Skip to main content

Äkki kellegil on sama kiirus?

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Äkki kellegil on sama kiirus?

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    shreku
    Member

Alustasin nüüd väga intensiivse trenniga. Puhkepausid ei ületa 30s. Mind huvitab selle juures see, et kas sedasi treenides lihased sama kiirelt edasi kasvavad? Kordused on ju nagu massi kohta ikka.

Samas täheldasin, et kuigi tegin 6 harjutust kokku õlale ja triitsepsile möödus aeg liiga kiirelt. No ühesõnaga ma olin valmis u.40min.

no ei peagi 3 tundi saalis passima. Kui saad valmis 40 minutiga, siis teed 40 minutit, ei ole häda midagi.

lowr
    Member

Harjutuste vahel pea pikem paus. korduste vahel on 30 ok kui jõuad lõpuni nii teha. Ma teen minutise pausiga seeriate vahel, olenevalt harjutusest ja siis 5 minutit harjutuste vahel.

Üle pooleteise tunni ei olegi soovitavat trenni teha, niiet 40 minutit on ok, kui veel üksi ka teed. Olen ka isele tähele pand, et kui üksi saali lähen saan jube ruttu valmis, et nagu imelk kohe:D Tavaliselt kellekagi koos tehes läheb ikka üle tunni kindlalt.

kame
    Moderator

pole tähtis kaua teha vaid kuidas teha!

ise olen ka 40 min. enast täiesti ära teinud!

Rebane
    Keymaster

Alustasin nüüd väga intensiivse trenniga.

Ning teema luuakse foorumisse – Toitumine, Dieet ja Toidulisad.

Millal ära õpitakse õigesse teemasse asju postitama krt.

sexyer
    Member

Tere!

Küsiks omalt poolt,et kas soojendus ja mahajahutus peavad ka selle pooleteise tunni sisse mahtuma?

Aitäh!

Creek
    Member

Alustasin nüüd väga intensiivse trenniga. Puhkepausid ei ületa 30s. Mind huvitab selle juures see, et kas sedasi treenides lihased sama kiirelt edasi kasvavad? Kordused on ju nagu massi kohta ikka.

Samas täheldasin, et kuigi tegin 6 harjutust kokku õlale ja triitsepsile möödus aeg liiga kiirelt. No ühesõnaga ma olin valmis u.40min.

Selle kohaselt mis mina olen eri artiklitest lugenud siis oli soovitatav teha seeriate/harjutuste vahele sellised pausid et sa tunned et oles valmis uueks seeriaks/harjutuseks.

shreku
    Member

Põhimõtteliselt mida intensiivsem on trenn, seda suurema aja jooksul on lihas kontrakteerunud. See aga tähendab, et tuleb lihasele suurem koormus, mis omakorda soodustab lihaskasvu <_<“>

theONE1
    Member

Tere!

Küsiks omalt poolt,et kas soojendus ja mahajahutus peavad ka selle pooleteise tunni sisse mahtuma?

Aitäh!

Miks see poolteist tundi nii oluline on??? Nagu Kame ütles tuleb trenni teha tunde järgi! Pole mõtet vaadata kella ja kui ei ole 1,5 tundi täis, siis teha lisa harjutusi! Oluline on et lihased saaksid vajaliku koormuse, see on ka individuaalne kui kaua keegi trennis aega kulutab.Saage üle oma ajatreeningust!

fighter
    Member

mul on samuti lühikesed, kuid väga intensiivsed trennid. eks see oleneb – mis mõnele väga hästi sobib, oleks teisele täielik ajaraisk ja vastupidi. tuleb leida sellised treeningmeetodid, mis endale parimalt sobib.

Metalstorm
    Member

Miks see poolteist tundi nii oluline on??? Nagu Kame ütles tuleb trenni teha tunde järgi! Pole mõtet vaadata kella ja kui ei ole 1,5 tundi täis, siis teha lisa harjutusi! Oluline on et lihased saaksid vajaliku koormuse, see on ka individuaalne kui kaua keegi trennis aega kulutab.Saage üle oma ajatreeningust!

Vot see on õige jutt <_<“>

smack
    Member

Pärast 1,5 tundi on hormoonide tase niivõrd madal, et treening ei tasu enam ära. Muideks kõige kõrgem hormoonide tase on just 30- 45 min ulatuses.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.