Olen 20 aastane värske ema, ja täitsa meeleheitel! olen pisi lapsega 24h7 kodus, ja mul pole aega kuskile kehakaalu konsultatsiooni minna rääkimata trennis käimisest. Aga üleliigsed 10 kg ei kao kuskile. enne rasedust pole nagu erilisi probleeme olnud, kuigi mu keha on pisut vastuvõtlik ülekaalule. Kodus küll üritan trenni teha, aga mis kasu sellest on kui õieti teha ei oska, ainult kondid valutavad hiljem. Söömist kontrollin ka, aga kasu pole siiamani näha. Ja üldse kas ma ikka söön õieti? ma ei tea mis koguses valke, rasva ja muud sellist ju päeva koguses olema peab…Ühesõnaga. Äkki keegi soovitab mõnda kohta, artiklit vms internettist kust ma abi saaksin? (olen ise proovinud otsida aga olen algaja ka sellel alal). NB! lugesin siin amazonis TÖÖRISTADE-WEBTRAINERI all et on võimalik tellida omale treeningkava ja toitumiskava. Mis see endast kujutab ja kas keegi on proovinud seda? Kas mul oleks sellest abi? Ja veel. Kas 1-st päevast nädalas jõusaali trenni või ujumist on mõttet teha(ja kas kasu on?)? Kui muid võimalusi ei ole. Ette tänades!
kindlasti aitab jooksmine,ujumine ja muu aeroobne treening,aga sealjuures peaks toitumine ka kindlasti paigas olema.
Jooks ei sobi, eriti kui seda järsku ja ilma eelneva ettevalmistuseta tegema hakata.
Aga näiteks kiirkõnd, jalgrattasõit, võimlemine ja ujumine tulevad ainult kasuks. Kui inimene jääb tubaseks või koguni lamama, atrofeeruvad lihased, eriti nelipealihas põlve kohal reie peal.