Skip to main content

Äkki keegi vaataks üle…

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Äkki keegi vaataks üle…

Viewing 7 posts - 31 through 37 (of 37 total)
  • Autor
    Postitused
    jrx
    Member

Okei. Huvitav. Siiski tuleks tähele panna, et laktoosi intolerantsust on reaalselt väga erineva tasemega – mõnel tekitab piim vaid suuremas koguses kerget ebameeldivust, teisel hakkab juba jäätisest või kodujuustust kõht kohe valutama ja muu jama.

Huvitav fakt: 44% laktoosi intolerantsetest naistest saavad -raseduse ajaks- laktoosi tolerantsuse VIIDE)

Xero
    Member

Mind ei huvita mingid artiklid. Senikaua kuni midagi mul lahti pole ega hädasid, joon piima edasi ja kõike muud samuti, mis meeldib ja välja ei tule suu kaudu. Ise tuleb ikka järgi proovida, mitte mingit uuringut ja statistikat lugeda. Muudkui mingi statistika..

ROtter
    Member

Mind ei huvita mingid artiklid. Senikaua kuni midagi mul lahti pole ega hädasid, joon piima edasi ja kõike muud samuti, mis meeldib ja välja ei tule suu kaudu. Ise tuleb ikka järgi proovida, mitte mingit uuringut ja statistikat lugeda. Muudkui mingi statistika..

Tark õpib teiste vigadest, loll ei õpi oma vigadestki.

matti
    Member

Minu arust on alla 3,5 % rasva piiim vesi,mitte toit.Parim on ikka 10% rõõskkoor,aga seda jällegi ei saa palju juua.Ja üldse on mul tunne,et piima ei täida korralikult kõhtu.Teeb pigem veel tühjemaks.

jrx
    Member

Edu haridusteel ja karjääriredelil ja üldse elus:roll:

Gallas
    Member

Vist natuke samamoodi mõtlevad ka sigareti suitsetajad, sagedased alkoholitarbijad ja ka narkomaanid. Seni, kuni mul pole midagi lahti ega pole hädasid, teen suitsu edasi…artiklid kopsuvähist jms mind ei huvita.

Xero
    Member

Sigaretil ja piimal on suur vahe

Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 31 through 37 (of 37 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.