Ak47 – optimistlik diabeetik!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Ak47 – optimistlik diabeetik!
- This topic has 57 replies, 14 voices, and was last updated 11 years, 6 months tagasi by
urtz.
-
AutorPostitused
-
veebruar 5, 2014 at 8:56 p.l. #358947
Ak_47
Member05.02.14
Tõmbepäev – selg, biitseps.
—
Soojendus 15min.
Ettekallutatult kangitõmbed vastu kõhtu, althaardes
Tõmbed ülalt, kitsa haardega (a’la lõuatõmbed?)/Ülatõmme vabaraskusega trenazööril kitsa haardega, pealthaardes
Siis mudisin natuke ületõmbe plokksüsteemi, spets aparaat…
Tõmme plokil ülalt ette
Ületõmme plokksüsteemil- see on siis eelmisest erinev.
Õlakehitused plokksüsteemil
Pingil 45kraadise seljatoega küünarvarte kõverdamine hantlitega istudes
Küünarvarte kõverdamine trenazööril
q:No cardio!?!!
a: indeed, not today watson.
—
Selgituseks siis, et see mudimine oligi mudimine. Natuke väike aparaat…
ja mu liig-pikad käed olid võrrandis selleks takistavaks pooleks, et saaks edukalt lailihase tööd tunnetada. Kuna 3ndaks harjutuseks oli mulle meelepärane variant hõivatud, siis oligi selline mudimine ajatäiteks ja soojahoidmiseks. Haare pidas eelmisest korrast paremini vastu, kasutasin tõsterihmu teisiti ja seeläbi väsisin vähem. Energiat oli kogu esimene pool trennist, siis aga vajus ära
??:”> .. Nimelt enne trenni mõõtsin veresuhkruks üle 10, mis on jällegi äärmiselt halb, aga eksimine on inimlik. Korrigeerisin selle lühitoimelise insuliiniga ja läksin trenni. Kuna eelmine kord juhtus sarnaselt, siis ma eeldasin, et ka seekord juhtub see, kuid päevad ei ole vennad ja teine lähenemine treeningule võib muuta asjade käekäiku. Täpsustavaks remargiks lisan, et näit oli ikka pikalt üle kümne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga pole hullu! Nagu ütlesin, siis esimene pool läks ladusalt, aga kui jõudsin käevarre kakspealihaseni, oli purakas otsa saanud – ja see tähendas üht, veresuhkur oli kukkunud alla normi. Eesti keeles öeldes, et lükata lõppu edasi (inglise k. postpone), pistsin paar suhkruvaba! nätsupadjakest põske. Kogu see keemia, koos nende suhkruasendajatega suudavad edukalt minu veresuhkrut igastahes tõsta
. Sellega ajas ära, kuid aeroobsega ei hakanud piitsutama. Homme on ka veekeskuse ujumistrall, nii et selle teeme ilusti tasa. Ranne üldiselt tunda ei andnud, seega edasist kahju pealtnäha ei põhjustanud, kuid natuke on mingil määral on kahtlane tunne selles suhtes. Varsti on aeg minna arstlikusse kontrolli, saab ka randme kohta kurta siis! Üritan homse jooksul ka selle tervisliku pitsa valmis teha, et testida selle söödavust: Kes siis ei tea, räägin sellest projektist – http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/38255-valgurikas-tervislik-pitsa/Eks tulevikus annan teada kuidas läks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Seniks aga tagasivaade tänapäevasele jõusaaliharjumusele
veebruar 12, 2014 at 7:25 p.l. #359481Ak_47
Member12.02.14
Surumispäev – töödeldavateks lihasteks olid rinnalihas, triitseps, õlg.
