Äkki keegi vaataks üle…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Äkki keegi vaataks üle…
- This topic has 36 replies, 17 voices, and was last updated 18 years, 6 months tagasi by
Xero.
-
AutorPostitused
-
aprill 20, 2007 at 9:54 e.l. #10459
Anonüümne
GuestOlen 21 a naine. Kogu see trenni ja õige toitumise värk on mulle üsna tundmatu. Olen mõelnud tellida toitumiskava aga enne küsin siiski siit.
Tähendab, eesmärk on saavutada ilus, vormis keha. Mitte mingeid suuri lihaseid, lihtsalt vähendada rasva ja pisut keha trimmida. Kaal mind nagu eriti ei huvita, pigem ikka ümbermõõdud. Probleemseim koht on kõhupiirkond. Hetkel olen 180cm pikk ja 66kg kaalun. Mitte just paksu kehaehitusega, võibolla isegi täitsa normaalne, aga siiski…
Lootsin et ehk keegi vaataks mu senist trenni ja toitumiskava, mida olen ise endale loonud. Olen seda kava jälginud juba 2 nädalat, selle ajaga kaotasin 2kg, kõhuümbermõõt vähenes vaid 2 cm.
Trennikava:
kell 12.00-alustan 1tunni crosstraineriga(pulsisagedus u. 125-135l/m)
kell 15.00 lähen lapsevankriga kiirkõndi tegema, kestus 1tund(mõni päev jääb ära ka)
kell 17.00 10min graatsiaketas+10min hularõngas keerutamist mõni päev asendan hüppenööriga.
jätkan kõhulihaste tegemisega(3×10 ülemisi, alumisi ja küljelihaseid) teen hantlitega erinevaid käteharjutusi, kangiga kükke ja
seljalihaseid ja väljaasteid. Lõpus venitan.
Ja nii iga päev.
Toitumine:
kell 10.00-Kas kelloks+piim või 2 jassileiba singiga ja tomati kurgiga või pre/keedu mina, kohv+suhkruasendaja+pisut koort.
kell 14.00-Jogurt, 1 õun.
kell 18.00- kas kodujuust+kurk, tomat, vahest tuunikalaga või mõnipäev liha(kana, kala)+toorsalat, joogiks keefir
kell 20.00-21.00- õunad või porgand, muu puuvili
Sooviksin saada kogenud inimeste käest arvamusi. Kas võib nii jätkata(tahaks muidugi tulemusi kiiremini)? Teen midagi valesti? Mõningaid soovitusi…?
Suur tänu juba ette!
aprill 20, 2007 at 10:26 e.l. #112744Aile
MemberOlen 21 a naine. Kogu see trenni ja õige toitumise värk on mulle üsna tundmatu. Olen mõelnud tellida toitumiskava aga enne küsin siiski siit.Tähendab, eesmärk on saavutada ilus, vormis keha. Mitte mingeid suuri lihaseid, lihtsalt vähendada rasva ja pisut keha trimmida. Kaal mind nagu eriti ei huvita, pigem ikka ümbermõõdud. Probleemseim koht on kõhupiirkond. Hetkel olen 180cm pikk ja 66kg kaalun. Mitte just paksu kehaehitusega, võibolla isegi täitsa normaalne, aga siiski…
Lootsin et ehk keegi vaataks mu senist trenni ja toitumiskava, mida olen ise endale loonud. Olen seda kava jälginud juba 2 nädalat, selle ajaga kaotasin 2kg, kõhuümbermõõt vähenes vaid 2 cm.
Trennikava:
kell 12.00-alustan 1tunni crosstraineriga(pulsisagedus u. 125-135l/m)
kell 15.00 lähen lapsevankriga kiirkõndi tegema, kestus 1tund(mõni päev jääb ära ka)
kell 17.00 10min graatsiaketas+10min hularõngas keerutamist mõni päev asendan hüppenööriga.
jätkan kõhulihaste tegemisega(3×10 ülemisi, alumisi ja küljelihaseid) teen hantlitega erinevaid käteharjutusi, kangiga kükke ja
seljalihaseid ja väljaasteid. Lõpus venitan.
Ja nii iga päev.
