Ajateenistus ja pulbrid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Ajateenistus ja pulbrid
- This topic has 64 replies, 32 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
aprill 5, 2009 at 11:28 e.l. #190351
Pihiisa
MemberMina läksin sügisel Vahipatti , mul oli 2.3 kg purk massilisa kaasas , vaadati ja küsiti küll ,et mis sellega peale hakkan .
6htusöök oli suhteliselt hilja mingi 18.40 vist … ca 19.15 sai jõusaali ja natuke üle tunni jäi treenimiseks aega .
Paljud räägivad ,et SBK on niigi väsitav ja õpe intensiivne ,et ei jõuagi trenni teha .Minuarust oli küll mõttetu passimine
ja tegevusetus päevad läbi . Jõusaalis käisin nädalas 3-4 x vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. (3 kuud olin Vahis ) . Nüüd olen 3 kuud olnud Scoutspatis ajateenija , siin on palju pädevam väljaõpe ,aga kui õhtul jõusaali ei lähe , siis on energiat niipalju üle ,et uni ei taha kohe kuidagi kell 10 tulla .
Ei Vahis ega Scoutsis vaadanud keegi meie kappi ega kontrollinud mis toidu tagavara meil kapis on .
Jõudu!
56 päeva ajateenistuse lõpuni
aprill 5, 2009 at 12:00 p.l. #190353timo116
MemberMina läksin sügisel Vahipatti , mul oli 2.3 kg purk massilisa kaasas , vaadati ja küsiti küll ,et mis sellega peale hakkan .6htusöök oli suhteliselt hilja mingi 18.40 vist … ca 19.15 sai jõusaali ja natuke üle tunni jäi treenimiseks aega .
Paljud räägivad ,et SBK on niigi väsitav ja õpe intensiivne ,et ei jõuagi trenni teha .Minuarust oli küll mõttetu passimine
ja tegevusetus päevad läbi . Jõusaalis käisin nädalas 3-4 x vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. (3 kuud olin Vahis ) . Nüüd olen 3 kuud olnud Scoutspatis ajateenija , siin on palju pädevam väljaõpe ,aga kui õhtul jõusaali ei lähe , siis on energiat niipalju üle ,et uni ei taha kohe kuidagi kell 10 tulla .
Ei Vahis ega Scoutsis vaadanud keegi meie kappi ega kontrollinud mis toidu tagavara meil kapis on .
Jõudu!
56 päeva ajateenistuse lõpuni

Mis sul kaal teinud on ?
aprill 5, 2009 at 12:38 p.l. #190357katsi
MemberKas Sidepataljonis on võimalik ka noorteajal trenni teha ning pulbreid ja tablette sisse vedada…?Sidepataljonis on teenima minnes tehakse Su asjadele kontroll ja vaadatakse üle kõik, mida kaasa võtad. Valku ja vitamiine ei keela Sul keegi kaasa võtta. Kui pole originaalpakendis, on võimalus, et kontrolli ajal korjatakse ära (samas ei pruugi), aga pärast saad tagasi.
Kindlasti ei tasu kaasa võtta valuvaigisteid ja retseptiravimeid, mille tarvitamiseks pole alust/vajadust – need korjatakse küll ära.
Jõusaal on patis tegelikult täitsa normaalne, kus annab kõik lihasgrupid korralikult läbi teha. Samas – vaba aeg noortel (SBK ajal) ja jõusaali külastamine – vot seda ei oska kommenteerida, sest ei tegele ajateenijatega. Kindlasti on siin endisi (ja praegusi) Sidepataljoni ajateenijaid, kes teavad asja paremini.
aprill 12, 2009 at 11:13 e.l. #171545-Egert
MemberMeie saime Sidepataljonis sbk ajal vahel käia küll (2008). Praegu on see asi seal kõvasti leebemaks tehtud. Käitu korralikult, siis ei keela jaoülemad sul jõusaali.
detsember 5, 2009 at 12:43 e.l. #239827Pihiisa
MemberMis sul kaal teinud on ?mm mingi paar kilo tuli juurde , j6udu tuli korralikult , aga siis olime metsas vahepeal ja seal polnud just k6ige toiteväärtuslikumad söögid:)
detsember 5, 2009 at 6:33 p.l. #239993H2TheO-Z
Membermis kaalust alates seda topeltportsu saama hakkab?
detsember 5, 2009 at 7:08 p.l. #240001Erkko
Membermis kaalust alates seda topeltportsu saama hakkab?See pidavat müüt olema, et üle 190 cm pikad või üle 100 kilo rasked isikud saavad topeltportsu. Aga samas mäletan ka mingit juttu, et saavad lihtsalt ühe lisa magustoidu.
detsember 5, 2009 at 7:14 p.l. #240003vormel
MemberMeil oli igatahes nii, et alates 190 cm-st sai nö “topeltportsu”, mis kujutas endas lõunasöögil prae juures siis kas topelt kartulit või liha. Mõlemat korraga topelt ei saanud. Hommiku- ja õhtusöök oli kõigil üks.
detsember 23, 2009 at 5:04 p.l. #244992hexenium
Membertervist!
küsimus sidepatist.