—
Soojendus 15min
Smithil surumine pos. kaldel
Hantlitega lendamine, pingil lamades
Smithil kuklataha surumine
Hantlitega lendamine seistes, kõrvale
Plokksüsteemil triitsepsile
Rööbaspuud imiteerival plokksüsteemil
Aeroobne 30min
—
Aeg on värskendad teemat ja viia teid kurssi oma tegevustega. Trenni olen ikka teinud mehemoodi! Miks aga sellest ei kirjutanud on lihtne – palju huvitavaid ja päevakajalisi teemasid tekkis esilehele ning pidasin neid enda blogist tähtsamaks. Jooksvalt toidulisandite üle argumenteerimine ning nipet-näpet erinevad kategooriad võistlustel olid need tähelepanuväärsemad, minu jaoks. Kaal on muidu sama, treeningud intensiivsed.Trennis olev purakas oli hea, selle peaksin vist võlgnema pre-workout supplemendile – vastlakukklile. Täpselt nii, need on müüki jõudnud. Rasva% tõusis sellega, pilt läks kohe udusemaks – gg, game over
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …Sa tead, et trenn oli korralik ja intensiivne, kui ülakeha päeval on alakeha märg. Olgu sul jalas pikad dressid või lühkarid.
Revalis oli keegi kunstiandega indiviid sealsele tahvlile sõnumi jätnud:
Q:

A: a little bit
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pildil olev särk (gym singlet) jõudis austraaliast ka kohale ja otsustasin selle selga panna! Kärab küll, xl suurus, natuke ümber on…. järgmise laari siis xxl’is tellima. Sellel on sõnum ees “Stay strong bro”, paar tükki on veel, teiste toredate sõnumitega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Olge siis tublid ja ärge ulakust tehke!
veebruar 13, 2014 at 8:12 p.l. #359581Ak_47
Member13.02.2014
—
Tõmbepäev – selg,trapets,biitseps.
—
Soojendus
Ületõmbed plokksüsteemil?
Ettekallutatult kangitõmbed vastu kõhtu
Tõmme plokil ülalt ette, laia haardega
Alatõmme trenazööril, kitsas haare
Õlakehitused
Küünarvarte kõverdamine kangiga seistes
—
Trenn oli kiire, aega oli vähe. Tähelepanekutest nii palju, et biitsepsi treenimine tavalise kangiga ei ole mul viimase aja esituses olnud. Neid fikseeritud raskustega kange olen kasutanud, aga tunnetusest on jäänud vajaka. Täna tegin vahelduseks tavalise, 20kg tõstekangiga ja tundub, et pingutus läks asja ette (lisades kettaid otsa ikka). Erines tavapärasest veel sellega, et lasin viimaste kordustega küünarnukid liikuma, mida muidu peetakse mustaks tehnikaks… aga et pigistada sidrunist viimane mahl välja, siis tuli selleks vajalikud meetodid kasutusele võtta. Ja tühjaks ma need sidrunid pigistasin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Nüüd on nad kuni järgmise seljatrennini krimpsus ja töntsakad! Aeroobne tuleb kindlasti tasa teha ja sellega saan taas tegeleda homme,üle- ja üle-ülehomme.Homme leiab aset ka lillemüüjate lemmikpäev – sõbra e. valentiinipäev
, kus (millegipärast) meestelt eeldatakse kingitusi
. Siinkohal ei lase südametunnistus kommikarpi kinkida ja rahakott lillekimpu osta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mida siis ette võtta? Soovitan pea ja käed tööle panna. Kes mõtleb ise köögis kokata, kes mõtleb ise metsast lilli korjata. Ma lähen tervitan sõpru jõusaalis, vanad ja toredad 25g,20kg,15kg,10kg,5kg,2.5kg ja muidugi ka 1.25kg kettaid. Kõik lükkan letti jalapäeval, et keegi end unarusse jäetuna ei tunneks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2014 at 10:57 e.l. #359970Ak_47
Member20.02.2014
Jalapäev
Kükk smithil
Jalapress
Jalasirutused
Jalakõverdused
Väljaasted
Vsjo
—
Edit: Ups, jõudsin enne postituse laivi lükata, kui kogu tekst sai kirja pandud. Peab kirjutama hakkama!