Toitumine:
kell 10.00-Kas kelloks+piim või 2 jassileiba singiga ja tomati kurgiga või pre/keedu mina, kohv+suhkruasendaja+pisut koort.
kell 14.00-Jogurt, 1 õun.
kell 18.00- kas kodujuust+kurk, tomat, vahest tuunikalaga või mõnipäev liha(kana, kala)+toorsalat, joogiks keefir
kell 20.00-21.00- õunad või porgand, muu puuvili
Sooviksin saada kogenud inimeste käest arvamusi. Kas võib nii jätkata(tahaks muidugi tulemusi kiiremini)? Teen midagi valesti? Mõningaid soovitusi…?
Suur tänu juba ette!
Kaal langeb kiiresti, v6iks isegi madalama tempoga olla.
Koguseid ei ole sa kyll 2ra toonud, kuid ilma nendeta v6ib ka aimata, et kaloraazh on sul v2ike. Jogurti v6iks asendada m6ne k6rgema toitev22rtusega toiduainega ja Kelloqs… ei ole toiduaine, mida ma naistele dieedi perioodiks soovitaks (puder!). 6htus88k v6iks olla asjalikum (n2it. tuunikala rohelise salatiga….tee ise salatikastmed).
Millegip2rast tundub mulle, et su lihastreeningus puudub vajalik intensiivsus (kaks, kolm korda n2dalas v6iks see asendada seda, mida sa teed tavaliselt). K2id sa j6usaalis?
Iga p2ev 2ra tee hantlitega yhtesid ja samu asju. Graatsiaketast sobib v2ndata kyll+kiirk6ndi.
Vastus ei saanud ammendav…kuid kysi edasi.
aprill 20, 2007 at 10:46 e.l. #112748merku
MemberKaal langeb kiiresti, v6iks isegi madalama tempoga olla.Koguseid ei ole sa kyll 2ra toonud, kuid ilma nendeta v6ib ka aimata, et kaloraazh on sul v2ike. Jogurti v6iks asendada m6ne k6rgema toitev22rtusega toiduainega ja Kelloqs… ei ole toiduaine, mida ma naistele dieedi perioodiks soovitaks (puder!). 6htus88k v6iks olla asjalikum (n2it. tuunikala rohelise salatiga….tee ise salatikastmed).
Millegip2rast tundub mulle, et su lihastreeningus puudub vajalik intensiivsus (kaks, kolm korda n2dalas v6iks see asendada seda, mida sa teed tavaliselt). K2id sa j6usaalis?
Iga p2ev 2ra tee hantlitega yhtesid ja samu asju. Graatsiaketast sobib v2ndata kyll+kiirk6ndi.
Vastus ei saanud ammendav…kuid kysi edasi.
Kas arvate tõesti, et kiiresti? Ma tahaks isegi kiiremini tulemusi.
Putru hommikuti saaksin küll süüa, nagunii teen seda lapsele, aga teen ikka piimaga. Kas võib olla puder piimal keedetud või peaks ikka veel keetma?
Hantlid on mul 1,5 kg-sed ja 4kg-sed, teen vaheldumisi mõlemitega, ja igapäev jah, ainult samu harjutusi. Äkki oleks targem teha aeroobset trenni(crosstrainer, kiirkõnd) igapäev ja hantlitega nt 3x nädalas? Jõusaalis ma ei käi, teen kodus.
aprill 20, 2007 at 10:48 e.l. #112749Aile
Member2ra yldse harjuta endale kommet keeta putru piimaga…
Mul j2i ka mulje, et sa teed seda kodus. Systeemitu ja ilma n8 “tehnilise kontrollita”. Selline igap2evane kerge v6imlemine v6ib ju olla, kuid lihasmassi kasvuks on vaja rohkem pingutada ja tehniliselt 6igesti harjutusi sooritada (toitumine t2isv22rtuslikum…).
aprill 20, 2007 at 10:49 e.l. #112751gmaster
Memberpigem teha jõuharjutusi harvemini ja intensiivsemalt
7x näd on liiga rutiinne
aprill 20, 2007 at 3:19 p.l. #112781merku
MemberKorraldan siis veidi ümber, teen aeroobset igapäev ja lihaseid nt 4xnädalas, aga siis teen põhjalikumalt. Tulevikus plaanin ka jõusaali minna.
