mõjuta jõusaali treening rasva kaotamist? eks igasugune füüsiline tegevus teeb ainult head kaalu langetamisel… Naisterahvastel, eriti kes algajad on, soovitaksin küll personal treeneri võtta, kes vähemalt alguses põhiasjad ette näitaks. Väga valus on vaadata neid, kes esimest korda jõusaali lähevad ja ei tea mida ja kuidas midagi teha.
Mina soovitaks ntx alustada 1-2 korda jõusaali nädalas + lisaks 1-2 korda kas ratta sõitu või jooksmist ntx. Ja alustama peaks ikka nn kergemate raskustega. Vormi saavutamisel on oluline toitumine paika panna. Menüü näiteid leiab internetis juba oma jagu, aga kui ei oska, siis võid lasta end aidata kompetentsetel inimeste poolt.
edu
mai 15, 2006 at 9:23 e.l. #83331bohemianrhapsody
Membermiks ei mõjuta jõusaali treening rasva kaotamist? eks igasugune füüsiline tegevus teeb ainult head kaalu langetamisel… Naisterahvastel, eriti kes algajad on, soovitaksin küll personal treeneri võtta, kes vähemalt alguses põhiasjad ette näitaks. Väga valus on vaadata neid, kes esimest korda jõusaali lähevad ja ei tea mida ja kuidas midagi teha.Mina soovitaks ntx alustada 1-2 korda jõusaali nädalas + lisaks 1-2 korda kas ratta sõitu või jooksmist ntx. Ja alustama peaks ikka nn kergemate raskustega. Vormi saavutamisel on oluline toitumine paika panna. Menüü näiteid leiab internetis juba oma jagu, aga kui ei oska, siis võid lasta end aidata kompetentsetel inimeste poolt.
edu
Ei väitnud, et jõusaal ei mõjuta. Väitsin, et olulist vahet ei ole treeningmeetodil (kui see on põhimõtteliselt õige).
Aga jah toitumine on see mida peab hoolikalt käsile võtma.
Edu ka minu poolt
mai 15, 2006 at 2:44 p.l. #83372jorsik
MemberHuvitav, mina olen küll igaltpoolt lugenud et 1-6 kordust arendab jõudu, 6-12x arendab massi ja 12-x kordust reljeefsust. Niiet kui neiu eesmärk on saledamaks saada, siis peakski tegema suure korduste arvuga seeriaid. Kuigi saledamaks saab paremini miskit aeroobset tehes kui jõusaalis rassides. Aga jah toitumine tuleb paika saada, muidu pole aeroobsest ka kasu. Minule isiklikult meeldivad aeroobikas käivate naiste kehad rohkem, on seda naiselikku kumerust, rauda tõstvad naised on liiga kuivad IMO.
mai 15, 2006 at 7:49 p.l. #83415kenza
MemberAitähh…köigile,kes te siin kaasa-aitasite! Jorsiku kommentaar tegi eriti nalja! No olen ikka naiseliku kehaga ja ega jöusaal polegi pöhi treeningu eesmärk. Rassin pöhilise osa ikka bodypumpis vöi aeroobikas ja siis lihtsalt natuke rauda juurde..aga jah..kandiliseks töesti ei taha minna…ja päris algaja pole ja loodetavasti midagi väga valesti ei tee…Tegelikult on väga pikk korvpalli karjäär selja taga ja yht teist ikka tean isegi jöusaali harjutustest. Lihtsalt vigatsuse töttu olin aasta spordist täiesti eemal ja loomulikul asendus osa lihasmassist rasvaga….mida nyyd siis ära kaotada tahaks:)!
Loodan ,et läheb önneks..aga veelkord suur aitähh nöua ja heade soovide eest:)!
Päikest!
mai 16, 2006 at 7:29 p.l. #83510jorsik
MemberPeki kaotamiseks peaks kõige efektiivsem olema HIIT treening, loe lähemalt http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=8167
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.