Ja nii oligi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Enne reumatoloogi juurde minekut oli tahtmine trennist läbi hüpata, ühelt poolt, et intensiivne trenn saada ,teiselt poolt, et ülejäänud päev saaks teistele toimetustele pühenduda. Enesešaboteeringus olen ma esirinnas, sest eile kui tegelikult pidi olema jalapäev, otsustasin teha aeroobset, sest pea oli paksult pulki täis ja mõtted oleksid seganud keskendumist – milleks vastutahtmist end sundida? Niigi saab piitsa antud, pole vaja maaslamajat lüüa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Igastahes aeroobne lõppes sellega, et joostes 20min jooksulindil HiiT (high intensity interval training) süsteemis, tekkisid taldade alla villid. Miks see nii oli? Well… nendele tennistele, mis prismades müüakse on ajajooksul tekkinud praod taldadesse ja ka sisetald on kenasti liikumises, siis lõpptulemus on see, et need hakkavad valusalt hõõruma. Muidugi suure jooksurõõmuga, eufoorias, oli seda kõike raske märgata, aga kui lõpus jalutasin pulsi normaliseerimiseks, siis oli situatsioon muutunud ebamugavast väga häirivaks. Aga polnud hullu, tegin otsa pea pool tundi sõudeergomeetril ning oligi tehtud. Täna andsid need villid siiski tunda, mis ei lisanud positiivsust jalapäeva eelsele meeleolule. Trenn oli aga hea, põlv andis tunda küll soojendusseerias, aga seda seepärast, et kükkisin külmalt ja liiga plahvatuslikult. Seeriad edasi läks seis paremaks ja sai hakata lammutama. Mis oli halb, oli see, et veresuhkur oli peale hommikusööki natuke kõrge ja seeläbi andis enesetunne soovida . Peale igat tõsist tööseeriat mõtlesin, millal on õige aeg prügikasti juurde roomama hakata, et jõuaks õigel ajal kohale, enne kui midagi väljutama hakkan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Nagu ikka, algus oli raske, kuid edasi läks aina paremaks ja paremaks!Miks ma otsustasin enne arsti külastust trenni teha? Sellepärast, et ma kasutasin seda motivaatoriks teha trenn kiiremini ära. Kokku läks täpselt tund, minnes sisse – tehes trenni ja tulles välja tagasi. Ja minu arvates nii peakski
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! Jääb aega üle ka muud elu elada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , st. blogida! Tulemused tulevad ju konstantse/järjepideva treeningu tulemusena.Holger-potensiaalne mens physique-Maiväli kirjutas, et blogijatel on tendents rääkida liialt trennitegemisest… ma üritan end parandada ja ka mõne väärtusliku mõttetera siia lisada. Nimelt sattusin ükspäev Humanasse riideid vaatama. Lisaks sellele, et sa võid end riietuda isikupärase(ma)lt, võrreödes masstoodangut pakkuvate poodidega (nende endi reklaamlause vist), on sul võimalik säästa kena kopikas tehtud ostude pealt. Ja see on ideaalne jõusaalis treenijale sellepärast, et kuigi sealt ostetakse enamik riideid ära enne kui need pannakse müüki 1€ päeval! Siis kui oled proportsionaalselt suurem, on sul võimalik saada riideid väga odavalt, sest 95% ülejäänud klientuuril ei ole midagi teha (üli)suurte särkide, pükste, jopedega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ma olen mitu paari teksaseid saanud sealt 1€ eest ja kui arvestada, et poes oleksid need 30-50€, siis võiks öelda, et olen säästnud terve ühe kuu trenniraha. Kui tead veel mõnda õmblejast tuttavat, siis paremat diili on raske otsida