3x päevas soe söök ( saia, leiba ei söö )
2x päevas valgusheik ( hommikul munchin pähkleid(kooritud hiina maapähklid) peale, õhtul peale trenni dextroosiga)
kreatiin tuleb ka varsti menüüsse.
mingi L-glutamiin määriti ka pähe aga seda ma hakkan kevade poole õgima, kui rasva% madalaks teen.
trenni teeb korralikult ja vahepeal joon veel palju teed.
mis on selle skeemi pros/cons ? hea skeem?
kommentaare palun!
hetke andmed: 177cm, 73kg, NATO test ~245
,aitäh
detsember 23, 2009 at 5:20 p.l. #244996kimmel
MemberKui juba ajateenistusest jutt,siis küsiks küsimuse,et kuidas oleks võimalik pikendust saada sõjaväest(mõni hea põhjus).
Mul aasta pärast minek aga oleks vaja pikendust saada veel.
detsember 23, 2009 at 5:30 p.l. #244997hexenium
MemberKui juba ajateenistusest jutt,siis küsiks küsimuse,et kuidas oleks võimalik pikendust saada sõjaväest(mõni hea põhjus).Mul aasta pärast minek aga oleks vaja pikendust saada veel.
mida varem, seda parem.
ülikooli sisse astudes saab 3 aastat pikendust.
aga üldiselt tundub, et vägisi praegu eriti ei võetagi, vabatahtlike on hästi palju. (masu aeg noh, saab riigi-leivale)
keegi saab minu eelmist posti kommenteerida?
detsember 23, 2009 at 5:30 p.l. #244998Vilps
Membertervist!küsimus sidepatist.
3x päevas soe söök ( saia, leiba ei söö )
2x päevas valgusheik ( hommikul munchin pähkleid(kooritud hiina maapähklid) peale, õhtul peale trenni dextroosiga)
kreatiin tuleb ka varsti menüüsse.
mingi L-glutamiin määriti ka pähe aga seda ma hakkan kevade poole õgima, kui rasva% madalaks teen.
trenni teeb korralikult ja vahepeal joon veel palju teed.
mis on selle skeemi pros/cons ? hea skeem?
kommentaare palun!
hetke andmed: 177cm, 73kg, NATO test ~245
,aitäh
Usun, et sellega saad massi kindlasti juurde, kuna ajateenistuses toidud koosnevad suures osas süsivesikutest. Ise võtsin ajateenistusega juurde 15 kilo, hetkel olen vähemalt 5 kilo alla võtnud. Usun, et sellest dieeditsüklist, mis sul plaanis on ei tule midagi välja. Kui ma nüüd õigesti aru sain, et see sul ajateenistuse ajal plaanis on.
detsember 23, 2009 at 5:36 p.l. #245000kimmel
Membermida varem, seda parem.ülikooli sisse astudes saab 3 aastat pikendust.
aga üldiselt tundub, et vägisi praegu eriti ei võetagi, vabatahtlike on hästi palju. (masu aeg noh, saab riigi-leivale)
keegi saab minu eelmist posti kommenteerida?
ülikooli pole plaanis minna kahjuks:D
Töö pärast oleks vaja saada pikendust aasta-paar.(Antakse pikendust?)
detsember 23, 2009 at 5:36 p.l. #245001timo116
MemberUsun, et sellega saad massi kindlasti juurde, kuna ajateenistuses toidud koosnevad suures osas süsivesikutest. Ise võtsin ajateenistusega juurde 15 kilo, hetkel olen vähemalt 5 kilo alla võtnud. Usun, et sellest dieeditsüklist, mis sul plaanis on ei tule midagi välja. Kui ma nüüd õigesti aru sain, et see sul ajateenistuse ajal plaanis on.Millest see 15kg koosnes?
detsember 23, 2009 at 5:37 p.l. #245003hexenium
Memberma olen siin 3 kuud olnud juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja see tsükkel tuleb väga hästi välja.
küsimus on, kas see on ka hea tsükkel?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.