Skip to main content

Aja puudus!?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Freerider
    Member

Tere,

mul selline probleem: ma hakkasin treenima nüüd kolmeks jaotatud kava järgi, aga mul ei tule ajast välja, täpsemalt kahel päeval. Ainuke päev, mil mul tuleb ajast välja on, siis kui ma jalga teen! Paluks nõu!!! Aga ma ei saaks ka neljaks jaotatud kava järgi teha, sest ma saan trenni teha ainult esmaspäevast neljapäevani!

Mul on ka probleem kõhulihaste treenimisega. See seisneb selles, et üks kõik mida ma teen, ei tunne ma selle mõju, samas on mul ka probleeme jõusaali varustusega!?

Aitäh!

taks
    Member

aja pead sa ise endale planeerima, kõhtu võid treenida kodus igapäev – kõhu trenni mitte tundmine võib tuleneda vähestest seerijatest või ebakorrektsest sooritusest, ja jõusaali varustus??? mõtled selle all kange ja asju???mine korralikku jõusaali! või mõtled aksessuaare nagu kindad ja asjad? need saad tellida amazonist vms.

Rihostern
    Member

kui ajast välja ei tule tee kava lühemaks,kõhulihaseid tee kodus kasvõi iga tunni tagant mingi 50 või nii ja jõusaali varustus hmm kui on jõusaali enda süü siis vaheta saali a kui enda varustusest siis pole eriti vaja peale riiete,jalanõude,joogipudeli,treening rätiku ja kui siis ka tõstevöö

Eastsider
    Member

Kui ei võta läbi, siis tee näiteks raskusega kõhulihaseid. Hoiad raskust vastu kukalt ja annad minna ainult, iseasi kui hästi see arendab, läbi võtab küll.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.