. Nagu juba ütlesin, siis ühel päeval käisin jälle Humanas, et vaadata riideid. Jõudes kassasse , olid minu ees ema koos tütrega. Toredad kodanikud, nägid välja viisakad ja sõbralikud. Ainult tahtsid maksta sularahas ja sentides…… Ei teagi miks, aga valuuta otsimiseks kulus neil pea viis minutit. Mul seljas pusa ja soe vest, higistan seal müts peas… kui ei teaks paremini oleksin arvanud, et teen seal pingeliselt aeroobset. Kahjuks ei olnud 1€ päev, mistõttu võisid sealsed hinnad varieeruda 5€-20€’ni. Ja ma olin meelestatud selliselt ,et need paar eurot anda neile, ei oleks mind maha löönud. Ema leidis vajaliku summa igastahes üles ja said riideeseme eest makstud….kui nad tahtsid ka kilekotti osta! See oli lisa 20 senti ja ma olin juba infarkti äärele jõudmas. See-eest mõtlesin, et kui nii pingsalt kalkuleerida summat, samal ajal oli kilekott neil olemas, milleks siis veel uus võtta? Ei tea, kui tahta raha kokku hoida, siis just väikeste väljaminekute pealt. Need kulmineeruvad ajajooksul suureks kokkuhoiuks! Kui tahad olla rohelisem kui keskerakond, siis kasuta veel ka riidest kotti!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt ma tahaksin toetada Eesti majandust ja ärimehi, aga teades nendest juurdehindlustest, siis eriti ei kipu ma tavapoodides ostlema. Eelistan tellida internetist või käia sellistes kohtades, kuhu tavainimene harva satub. Kui ma peaksin soovitama, siis http://www.sportsdirect.com/ ja http://www.ebay.co.uk oleksid need veebilehed, kust tellida riideid. Järgnevalt selgitan, kuidas eestlane käib shoppamas: Valib internetist välja riietuse, mida talle meeldiks kanda või läheb lihtsalt esinduskauplusesse uurima. Leides seal selle ihaldusväärse riideeseme, proovib ta neid selga/jalga, Kuid ei osta ära, vaid kirjutab mõõdud üles. Siis otsib internetist vahelao (eelmainitud sportsdirect, ebay näiteks) ja tellib sealt, säästes nii 20-40% (mõnikord isegi rohkem).
Ma pidin kirjutama ka arvutimängudest, aga selle jätan mõneks teiseks korraks, sest muidu on rohkem juttu, kui villa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …edit: Miinuspool välismaalt tellides on transpordiaeg, mis võib ulatuda nädalast- paarist, kuni 30 päevani. St., et kui tellid juunis endale lühkarid suveks, siis kätte saad juuni lõpuks, juuli alguseks. Selleks ajaks on pool suve juba läbi ,aga mai alguses tellides saad soojade ilmade alguseks kõik kätte : )!
Tahtsin siia lisada veel päevamõtte:
Nimelt silmaringi avardamiseks Teile, siis kuulasin trenni playlistis täna žanrit “trap”. Tsiteerin wikist, mida see endast kujutab:
Trap music is a music genre that originated in the early 2000s from Southern hip hop in the Southern United States.[1][2] It is typified by its lyrical content and trademark sound, which incorporates 808 sub-bass kick drums, double-time, triple-time and other faster time division hi-hats, layered synthesizers, and “cinematic” strings.
Hiljuti on rohkem seda elektroonikaga segatud, aaaaga kannatab ikka kuulata. Selle järgi kükkida on väga mõnus
veebruar 20, 2014 at 11:44 e.l. #359973Ak_47
MemberPildid oma kurejalgadest unustasin ikka eelnevale postitusele lisada:

Edit: reumatoloogi juures läks hästi. Analüüsid olid korras, va. kõrgenenud kreatiini kinaas, mis juhtub siis, kui tarvitad kreatiini
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Peaksin rääkima teile oma arstlikust meeskonnast, keda ma kõike külastan…. selline oleks sobilik mõnele keemiatarvitajale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – võibolla tulevikus siis….Seniks aga – ärge ulakust tehke!
veebruar 23, 2014 at 6:33 p.l. #360306Ak_47
MemberSattusin kuulama inglise keelset podcasti vitamiinidest (umbes nagu audioraamat
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), ensüümidest ja tervisest üldiselt (k.a treeningud). Joe Rogan on tavaelus mma-võistluste õhtujuht + ta on olnud hirmufaktori saatejuht. Oma saates? arutleb J.Rogan koos R.Patrick, kuidas d-vitamiin mõjutab meie meeleolu, serotoniini avaldumist ajus, millised kogused on vajalikud, kuidas neid saada jpms.Selles videos rääkiv doktor võtab ise 4000iu’d päevas (isegi võtan sellise koguse). Nt. ülekaalulised pidid rohkem d-vitamiini tarbima, sest selle mõju avaldus on väiksem vastavalt rasvaprotsendile.