Igaljuhul aitäh kõikidele soovituste eest.
aprill 26, 2007 at 8:19 p.l. #113392merku
Member
ma ei tea, ehk tahan ma tulemusi liiga kiiresti. Aga kas tõesti siis nädalaajaga mitte mingit muutust.
Isver ma olen juba lootust kaotamas. Nimelt teen samamoodi trenni kui enne, ainult, et lihaseid treenin nüüd vähem, 4xnädalas. Jälgin hoolega toitumist, hakkasin isegi kõike kirja panema koguseid ja ainesisaldusi. Ja grammigi pole alla läinud ega sentimeetreid vähenenud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Milles võiks küll asi olla….aprill 26, 2007 at 8:34 p.l. #11339354321
MemberKergelt tulnud- kergelt läind!
Kiirelt tulnud- kiirelt läind!
Mõtle, et kõik, mida sa kaotada kavatsed on tekkinud aastatega – ära siis arva, et see nüüd nädalaga kaduma peaks
aprill 27, 2007 at 10:49 e.l. #113446merku
MemberEga ma ei loodagi et nädalaga. Olen juba üle 3 nädala intensiivselt trenni teinud ja rangelt toitumist jälginud aga tulemus siiani ainult 2kg ja 2 cm ümbermõõdust alla läinud.
Aga eks ma loodan ka liiga palju, vaatab mis järgnevad 3 nädalat toob.
aprill 27, 2007 at 10:54 e.l. #113447painkiller
MemberSiis on sul isegi hästi. See kõik on pikk protsess!
aprill 27, 2007 at 10:56 e.l. #113450Asjalik
MemberKolme nädalaga 2 kilo on juba igati korralik kiirus.
Peaasi et sa alla ei anna. Tegemist on maratoni mitte sprindiga.
aprill 27, 2007 at 11:11 e.l. #113453kuuliks
MemberAileKuuda,
“Kelloqs… ei ole toiduaine, mida ma naistele dieedi perioodiks soovitaks (puder!).”
Mina sõin ka nüüd 4-viljaputru, mille tegin 1.5% piimaga(veega tehtud ei söö!).Lugesin,et 100 g putru annab 320 kcal,kogus, mis kõhu täidab, on umbes 200 g..ühe korraga kui ma võtan putru nt keskpäeval + rukki- või täisteraleiba, saan ju minagi liialt palju?
Kelloggs on ju madalama kalorsusega.
aprill 27, 2007 at 2:52 p.l. #113485Aile
MemberAileKuuda,“Kelloqs… ei ole toiduaine, mida ma naistele dieedi perioodiks soovitaks (puder!).”
Mina sõin ka nüüd 4-viljaputru, mille tegin 1.5% piimaga(veega tehtud ei söö!).Lugesin,et 100 g putru annab 320 kcal,kogus, mis kõhu täidab, on umbes 200 g..ühe korraga kui ma võtan putru nt keskpäeval + rukki- või täisteraleiba, saan ju minagi liialt palju?
Kelloggs on ju madalama kalorsusega.
6ppige lugema toiduainete koostisi. Kaloraazh on teisej2rguline suurus, mille j2rgi kokku panna oma menyyd. Tootja jaoks on Kelloqs odava toormaterjali ja hea juurdehindlusega toode, mis on h2sti promotud (k6gele lisaks topivad nad sinna sisse veel suhkrut ka…et te seda ikka paremini ostaks
aprill 27, 2007 at 3:51 p.l. #113493ROtter
Member6ppige lugema toiduainete koostisi. Kaloraazh on teisej2rguline suurus, mille j2rgi kokku panna oma menyyd. Tootja jaoks on Kelloqs odava toormaterjali ja hea juurdehindlusega toode, mis on h2sti promotud (k6gele lisaks topivad nad sinna sisse veel suhkrut ka…et te seda ikka paremini ostaks
aprill 27, 2007 at 7:07 p.l. #113508kuuliks
Member“Mis t2hendab, et ei s88?? Teed veega hakkad s88ma. Maitse j2rgi soola ja l2heb kyll!
Ei lähe ikka küll…aga ok, küsimus oli hoopis muust vallast, mitte vee kohta.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.