Ajateenistus ja pulbrid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Ajateenistus ja pulbrid
- This topic has 64 replies, 32 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 7, 2009 at 9:40 p.l. #178398
-Egert
MemberSaab ikka võtta. Kohe esimesel päeval võtad kaasa. Muidugi külastuspäeval saab ka lasta tuua. Toidulisandid on lubatud. Ühel rühmakaaslasel oli kapis pulbreid rohkem kui sõdurivarustust.
jaanuar 7, 2009 at 9:55 p.l. #178400Tim
MemberMuidu ma tahan küll ajateenistusse minna. Plaan minna ju elukutseliseks sõduriks päris. Aga seda ma kardan küll, et noorteajal jõusaalis pingutatu saab suure tagasi löögi:SMõned on mulle rääkind, et kui rääkida pataljonis, et tõsiselt trenni oled juba aastaid teinud siis pidi isegi saama. Aga see esimesd kolmkuud on ju nii palju väljaõpet ja kas pärast õhtu jõuab ajaliselt ja füüsiliselt teha trenni? Keegi kes käinud oskab öelda äkki? Pärast vist läheb asi lebomaks ja siis peaks olema aega ja jõudu, ma loodan!
Tallinnas Sidepataljonis saavad sportlased, kes on seal üldse vaid noorteaja ja hiljem mingi lühikese aja(hommikul patti, õhtul koju), pärast päevast väljaõpet patist välja treenima. Õhtul tuleb jälle tagasi tulla aga on ka võimalik nädalavahetustel treeninglaagrites ja võistlustel käia. Oma lõbuks jõusaalisporti tehes muidugi sinna sportlaste rühma ei pääse, peab olema ikka mingi sporditaust ka.
Ja see pärast läheb lebomaks….arvasin sama aga hoopis vastupidi, vaba aega jäi hoopis vähemaks, mingid paraadiproovid ja pikad metsasolekud. Lisaks on jõusaali kasutamine pataljoniti erinevalt reguleeritud…kus saab juba noorteajal saali, kus mitte. Eks seda pead kuskilt militaar või sõdurifoorumist otsima või sõjas käinud sõpradelt/tuttavatelt küima.
jaanuar 8, 2009 at 2:55 p.l. #178535L6viLeo
MemberMa plaanin Tapale minna aegateenima. Ma katsun ise ajada seda asja, et ma peale gümnaasiumi lõppu saaksin ikka minna. Praegu on mul kunagi ammu saadud arvelevõtu kiri käes. Aga mul sõber ajas ka asjad ennne joonde kui kutsuti.
No ma loodan ka, et see vormi taastamine ei ole raske. Praegu kaalun juba 65kg ja olen 174 pikk. Kangi läks esmaspäev juba 95kg rinnalt. Enne ajateenistusse minekut, tahaks 110kg kätte saada(kui õnnestub) Keegi oskab öelda palju mul see kadu võib tulla kangis kolmekuuga?
jaanuar 8, 2009 at 3:01 p.l. #178539Wire
MemberNo ja kui ei saagi, siis see kolm kuud sheigi mitte joomist nüüd küll midagi ei tee oluliselt. Süüa saab normaalselt ju (kui topeltportsu peale saad)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2009 at 3:14 p.l. #178545haubits
MemberPaluks teemasse ka…!
Tapal, suure tõenäosusega saad avamata pakina ka kohe võtta kaasa. Kui ununeb vms siis lase pakk saata (pakke lased saata 24/7 anyway siin…), või külalistepäevadel tuua.
Mina ütleks, et ka trenni on piisavalt, ise sebisin end saali kui sai (nv siis enamjaolt), ise tegin ja teen ka kasarmus käepärast. Kogu reziim aitab siin väga muhedalt end distsiplineerida ja treenida.
See selleks – minu tees on, et riisi, kartuli ja makaroniroogadest saan piisavalt süsivesikuid ja oletan, et valku jääb “maatoidus” vajaka.
jaanuar 8, 2009 at 3:36 p.l. #178555big poppa pump
MemberMa plaanin Tapale minna aegateenima. Ma katsun ise ajada seda asja, et ma peale gümnaasiumi lõppu saaksin ikka minna. Praegu on mul kunagi ammu saadud arvelevõtu kiri käes. Aga mul sõber ajas ka asjad ennne joonde kui kutsuti.No ma loodan ka, et see vormi taastamine ei ole raske. Praegu kaalun juba 65kg ja olen 174 pikk. Kangi läks esmaspäev juba 95kg rinnalt. Enne ajateenistusse minekut, tahaks 110kg kätte saada(kui õnnestub) Keegi oskab öelda palju mul see kadu võib tulla kangis kolmekuuga?