Keda inimese tervis huvitab, siis tasub kuulata ja kaasa mõelda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !edit: esimesed 10 minutit on sponsorite poolt ostetud reklaam.
1h 18m – kuidas kasvuhormooni tase tõuseb saunas käies
1h 23m – kuidas kasvuhormoon igf1 vähenedes kasvab eluiga (loomadel)
1h 30m – kulturistide kõhud ja nende keemia.
veebruar 23, 2014 at 7:34 p.l. #360319SKG
MemberJRE on üldse väärt kuulamine. Endal pea kõik episoodid kuulatud. Mõnikord naeran üksinda avalikus kohas, kõrvaklapid peas. Super meelelahutus.
märts 5, 2014 at 11:13 e.l. #361388Ak_47
Member04.03.14
Sadomaso- e. jalapäev. Go insane or stay the same
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
Kükk smithil
Jalapress
Jalasirutus plokksüsteemil?/masinal
Jalakõverdus lamades
Pöiasirutus trenazööril istudes
Väljaasted hantlitega
*Riietusruumi ja kardiosaali treppide ületamine
—
Kõik neli seeriat, 15 kordust. Kui sellist vastupidavust ei ole põhjale ladunud, siis alati kisub juba poole peale jõudes kooma… siis ähid ja sünnitad seal ülejäänud 1/2 seeriast. Tulemuseks valu ja piin, mida saab leevendada ainult end kirudes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …Aga me isehakanud kulturistid olemegi imelikud, st. … erilised, sest tänapäeval ei ole enam viisakas kedagi imelikuks nimetada! Üldiselt oli trenn hea, va. idee lisada väljaasted trenni lõppu. Mõtlesin, et võiks ka oma keharaskusega proovida, pakkuda skg’le pinget, aga ideeks see jäigi, sest ..well… tehnikat tahtsin ikka hoida ja see limiteeris mu raskusevalikut
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga pole hullu, lisab motivatsiooni järgmises trennis uuesti üritada.Tärni kohapealt nii palju, et nii kardiosaali kui ka riietusruumi viib trepp, mida mööda ei ole lõbus peale jalapäeva sammuda. Peale väljaasteid hakkasid makaronid tudisema, kui pidi jala kõndivast asendist kuidagi välja viima, a’la trepist ülesse ja alla astudes. Sestap lisasin selle harjutuste nimekirja. Minu kalorid põlesid juba pingsalt käsipuust kinnihoides
. Nihutasin jalapäeva eilseks (täna 05.03), sest tavaliselt kui jätta see 3 päeva peale viimaseks , ei ole mahvi 125% anda. 100% aga jääb väheseks! Täna siis seljapäev, eks näis, mis see toob – eeldatavasti jälle kannatust, sest kes käib treeninguid nautimas?!? Kreatiini viskasin menüüst välja, sest kommuunis paljud kuivatavad end ja ega ma juustukuklina ei taha ka ringi rulluda! Saab näha, kas makaronid kahanevad niidijupiks või mitte.Kraadiklaas näitab varjus +8 ja see tähendab seda, et saalis läheb järjest soojemaks. Revalis on aknad vaatega päikese poole, mis soojendab saali kenasti. Kui juba praegu poolpaljalt trenni teha, siis suvel peaks võibolla hoopis kodus rätikuväel treenima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Soojemate ilmadega on plaanis aeroobne väljas läbi viia. See saalis sammumine rõõmu just ei valmista ja kui võimalust on , siis miks mitte üritada d-vitamiini looduslikult toota – vahendiks pedaalidega kaherattaline. Ilusaid kergliiklusteid jagub tallinna äärealadele küll ja küll!

Ärge ulakust siis tehke!
aprill 11, 2014 at 8:39 p.l. #363989Ak_47
MemberNooooohm, pole ammu kirjutanud siia
..Töö aga käib, kui mitte lava ees, siis lava taga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! Trenni ei ole ise viimane nädal teinud, sest tabas mind miski külmetus. Nagu ikka oli kerge palavik ja nohu-köha. Nüüd aga tervis parem ja abikäena saan Reval Cupil aidata abivajajaid!12.04.14 on toimumas Reval Cup: tulge kindlasti kohale – selleks puhuks olen ise viigipükstes, sest sinna mahuvad kurejalad ilusti ära^^. Pealtvaatajatele on see tasuta, aga kohale peate varakult tulema, sest istekohad on piiratud ja saal läheb puupüsti täis.

Ja lõppu üks reklaamivaba pilt kah!
aprill 11, 2014 at 8:57 p.l. #363992Archangel
MemberVäga kõva, et abiks oled!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võib-olla oled just sina see, kes mul ühe kihi grimmi veel enne võistlusi peale aitab panna.
aprill 11, 2014 at 9:00 p.l. #363993Ak_47
MemberVäga kõva, et abiks oled!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võib-olla oled just sina see, kes mul ühe kihi grimmi veel enne võistlusi peale aitab panna.

Saad võibolla Siim Kelneri isiklikult endale grimmiga abistama, siis võid otsejoones Euroopa Meistrivõistlustele sellega minna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !juuni 4, 2014 at 11:50 e.l. #367173Ak_47
MemberNonii…
Ja läheb jälle hooga edasi!
Vahepeal tuli paus sisse, sest väga paljud blogisid oma seiklustest ning postitused olid üksteise järel järjest huvitavamad. Sestap ei tahtnud enda igavatest seiklustest pajataad,aga…! Nüüd on suvi käes, inimestel motivatsioon maas, ja siis otsustab keegi optimist oma blogimist jätkata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kirjutan siia ette ära, et suvel satun ka diabeedilaagrisse ning seda plaanin jooksvalt ka kajastada, et anda ülevaade sealsest eluolust – meelakkumine ei pidanud see olema, aga suunitlusega aeroobsele tegevusele küll. St., et kangitrenn jääb tahaplaanile nendel päevadel, Aga selle asendame keharaskusega. Heal juhul, võibolla leiab ka metsavahelt mõne jõusaali või palgi, mida enda lõbuks tõsta ja loopida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Rääkides käekäigust lähemalt, siis reval spordiga lõppes leping ning mai algusest oleksin pidanud hakkama hullu maksma, et “tervise-“spordiga tegeleda. See aga ei läinud mitte ja otsustasin odavama variandi … – nimelt lasnamäe kergejõustikuhalli kasuks. 23€ kuu – mõistlik variant. Riietusruumist veekeskusesse ei pääse (seda lihtsalt ei ole), aga saun ja dušširuum on täitsa olemas.
Mis siis valikusse kuulub? Tegemist on areenipääsmega:

Kaks tõstepõrandat, millest ühel on lohud sees.
Üks korralik kükipuur, koos lõuatõmbamise võimalusega.
Jalapress
Tavaline surumispink
2 Pukki?
2-3 dünaamilist? teisaldatavat pinki. Kahel neist saab sättida kaldenurki.
Varbseinad
Hantlitest – 12.5kg, 18.5kg, 21kg, 40kg+-56kg
Paar sangpommi
Varbseinad
Kõik vajalik on olemas baasharjutusteks ja ega tavaklient rohkemat ei oskagi tahta
. Teenindusest, riietusruumidest ja sealsest jõusaalist saab järgmistes postitustes rääkida.
////
Vahepeal olen korduvalt külmetuste käes kannatanud ning ka täna oli väike pisik sees, aga eks midagi ikka teha sai ja midagi nagu oleks näha ka….
. Tahtmine ja plaan oli rahulikult võtta, aga kohale saabudes oli see meelest läinud.
juuli 12, 2014 at 9:50 e.l. #368499urtz
MemberTere!
Nägin Sind täna Lasnamäe Kergejõustikuhallis. Loodan, et pildid tulid head. Vorm oli igatahes hea!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.