5kg kanti võib küll minna. Mul oli paari aasta eest sama number, ning suveaaeg tegi vähe liiga küll. Rõhk sõnal vähe, veidi üle 5kg.
jaanuar 8, 2009 at 3:59 p.l. #178561L6viLeo
Member5kg polegi nii hull
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2009 at 6:08 p.l. #178583joey
MemberMinul läks SBK ajal 6-7 kg. Kui väkke läksin siis kaalusin 87, peale noorteaega 80. NAKi ajal tõusis 82 peale. Peale NAKi seeru ajal tõusis 84 peale ja kuni teenistuse lõpuni oli 84. Peale sõjaväge, kui uni ja toitumine paika jälle sai tõusis suht kiirelt 86 peale. Nüüd juba jälle 87 peal.
jaanuar 8, 2009 at 6:51 p.l. #178596timo116
MemberSee oleneb kus keegi teenib, aga täitsa võimalik.Teenis võrus Kuperjanovis…
jaanuar 8, 2009 at 8:34 p.l. #178610Madis232
Membersoovitan kindlasti kreatiini kasutada. kas siis hera 80ga segatult ( tavaline kreatiinmonohüdraat ) ja vaata et kiireid süsivesikuid ka nati saad(~20-40 g) peale trenni koos selle sheigiga. või siis massilisajat kus on kreatiin sees juba. kreatiini soovitan sellepärast et toit on sõjaväes tõesti suht kesine ja ehk aitab ta jõu suurenemisel ja antikataboolikuna rohkem kui lihtsalt proteiinisheik. sõjaväes on juba niigi intevsiivne trenn (rännakud jms bullsh*t) ja kui NV-ti lisada 2 x korralik jõusaali trenn siis kreatiin peaks nagu rusikas silmaauku ära kuluma.
muide :
hädaga saab sõjaväe söökla toiduga ~120-140 g valku päevas kätte isegi(3 toidukorra kohta), seda veel heal päeval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. eriti sitt päev on siis kui peab kuivtoidupakiga läbi elama ! edu kasvamises siis.jaanuar 8, 2009 at 9:05 p.l. #178621maza
MemberKäituge saalis ka korralikult,trenni l6petate ja midagi sassis on siis on paha paha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meil jäeti mõni asi lohakile ja SP (sõjaväepolitsei) jättis oma tühjad veepudelid saali,siis võeti meil saali külastus võimalus nädalaks ära.
Aga jah päris PR0-d vanad seal et ei lase sõduritel trenni teha…oleks võinud midagi muud karistuseks leiutada.
jaanuar 8, 2009 at 9:22 p.l. #178627-Egert
MemberAga jah päris PR0-d vanad seal et ei lase sõduritel trenni teha…oleks võinud midagi muud karistuseks leiutada.Isegi keelasin ühel sõduril nädal aega jõuka külastamise pluss koristas tema seda iga õhtu. Kuna tema oli viimane, kes eelmine päev saali kasutas ja jättis raskused kangidele ja aken oli lahti. Igatahes Sidepataljonis saate iga päev jõukasse pmst, kui mingi jamaga hakkama ei saa.
aprill 5, 2009 at 6:08 e.l. #190300whitesox
MemberKas keegi peale valgu ja süsikate näiteks vitamiine, beta-alaniini, kreatiini, tauriini, BCAA-d, arginiini jne on ka kaasa võtnud? Ei tea kas nii palju kraami lubatakse kaasa võtta?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2009 at 9:43 e.l. #190339-Egert
MemberÜhel sportlasel oli kapis rohkem pulbreid ja tablette kui sõdurivarustust.
aprill 5, 2009 at 10:15 e.l. #190342dannyboy
MemberKas Sidepataljonis on võimalik ka noorteajal trenni teha ning pulbreid ja tablette sisse vedada…?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.